ben sizin için çekme gereği duydum :)Mesaj kutunuzun çok dolu olduğunu da tahmin ettim, bu yüzden ordan bakıyor musunuz bakmıyor musunuz diye merak ettim. Ben herkese açık sayfada bilgilerimi yazmayı istemediğim özel mesaj attım zaten. Elbette bakma zorunluluğunuz yok ancak gönüllülükten ziyade kendinizi geliştirmek için baktığınızı yazmışsınız olayı "zorunda değilim" e çekmenize gerek yok ki.
Çok teşekkür ederimToplumsal konulara karşı duyarlı bir kişiliğiniz olabilir. Yardım amaçlı ya da idealleriniz için sosyal gruplarda, organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Ancak bazı amaçlar uğruna kurban rolüne düşmemek için dikkat etmelisiniz. Ayrıca hayat amaçlarınızı gerçekleştirirken disiplinden şaşabilir ya da önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Bu durumda kariyer hayatınıza geç atılmanıza sebebiyet verebilir. Maddi anlamda güç kazanmak ya da fikirleriniz ile kitleler üzerinde etki yaratmak isteyebilirsiniz. Tıp ya da şifacılık üzerine mi okuyorsunuz bilmiyorum ama mesleğinizde ailenizin rolü olabilir. Kadın figürleri ya da aile ile beraber çalışılabilir. Eş uzak diyarlardan biri ya da eğitim hayatınızdan biri olabilir. Partner dikkat çekici ve makam sahibi biri olabilir. Kariyer hayatınızda maddi ve fiziki anlamda büyük bir güç elde edeceksiniz.
Rica ederim. Aslında yorumumda toplumsal bir amaca yönelik verilen hizmetleri belirtmeye çalıştım. Çocuk esirgeme, sığınma evleri, gündüz bakım evleri, sivil toplum kuruluşları, vakıflar, dernekler gibi alanları kapsamakta.Çok teşekkür ederimSosyal hizmetler okuyorum sosyal gruplar o olabilir tıp ve şifacılık okumuyorum ama hemşirelik de istiyordum çok doğru yorumlar emeğinize sağlık
Hayattaki öncelikli amacınız saygınlık ve itibar kazanmaktır. Sosyal gruplar içerisinde, toplumda görünür olan yerlerde, arkadaşlarınız arasında iletişim yeteneklerinizi kullanarak fikirlerinizle onları aydınlatmaktasınız. Toplumsal bir amaca hizmet eden aktivitelerde rol alma ihtimaliz var. Sahne arkası işlerde başarılı olabilirsiniz. Aslında gizli yeteneklerinizi ortaya çıkarıp topluma aktarmanız gerekiyor. Gizliliğe önem veren bir yapınız olabilir. Kendinizi izole ederek yaşamayı seviyor olabilirsiniz. Belki bu yüzden belki de sağlık problemlerinden dolayı kariyer hayatından uzaklaşmış ya da çalışmak istemiyor olabilirsiniz. Kalp, tansiyon, kan dolaşımı gibi hastalıklara, kemiklere, eklemlere, dizlere, bacak ve bilek bölgesine dikkat etmelisiniz. Ailenizden maddi destekler görülmekte ya da kadın figürleri ile ortaklaşa işler yapabilirsiniz ancak maddi konularda anlaşmazlıklar yaşanmamasına dikkat edilmeli.. Eşiniz ile aranızda sosyal statü ya da eğitim farkından dolayı veya eşinizin uzak diyarlarda çalışmasından dolayı veyahut maddi sorunlar ve çocuk konuları ile ilgili sorunlar görülebilir.20 haziran 1991 Kayseri saat 10.00 evliyim yorum yaparsanız çok sevinirim
Rica ederim.Vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim çocuk sorunu vardı çok şükür oldu evet doğumdan sonra çalışmayı bıraktım ve düşünmüyorum annem maddi olarak destek ilk konularda doğru canım dönüt yapın demiştin o yüzden belirttimHayattaki öncelikli amacınız saygınlık ve itibar kazanmaktır. Sosyal gruplar içerisinde, toplumda görünür olan yerlerde, arkadaşlarınız arasında iletişim yeteneklerinizi kullanarak fikirlerinizle onları aydınlatmaktasınız. Toplumsal bir amaca hizmet eden aktivitelerde rol alma ihtimaliz var. Sahne arkası işlerde başarılı olabilirsiniz. Aslında gizli yeteneklerinizi ortaya çıkarıp topluma aktarmanız gerekiyor. Gizliliğe önem veren bir yapınız olabilir. Kendinizi izole ederek yaşamayı seviyor olabilirsiniz. Belki bu yüzden belki de sağlık problemlerinden dolayı kariyer hayatından uzaklaşmış ya da çalışmak istemiyor olabilirsiniz. Kalp, tansiyon, kan dolaşımı gibi hastalıklara, kemiklere, eklemlere, dizlere, bacak ve bilek bölgesine dikkat etmelisiniz. Ailenizden maddi destekler görülmekte ya da kadın figürleri ile ortaklaşa işler yapabilirsiniz ancak maddi konularda anlaşmazlıklar yaşanmamasına dikkat edilmeli.. Eşiniz ile aranızda sosyal statü ya da eğitim farkından dolayı veya eşinizin uzak diyarlarda çalışmasından dolayı veyahut maddi sorunlar ve çocuk konuları ile ilgili sorunlar görülebilir.
Çocuk olmasına çok sevindim. Çocuk sahibi olmakla ilgili bir sorun görünüyordu ancak olur mu olmaz mı emin olamadığımdan yorum yapmak istemedim. Dönüşünüz faydalı oldu teşekkür ederim.Çok teşekkür ederim çocuk sorunu vardı çok şükür oldu evet doğumdan sonra çalışmayı bıraktım ve düşünmüyorum annem maddi olarak destek ilk konularda doğru canım dönüt yapın demiştin o yüzden belirttim
Evet tüp bebekle olduÇocuk olmasına çok sevindim. Çocuk sahibi olmakla ilgili bir sorun görünüyordu ancak olur mu olmaz mı emin olamadığımdan yorum yapmak istemedim. Dönüşünüz faydalı oldu teşekkür ederim.
Hayattaki öncelikli amacınız fiziki ve maddi güven elde etmek. Çalışkan ve üretken birisiniz. Ancak duygusal tepkilerinizi dışarıya yansıtırken çok belli etmektesiniz. Eleştirel, detaycı ve evhamlı bir yapınız olabilir. Çocuklara yönelik alanlarda, yardım kuruluşlarında, eğitim ve iletişim ağırlıklı işlerde çalışabilirsiniz. Yaratıcı biri olduğunuz görülmekte. Zeka oyunlarında başarılı olabilirsiniz. Hobileriniz varsa eğitimler almak isteyebilirsiniz. Astroloji eğitimi almayı düşünebilirsiniz. Belki çocuk fikrine sıcak bakmıyorsunuz ya da bu konuda maddi zorlanmalar yaşıyor olabilirsiniz. Sistem, evinizden çalışmaya, aile işine, kadınlara veya çocuklara yönelik işlere çekilmenizi istiyor sizden. Aile işi varsa bu işi sahiplenmeniz gerekiyor. Belki eşiniz çalışmanızı istemiyor bilemiyorum ama sabır ve disiplinle kendinize yeni hedefler belirleme şansınız var.
5,ayin biri 1999Merhaba herkese,
1 yıldır astroloji dersleri almaktayım ve yorumlarımı geliştirmek adına buradan ücretsiz astroloji danışmanlığı yapmaya karar verdim. Buradaki amacım öğrendiklerimi sizlerin haritalarıyla pekiştirmek. Sizler de bana yorumlarımın hangisinin size uygun olup olmadığı ile ilgili buradan ya da özel mesajla geri dönüş yaparsanız benim açımdan iyi olacaktır.
Lütfen yorumumdan sonra sizinle örtüşmeyen durumlar varsa bana iletiniz. Amacım teşekkür ya da beğeni almak değil, yorumlarımın tutarlılığını tespit etmek. Olmamış, söylemeyeyim ayıp olur diye düşünmeyin. Olumlu, olumsuz gerçek bir şekilde geri dönüş yapın. Bu konuyu o yüzden açtım. Maalesef geri dönüşler yapılmıyor. Karşılıklı bir anlaşma yapıyoruz sizlerle ve ben burada bir emek harcıyorum. Karma denilen bir olay vardır unutmayın. Geri dönüş yapmayanlar, karmanın etkisi altına giriyorsunuz dikkat edin.
Astroloji haritanızı yorumlamak dışında başka özel konulara girmemekteyim. Özel sorularınıza cevap vermemekteyim. Haritanızın genel kişilik tahlilini ve önemli gördüğüm transit tarihlerini sizinle paylaşıyor olacağım. Bekar olanlar bekarım diye belirtsin lütfen. Evli olanlarda evliyim diye. Evlenip boşandıysanız bunu da aynen belirtiniz. Çalışmıyorsanız onu da belirtiniz. Doğum saati net olmayanların analizlerini yapamamaktayım. Lütfen sırf yorum yapayım diye ortalama bir saat belirlemeyiniz çünkü yapacağım yanlış bir yorum psikolojinizi bozabilir. Doğduğunuz ülke ve şehir, doğduğunuz tarih ve doğduğunuz saat bilgisi gereklidir.
Görüşmek üzere
Not:Başkasının haritasını merak edip onun bilgilerini vermeyiniz. Çünkü bu yorumları yaparken etik ve ahlaki değerler kapsamında yapmaya çalışıyorum. O niyetle yaptığım için kendinize karma yaratabilirsiniz. Karma demek yaptığınız tüm olumsuz hareketlerin size başka frekanslarda olumsuz olarak dönebilmesidir. Farkında olmadan moralinizi bozacak şeyler söylemişsem lütfen etkilenmeyin çünkü bir gezegenin birden fazla anlamı vardır ve genel olarak hepsini söylediğimden olasılıklar artıyor. Hepsi olabilirmiş gibi algılamayın. Su elementi fazlalığı olanlar çabuk etkileniyor. Lütfen hassas bir bünyeniz varsa yorum istemeyiniz.
Saygınlık ve itibar kazanmak sizin için önemli. Yaratıcı yetenekleriniz gelişmiş ancak endişeleriniz, yaratıcılığınızı ya da özgüveninizi engelliyor olabilir. Mevcut düzeninizi korumaya meyillisiniz, değişimden pek hoşlanmamaktasınız ama sistem aile, evlilik ya da çalışma hayatınızda istikrarsızlıklar, ani değişimler, ani taşınmalar, ani krizler getirmiş olabilir. Uzak diyarlara taşınma potansiyeliniz var. Yaratıcılığınız, sanatçı tarafınız ve üretkenliğiniz var. Bu konuda bir uyanış yaşamanız lazım. Sahip olduğunuz yeteneklerle toplumda görünür hale gelebilirsiniz. Geçmişten getirdiğiniz karmik bir borç altında olabilirsiniz. Bu da eşin kazançları, miras konuları, nafaka, borçlar, krediler, ameliyatlar gibi konularda size sınavlar verebilir. Bu maddi sorunlarınızı düzeltmek için belli bir toplumsal amaca yönelik ve kişileri şifalandırabileceğiniz mesleklere yönelmelisiniz. Haritanız kitap yazma, eğitmenlik, seslendirme, danışmanlık, bankacılık, ticaret, psikologluk, şifacılık, terapistlik, el becerilerine yönelik meslekleri vaat ediyor.Selamlar çabanızı takdir ediyorum. Ben de yararlanmak isterim.
15.05.1979
Ankara
12.00
Evliyim. Çalışıyorum.
Tebrikler.Saygınlık ve itibar kazanmak sizin için önemli. Yaratıcı yetenekleriniz gelişmiş ancak endişeleriniz, yaratıcılığınızı ya da özgüveninizi engelliyor olabilir. Mevcut düzeninizi korumaya meyillisiniz, değişimden pek hoşlanmamaktasınız ama sistem aile, evlilik ya da çalışma hayatınızda istikrarsızlıklar, ani değişimler, ani taşınmalar, ani krizler getirmiş olabilir. Uzak diyarlara taşınma potansiyeliniz var. Yaratıcılığınız, sanatçı tarafınız ve üretkenliğiniz var. Bu konuda bir uyanış yaşamanız lazım. Sahip olduğunuz yeteneklerle toplumda görünür hale gelebilirsiniz. Geçmişten getirdiğiniz karmik bir borç altında olabilirsiniz. Bu da eşin kazançları, miras konuları, nafaka, borçlar, krediler, ameliyatlar gibi konularda size sınavlar verebilir. Bu maddi sorunlarınızı düzeltmek için belli bir toplumsal amaca yönelik ve kişileri şifalandırabileceğiniz mesleklere yönelmelisiniz. Haritanız kitap yazma, eğitmenlik, seslendirme, danışmanlık, bankacılık, ticaret, psikologluk, şifacılık, terapistlik, el becerilerine yönelik meslekleri vaat ediyor.