Ücretsiz astroloji yorumu yapmaktayım

Hassas bir yapınız olduğu görülmekte. İlişkilerde baskı altında kalma ya da partnerleri baskı altında bırakma görülebilir. Şayet baskı altında kalan siz iseniz korkularınız evlilik konusunda ciddi bir karar vermenizi zorlaştırıyor olabilir ancak ailenizin güdümünden çıkmalı, ilişkilerde sorumluluk almaya çalışmalısınız. Partner ciddi, çalışkan, işkolik bir yapıda olabilir. Siz ise sevgi ve şefkat arayışı içindesinizdir. Harcamalarınıza ya da flört ettiğiniz kişiler için maddi bir borç altına girmemeye dikkat etmelisiniz. Yurtdışı ya da uzak yerlerden, kamusal, eğitmenlik, şifacılık ya da sağlık alanından, su ile alakalı mesleklerden, finans, banka, yaratım ve sanat tarzı işlerden maddi kazanımlarınız olabilir. İlişkilerde gurur ya da ego yapıyorsanız bırakmalısınız.
Gerçekten bu kadarını beklemiyordum,neredeyse hepsi nokta atışı. Henüz iş hayatında, hayalini kurduğum patlamayı gerçekleştiremedim ancak hala umudum var. Yorumlarınız benim için çok kıymetli, vakit ayırıp yorumladığınız için teşekkür ederim 👌👌👌🙏🙏🙏 A astro_m

Maddi anlamda haritanız güzel fırsatlar sunuyor. Ancak bu maddi fırsatın biraz gecikmeli olarak geleceği görülmekte. Avukatlık, hakimlik, eğitmenlik, akademisyenlik, astroloji, teknoloji, yazılım, mühendislik, şifacılık ve iletişim üzerine meslekler yapabilirsiniz. Hayatınızın bir döneminde mevcut mesleğinizi bırakıp maddi anlamda şans getirecek başka mesleklere yönelme ihtimaliniz var. Kariyer hayatı başarılı ancak ilişkiler alanında problemler yaşayabilirsiniz. Takıntılı, problemli partnerlerden ve arkadaşlardan uzak durmaya çalışınız.

Teşekkür ediyorum :)
Öğretmenlik mezunuyum ve kpss sonuçların açıklanmasını bekliyorum. şu an iş olarak yabancı hastalarla doktor arasında iletişimi sağlıyorum. Benim için gayet geçerli bir yorum oldu bu :)

Ay ben de geldim. Çok teşekkürler şimdiden 🙂

16 temmuz 1991 05.30 İzmit evliyim.

Astroloyi meslek olarak yapabilirsiniz ancak istikrarsızlık görülebilir. Ani bir ortaklık işine girerseniz doğru kararlar vermelisiniz. Kamusal işler, hosteslik, iletişim, eğitim, yayıncılık, medya ve turizme yönelik işler yapabilirsiniz., Eş ile aranızda fikirsel ayrılıklar, iletişimde krizler yaşanabilir ancak yaşanacak bu krizlerin aşılması, düzene girmesi durumu var. Şüpheci, ketum, kararlı, hırslı, sezgileri güçlü ve şifacı bir yapınız olabilir. Kadınsal hastalıklara dikkat etmeniz gerekecek ya da çocuk sahibi olmak da zorlanmış olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ya da günlük rutin hayatınızda kendinizi baskılanmış hissedebilirsiniz. Ayrıca birlikte çalışacağınız kişilere dikkat etmelisiniz, maddi konularda sizi yanıltacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.
Astrolojiye ufaklığımdan bu yana ilgim var mesleğe dökmek istiyorum ama çok da kararsızım yapanları çok takdir ediyorum
Siz de dahil
Ortaklık düşündüm ama kadersel olarak bana yaramayacağını düşündüğüm için vazgeçtim
Eş ile alakalı ön görüleriniz için tşk ediyorum
Meslek olarak şuan hiç istemediğim bir görevde çalışıyorum umarım bir an evvel değişir
Kamudayım ama kamuda çok daha iyi görevlerde özellikle insanlara faydası olan bir işte çalışmayı yeğlerim
Niteliklerim olarak yazdıklarınızın hepsi doğru
2 çocuğum var sıkıntı olmadı hamile kalmakla alaklaı ama sorunlu hamilelikler yaşadım
Tüm yorumlarınız için teşekkür ediyorum
Astroloji fal değil teknik bir çalışmadır
Çalışmalrınızı ilerletr istediğiniz konuma gelirsiniz umarım

Güneş 4. evde olduğu için egoyu topluma değil daha çok aileye yansıtır. Ay düğümleriniz boğa-akrep ekseninde. Evlilik ilişkisinde mülkiyetçiliği bırakıp sahip olduklarınızı eşiniz ya da ortaklarınız ile paylaşmanız gerektiği mesajını veriyor. Daha fazla güç kazanmak için kendi konfor alanınızdan çıkıp evlilik ya da ortaklık ilişkilerinde krizleri deneyimleme cesareti göstermelisiniz. Derin bağlar oluşturmalısınız. Evlilikte krizler deneyimleyerek maddi güce sahip olma durumu vardır. Kadınlarla ya da arkadaşlarla ilgili sorunlar, sağlıkla ilgili durumlar maddi kayıplara yol açabilir buna bağlı kredi ve borçlanmalar görülebilir.
Sağol cnm dediklerin de kısmen haklısın ama eşim ve benle ilgili pek bi yorum yapmamışsınız :KK51: şuan şehir dışında çalışıyor ondan soryorum :KK8::KK66:

İlişkiler alanınız biraz zorlanmalı görülüyor. Partnerlerin üzerinde baskı kurma eğilimleriniz olabilir. Bu da partnerlerin kendilerini huzurlu hissetmelerine engel olabilir. Şayet evlenirseniz eşiniz sağlık alanında ya da içinde iletişimin ağır bastığı ya da para ile alakalı mesleklerde çalışma ihtimali yüksek. Uzak yerlerde yaşayan ya da oralarla bağlantısı olan bir kişi olabilir. Evlilikte kadın figürlerinin ya da annelerin etkisi altında kalınabilir. Maddi konularla ilgili yanlış girişimleriniz olabilir ve maddi anlamda istikrarsızlıklar söz konusu ancak miras yoluyla ya da eşin maddi yönünden şanslı olabilirsiniz. Hobileriniz varsa bunu kariyere çevirebilir, evden çalışma imkanı bulabilirsiniz.
çoook teşekkür ederiiimmmmmmmmmm :KK52:

A astro_m İş hayatında elimden gelen gayreti gösterdiğim halde, kendimi göstermeye başlayacakken bir şekilde başladığım noktaya geri dönüyorum. Uzun süredir bu böyle,devamlı bir kısır döngüdeyim. Sizce bu durumun doğum haritasındaki gezegenlerin konumu/açısı ile bir ilgisi olabilir mi? :110:o_O

A astro_m İş hayatında elimden gelen gayreti gösterdiğim halde, kendimi göstermeye başlayacakken bir şekilde başladığım noktaya geri dönüyorum. Uzun süredir bu böyle,devamlı bir kısır döngüdeyim. Sizce bu durumun doğum haritasındaki gezegenlerin konumu/açısı ile bir ilgisi olabilir mi? :110:o_O
[/QUOTE
Evet, çalışma evinizi yöneten gezegen kendini göstermekte zorlanan bir alana yerleşmiş. 2020 aralık-2021 nisan arası gelen zorlanmaların ardından maddi fırsatlar, belki yurtdışı belki de akademik kariyer imkanları yakalayabilirsiniz. Bir kırılma noktası olabilir sizin için

doğum saatinden dakikası dakikasına emin olmayanlara; bilgilerini özel mesajla gönderenlere; evli, bekar, boşanmış, çalışan, çalışmayan olarak durumunu belirtmeyenlere bakamamaktayım.

08.03.1992 İstanbul doğum saatim 17.00 Evliliyim .Bir çocuğum var. Ev hanımıyım.
Siz evhamlı, düzenli, titiz, çalışkan ve detaycı bir yapıdasınız. Eşiniz ise biraz daha dalgın, akışta, rahat bir yapıda olabilir. Eşin parası ile ilgili kararlarda siz söz sahibi olabilirsiniz, Eşinizi yöneten kişi olarak sizin varlığınız evlilikte daha ağır basabilir. Sosyal çevreniz geniş. Arkadaşlarınız vasıtası ile tanışmış olabilirsiniz. Eş karşınıza çıkmış gibi. İleride çalışma hayatınız olabilir. Çalışma hayatınıza ilişkin olarak eşinizin, ailenizin, arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. Belki eğitim almanız için destekliyorlardır sizi ya da uzak yerlere taşınmanız konusunda. Eğitmenlik, sağlık, banka, hukuk, muhasebe, sağlık, akademik ya da kamusal alanlarda çalışma ihtimaliz olabilir. Hayatınızın bir döneminde kadın figürleri ile yapacağınız ekip işlerinden güzel maddi kazançlarınız olabilir.

Karabük doğumluyum
Siz detaycı, eleştirel, takıntılı bir yapıda olabilirsiniz. Partnerinizi ya da eşinizi fazla eleştiriyor ya da evlilik konusunda çok fazla ayrıntıya takılıyor olabilirsiniz. Ticari zekanız olmakla beraber ticaret, eğitmenlik, muhasebe, sağlık, para ile alakalı işler, bilgisayar, yayıncılık medya ve iletişim kapsamlı işlerde çalışabilirsiniz. Çevrenizde popüler arkadaşlarınız olabilir ve onlarla birlikte maddi kazanımlarınız olabilir. Çocuklarla ilgili, sanat ve yaratıcılık ile ilgili hobileriniz olabilir ya da o alanlarda da çalışabilirsiniz. Hayatınızın bir döneminde maddi sorunlar çekmiş olsanız da miras ya da başkaları kaynaklı güçlü maddi fırsatlarınız olacak. Özellikle bu sene maddi imkanlarınız güçlenebilir.

Banada bakar mısınız lütfen?

5 Kasım 1994
Annem biri çeyrek demişti yani 13.15
Ankara
Öğrenciyim
Bekar
Toplumsal konulara karşı duyarlı bir kişiliğiniz olabilir. Yardım amaçlı ya da idealleriniz için sosyal gruplarda, organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Ancak bazı amaçlar uğruna kurban rolüne düşmemek için dikkat etmelisiniz. Ayrıca hayat amaçlarınızı gerçekleştirirken disiplinden şaşabilir ya da önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Bu durumda kariyer hayatınıza geç atılmanıza sebebiyet verebilir. Maddi anlamda güç kazanmak ya da fikirleriniz ile kitleler üzerinde etki yaratmak isteyebilirsiniz. Tıp ya da şifacılık üzerine mi okuyorsunuz bilmiyorum ama mesleğinizde ailenizin rolü olabilir. Kadın figürleri ya da aile ile beraber çalışılabilir. Eş uzak diyarlardan biri ya da eğitim hayatınızdan biri olabilir. Partner dikkat çekici ve makam sahibi biri olabilir. Kariyer hayatınızda maddi ve fiziki anlamda büyük bir güç elde edeceksiniz.

Sırf bunun için siteye üye oldum desem yeridir.
6 Şubat 1991 istanbul doğumluyum.
Doğum saati 15:10 bekarım.
Müsait olunca doğum haritamı yorumlarsanız çok müteşekkir olurum. 🙏
etacarinea etacarinea arkadaşımız foruma bilgilerini yazmıştı. Gözünüzden kaçtı sanırım. Mesaj kutum çok dolu. Mesajdan bilgilerinizi bulup üstüne buradan cevap yazmam yorucu oluyor. Ayrıca gönüllü yapıyorum bu çalışmamı. Bakma zorunluluğum yok.

etacarinea etacarinea arkadaşımız foruma bilgilerini yazmıştı. Gözünüzden kaçtı sanırım. Mesaj kutum çok dolu. Mesajdan bilgilerinizi bulup üstüne buradan cevap yazmam yorucu oluyor. Ayrıca gönüllü yapıyorum bu çalışmamı. Bakma zorunluluğum yok.
Mesaj kutunuzun çok dolu olduğunu da tahmin ettim, bu yüzden ordan bakıyor musunuz bakmıyor musunuz diye merak ettim. Ben herkese açık sayfada bilgilerimi yazmayı istemediğim özel mesaj attım zaten. Elbette bakma zorunluluğunuz yok ancak gönüllülükten ziyade kendinizi geliştirmek için baktığınızı yazmışsınız olayı "zorunda değilim" e çekmenize gerek yok ki. 😊

X