MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.898
- 133
Teşekkür ederim. İşime severek başladım fakat farklı alanlara yönelme isteğim var. Çevremde işini yap, çocuğuna bak, kocanı mutlu et yeter, yaklaşımını hissediyorum. Baskılayan bu olabilir. Aşk evliliği yaptım. Boşanma aşamasına gelip döndük. Boşanma fikrini hala kafamdan atamadım. Çocuk için olan yoruma çok sevindim:)Çevrenizde dikkat çeken bir yapınız olabilir. Hayattaki öncelikli amacınız saygınlık ve itibar kazanmak üzerine olabilir. Sosyal çevrenizde, sosyal ağlarda itibar kazanmak, sözlerinizin ya da fikirlerinizin itibar görmesini isteyebilirsiniz. Sosyal gruplarda, organizasyonlarda, gruplarda görevler almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızdaki ilişkilerde istikrarsızlıklar, kopmalar görülebilir. Onların değişken tavırları sizi daha kapalı ortamlara çekerek güvende hissetmenize neden olabilir. Eğlenceli ve esprili biri olabilirsiniz. Sanatsal ve yaratıcılık yönleriniz gelişmiş olabilir. Sahne sanatlarına, oyunculuğa, artistik ya da sporsal aktivitelere, tiyatroya, borsa ve organizasyon işlerine ve çocuklarla ilgili konulara eğilimleriniz olabilir. Bu konularda kariyer imkanı yakalayabilirsiniz. Ancak bu alanlarda çalışma isteğiniz, aileniz ya da eşin meslek hayatı yüzünden baskılanabilir ya da bu konuda fazla hırs yapmanız sizi baskılayabilir. Şayet diğer hususlar sizi baskılıyorsa kendi isteklerinizin peşinden gitmelisiniz. Güvenilir ve sadık birisinizdir. Aşk evliliği yapmış olabilirsiniz. Evlilik ile ilgili bir sorun göremedim. Çocuğunuzun eğitim hayatı başarılı görünüyor. Ancak maddi sorunlar eğitim hayatını etkileyebilir. Bu konuda kardeşlerden, ya da yakın çevreden destek alınabilir. Kamusal ya da sağlık alanında da çalışma imkanınız görülüyor ancak bu alanlarda çalışırsanız çalışırken duygusal olarak kendinizi mutlu hissetmeyebilirsiniz.