- 30 Nisan 2023
- 2.300
- 2.428
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeytin_zey
-
Tedavi olduğum yer çok uzakta :) 2027 yılına kadar son kullanma diyortedavi gördüğünüz yere bırakabilirsiniz onlar başkasına versinler eğer son kullanma tarıhi uzunsa .
İnşallah bi ihtiyacı olana ulaştırır sevabını alırsınız .O yüzden burası aklıma geldi S Siyah Palto
İnş canım , nasılsın bu arada hamilelik nasıl gidiyorİnşallah bi ihtiyacı olana ulaştırır sevabını alırsınız .
Elhamdülillah çok güzel sen nasılsın :) sende durumlar nasılİnş canım , nasılsın bu arada hamilelik nasıl gidiyor
Bende de iyi canımElhamdülillah çok güzel sen nasılsın :) sende durumlar nasıl
Rabbım sağlıkla kucağına almak nasip etsin zaten sıkıntı stres yapma kimseyı takma keyfını cıkar anneliğinınBende de iyi canımşükür ki
merhaba ben günde 6 adet kullanıyorum . Bana gönderme şansınız varmı . İsterseniz ilacın ücretinize ödeyebilirimKızlar
Elimde bir kutu hiç kullanılmamış estrofem var. Bir de bi tane climara bant var. İhtiyaç kalmadı atacaktık ,ama belki çok değil ama ihtiyacı olan olur diye düşündüm , ücretsiz göndereceğim sadece kargoyu karşıdan karşılamanız yeterli.
Ağrının bi ilçesindeyim , ağrıda olan varsa da verebilirim uzak şehirde olan varsa da.
Siz neredesiniz benim elimde de varmerhaba ben günde 6 adet kullanıyorum . Bana gönderme şansınız varmı . İsterseniz ilacın ücretinize ödeyebilirim
Ben afyondayımSiz neredesiniz benim elimde de var
Benim de ihtiyacım var Ankara da yımSiz neredesiniz benim elimde de var
Oy nasıl tatlı bi tipMerhaba zeytin konudan bağımsiz ama cinsiyet tahmini yaparmisin aşko bu gün ultrasona gittim cinsiyetini Dr kagida yazdi akşam eşimle açicaz seni tahminin ne
Sanırım daha önce de erkeğe benzetmiştimMerhaba zeytin konudan bağımsiz ama cinsiyet tahmini yaparmisin aşko bu gün ultrasona gittim cinsiyetini Dr kagida yazdi akşam eşimle açicaz seni tahminin ne
evetSanırım daha önce de erkeğe benzetmiştim
Inşallah canım teşekkür ederim Teyzesi kagida bakmamak için zor tutuyorum kendimiOy nasıl tatlı bi tip
Kuzum ben kıza benzettim
Cinsiyet partisi mi yapacaksınızevet
Inşallah canım teşekkür ederim Teyzesi kagida bakmamak için zor tutuyorum kendimi
Aşkomla özel cinsiyet partisiCinsiyet partisi mi yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?