- 30 Temmuz 2009
- 5.814
- 9
bu seneki ders ücretini bilen varmı?
2 liraymış
ssk da yatmayacakmış
yine başvuracak mısın?CADIARZU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu seneki ders ücretini bilen varmı?
2 lira
ssk da yatmayacakmış
yine de başvuracak mısınCADIARZU
geçen yıl 6,5 -7 tl imiş..bu yıl da 7,5 -8 tl falan olur..ama 1 tl yi falan ssk için kesiyorlar
insan gibi birşey soruyorum nasılcevap bu? evet canım başvurucam, üzerine para isteselerde başvurucam oki
ben ciddiyim cevabımda tersinden anlamak için ters bakıp ters okumuşsunuz bence kötükedihüso
"oki" ne bu arada
sartlar onu gerektırıyorsa neden olmasın? Bende zamanında ucretlı ögretmenlerden ders aldım ve hepsınden Allah razı olsun... Dıger ögretmenlerımınde hakkını yemem hıcbır zaman...
ozebus_41 tek birşey soracağım
sen evladının ücretli öğretmen elinde yetişip büyümesini ister misin?
:uhm:
cevap verirken sunları göz önünde bulundurmanı isterim
ücretli öğretmen dediğimiz 4 ayda bir değişebilir. ama kesinlikle 8 ayda bir değişir
çocuk her yıl yeni bir öğretmene alışır. öğretmen her yıl yeni öğrencilere alışır.:sinifsinif:
öğretmenn alşması gereken en az öğrenci sayısı 30 dur.:bbo:
her çocugu tanımalıdır.. verim alabilmesi için ailesine geçirdiği hastalıklara kadar iyi bilmelidir...:bbo:
şimdilik aklıma glenler bunlar
Kımse kımseyı zorla ne calıstırıyor ne para verıyor... Yani kımse kölelık yapmıyor...verilmiyor...
izin falan olayı yok
kölelerin izni mi olur kafamçokkarıştı
arkadaşlar başvurular ne zaman biliyormusunuz
izmirde karşıyakadayım bilğiniz varmı
politik bir cevap vermesen daha mutlu olurdum açıkcası yerimseniben
sartlar onu gerektırıyorsa neden olmasın? Bende zamanında ucretlı ögretmenlerden ders aldım ve hepsınden Allah razı olsun... Dıger ögretmenlerımınde hakkını yemem hıcbır zaman...
Bana bır harf ögretenın kırk yıl kölesı olurum...
.
Yazdıgım mesajları basından berı okursanız polıtık mı deıl mı anlarsınız arkadasım... Ben sartlardan bahsedıyorum,doğudakı ögretmenlerın yapamam edemem deyıp tayın ısteyıp gıttgı okullardan bahsedıyorum...
COLOR]
bu yıl kadroların neredeyse tamamının doğuda alınacak öğretmenlerde sözleşmeli olup en az 5 yıl görev yapacaklar..
batıdaki bazı illere edirne izmir muğla bursa eskişehir gibi.. kadro verilmemiş bile
öğretmenlik mesleği ücretli öğretmenlik olarak devam etmek zorunda kalacak istesekte istemesekte zaten doğuda görev yapacağız
2 liraymış
ssk da yatmayacakmış
yine başvuracak mısın?CADIARZU
ben bugun basvurdum vekıl öğretmenliğe. olabılır mı ya agrıda merkez okulunda 7 ögretmen acıgı var. neymış neden gelmıyorlarmış sebep şartları uygun değil. evet öğretmenlık egıtımı almadım belkı ama en azından bunu canı gönulden ıstıyorum dogu gıbı bır yerde. parası da umrumda değil. burdakı ınsanlara bı faydam dokunsun o bana yeter.
iyi ya işte ücretli öğretmenlik en çok doğuda yaygındı sebebi de ...
kimsenin doğuya gidip öğrtetmenlik yapmamk istememesi..
kadro veriyorlar madem gitip yapsınlar.....
öyle hem ücretli öğretmeni eleştirip hem de yok ben o yeri beğenmem burası olsun demek de şımarıklık artık dimi ama :CüvCüv:
yani kusura bakmayın çok güldüm şu yazdığınıza:roflol::roflol:
acaba hiç merak edipte mezun öğretmenlerin nereleri tercih ettiğiyle ilgilendinizmi
şu seviyeye gelmişken ben doğuya gitmem diyen %5 lik bi kesim bile yok..
sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
şekerim bu işi bedava yapabilen insanlar da var sen meraklanma..
biz cebimizden de harcar yine o çocukların önceliğnin anlamak ve öğrenmek olduğunu unutmayız..:hooray: :hooray:
haa sana bu para az geliyorsa sen başvur biz aramızda toplar sana da yardımcı oluruz ..
emiii hadii :teytey: :teytey:
öylemi alıntıladığım yazınızda mecbur kalmış gibi bir haliniz vardı da
söylemleriniz den bu sonuca varmış olabilrmiyim acaba.. a.s
birbirimizi kandırmayalım istersen...:CüvCüv:
doğru düzgün öğretmen gitmiyor oralara giden de kaçmanını yolunu arıyor..
sen gül allah ağlatmasın ücretli kaç zamandır var demiş birisi..
ücretli den önce orası öğrtemen kaynamıyordu
çocuklar öğretmen yüzü görüp sizin gibi biraz gülümsediler hiç olmazsa dimi
anladınız siz onu şutarafagitti
anlamak ve öğrenmenin önceliği nedir peki?
tutturmuşsunuz bir özveri..
e iyi hoş güzelde ÖĞRETMEN DEĞİLSENİZ
girdiğiniz alanla ilgili bilgi eksiğiniz var demektir
öğrenci psikolojisini ve rehberlik konusunu tüm doğrularıyla bilmiyorsunuz demektir
sınıf yönetiminden zerre kadar anlamıyorsunuz demektir
bu kadar çok düşünüyorsanız bu çocukları onlara verebileceğiniz zararlarıda oturup biraz düşünün derim
ben işini doğru yapmayan kadrolularıda çok gördüm masalıylada gelmeyin rica ederim