Ücretli ögretmenlik hakkında

geçen yıl 6,5 -7 tl imiş..bu yıl da 7,5 -8 tl falan olur..ama 1 tl yi falan ssk için kesiyorlar

ben ciddiyim cevabımda tersinden anlamak için ters bakıp ters okumuşsunuz bence kötükedihüso

"oki" ne bu arada :nazar:

tamam mı anlamında kullanılır 'oki' net ortamında kısaltma yani, iyi niyetle sordum diyorsan bişey diyemiycem, sende farkındasındır ki sadece para için yapılacak bir iş değil zaten, merak ettiğim için sordum ...

ozebus_41 tek birşey soracağım

sen evladının ücretli öğretmen elinde yetişip büyümesini ister misin?

:uhm:
cevap verirken sunları göz önünde bulundurmanı isterim
ücretli öğretmen dediğimiz 4 ayda bir değişebilir. ama kesinlikle 8 ayda bir değişir
çocuk her yıl yeni bir öğretmene alışır. öğretmen her yıl yeni öğrencilere alışır.:sinifsinif:
öğretmenn alşması gereken en az öğrenci sayısı 30 dur.:bbo:
her çocugu tanımalıdır.. verim alabilmesi için ailesine geçirdiği hastalıklara kadar iyi bilmelidir...:bbo:
şimdilik aklıma glenler bunlar
sartlar onu gerektırıyorsa neden olmasın? Bende zamanında ucretlı ögretmenlerden ders aldım ve hepsınden Allah razı olsun... Dıger ögretmenlerımınde hakkını yemem hıcbır zaman...
Bana bır harf ögretenın kırk yıl kölesı olurum...
verilmiyor...:nazar:

izin falan olayı yok

kölelerin izni mi olur kafamçokkarıştı
Kımse kımseyı zorla ne calıstırıyor ne para verıyor... Yani kımse kölelık yapmıyor...
arkadaşlar başvurular ne zaman biliyormusunuz
izmirde karşıyakadayım bilğiniz varmı

Agustos 15 te baslamıstı canım ama heran bıtebılır...

sartlar onu gerektırıyorsa neden olmasın? Bende zamanında ucretlı ögretmenlerden ders aldım ve hepsınden Allah razı olsun... Dıger ögretmenlerımınde hakkını yemem hıcbır zaman...
Bana bır harf ögretenın kırk yıl kölesı olurum...

.
politik bir cevap vermesen daha mutlu olurdum açıkcası yerimseniben

ücretli öğretmenden ders aldınız?

evlisiniz , en az bir 25 varsınızdır heralde

ücretlinin geçmişi o kadar var mı ya:roflol:

Yazdıgım mesajları basından berı okursanız polıtık mı deıl mı anlarsınız arkadasım... Ben sartlardan bahsedıyorum,doğudakı ögretmenlerın yapamam edemem deyıp tayın ısteyıp gıttgı okullardan bahsedıyorum...
Evet öyle okullar gördüm ki...
Burada sıze hayat seceremı yazacak degılım...Burada ne ögretmenlık meslegıne saygısızlık edıyoruz ne de baska bırsey... Ha eger öyle yansıdıysada özür dılerım... Sadece bıze bu ımkanı veren yerlerde ve özellıkle ustune bastırıyorum cok kötu sartlardakı köylerımızdekı ögretmensız okullamızda o yavrucaklara bır harf neden faydamız olmasın...
Köle ne demek ya? Ne kadar acı ve çirkin bır tabir... Nedir ıstemedıgınız anlayamadım... Mıllı egıtım böyle bır secenek sunmussa bıze neden yuklenıyorsunuz?

Yazdıgım mesajları basından berı okursanız polıtık mı deıl mı anlarsınız arkadasım... Ben sartlardan bahsedıyorum,doğudakı ögretmenlerın yapamam edemem deyıp tayın ısteyıp gıttgı okullardan bahsedıyorum...
COLOR]

bu yıl kadroların neredeyse tamamının doğuda alınacak öğretmenlerde sözleşmeli olup en az 5 yıl görev yapacaklar..

batıdaki bazı illere edirne izmir muğla bursa eskişehir gibi.. kadro verilmemiş bile

öğretmenlik mesleği ücretli öğretmenlik olarak devam etmek zorunda kalacak istesekte istemesekte zaten doğuda görev yapacağız

bu yıl kadroların neredeyse tamamının doğuda alınacak öğretmenlerde sözleşmeli olup en az 5 yıl görev yapacaklar..

batıdaki bazı illere edirne izmir muğla bursa eskişehir gibi.. kadro verilmemiş bile

öğretmenlik mesleği ücretli öğretmenlik olarak devam etmek zorunda kalacak istesekte istemesekte zaten doğuda görev yapacağız

iyi ya işte ücretli öğretmenlik en çok doğuda yaygındı sebebi de ...

kimsenin doğuya gidip öğrtetmenlik yapmamk istememesi..

kadro veriyorlar madem gitip yapsınlar.....

öyle hem ücretli öğretmeni eleştirip hem de yok ben o yeri beğenmem burası olsun demek de şımarıklık artık dimi ama :CüvCüv:

2 liraymış

ssk da yatmayacakmış

yine başvuracak mısın?CADIARZU

sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

şekerim bu işi bedava yapabilen insanlar da var sen meraklanma..

biz cebimizden de harcar yine o çocukların önceliğnin anlamak ve öğrenmek olduğunu unutmayız..:hooray: :hooray:

haa sana bu para az geliyorsa sen başvur biz aramızda toplar sana da yardımcı oluruz ..

emiii hadii :teytey: :teytey:

ben bugun basvurdum vekıl öğretmenliğe. olabılır mı ya agrıda merkez okulunda 7 ögretmen acıgı var. neymış neden gelmıyorlarmış sebep şartları uygun değil. evet öğretmenlık egıtımı almadım belkı ama en azından bunu canı gönulden ıstıyorum dogu gıbı bır yerde. parası da umrumda değil. burdakı ınsanlara bı faydam dokunsun o bana yeter.

ben bugun basvurdum vekıl öğretmenliğe. olabılır mı ya agrıda merkez okulunda 7 ögretmen acıgı var. neymış neden gelmıyorlarmış sebep şartları uygun değil. evet öğretmenlık egıtımı almadım belkı ama en azından bunu canı gönulden ıstıyorum dogu gıbı bır yerde. parası da umrumda değil. burdakı ınsanlara bı faydam dokunsun o bana yeter.

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

ALLAH gönlüne göre verir inşallah canım..:Saruboceq:

para peşinde rahat peşinde koşmayan

öncelikle bu işin gönülden yapılması gerektiğni idrak eden çok iyi bir eğitmen olacağını düşünüyorum.. :smiley-cool:

iyi ya işte ücretli öğretmenlik en çok doğuda yaygındı sebebi de ...

kimsenin doğuya gidip öğrtetmenlik yapmamk istememesi..

kadro veriyorlar madem gitip yapsınlar.....

öyle hem ücretli öğretmeni eleştirip hem de yok ben o yeri beğenmem burası olsun demek de şımarıklık artık dimi ama :CüvCüv:

yani kusura bakmayın çok güldüm şu yazdığınıza:roflol::roflol:

acaba hiç merak edipte mezun öğretmenlerin nereleri tercih ettiğiyle ilgilendinizmi

şu seviyeye gelmişken ben doğuya gitmem diyen %5 lik bi kesim bile yok..

yani kusura bakmayın çok güldüm şu yazdığınıza:roflol::roflol:

acaba hiç merak edipte mezun öğretmenlerin nereleri tercih ettiğiyle ilgilendinizmi

şu seviyeye gelmişken ben doğuya gitmem diyen %5 lik bi kesim bile yok..

öylemi alıntıladığım yazınızda mecbur kalmış gibi bir haliniz vardı da

söylemleriniz den bu sonuca varmış olabilrmiyim acaba.. a.s

birbirimizi kandırmayalım istersen...:CüvCüv:

doğru düzgün öğretmen gitmiyor oralara giden de kaçmanını yolunu arıyor..

sen gül allah ağlatmasın ücretli kaç zamandır var demiş birisi..

ücretli den önce orası öğrtemen kaynamıyordu

çocuklar öğretmen yüzü görüp sizin gibi biraz gülümsediler hiç olmazsa dimi

anladınız siz onu şutarafagitti

sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

şekerim bu işi bedava yapabilen insanlar da var sen meraklanma..

biz cebimizden de harcar yine o çocukların önceliğnin anlamak ve öğrenmek olduğunu unutmayız..:hooray: :hooray:

haa sana bu para az geliyorsa sen başvur biz aramızda toplar sana da yardımcı oluruz ..

emiii hadii :teytey: :teytey:

anlamak ve öğrenmenin önceliği nedir peki?

tutturmuşsunuz bir özveri..

e iyi hoş güzelde ÖĞRETMEN DEĞİLSENİZ

girdiğiniz alanla ilgili bilgi eksiğiniz var demektir

öğrenci psikolojisini ve rehberlik konusunu tüm doğrularıyla bilmiyorsunuz demektir

sınıf yönetiminden zerre kadar anlamıyorsunuz demektir

bu kadar çok düşünüyorsanız bu çocukları onlara verebileceğiniz zararlarıda oturup biraz düşünün derim

ben işini doğru yapmayan kadrolularıda çok gördüm masalıylada gelmeyin rica ederim

öylemi alıntıladığım yazınızda mecbur kalmış gibi bir haliniz vardı da

söylemleriniz den bu sonuca varmış olabilrmiyim acaba.. a.s

birbirimizi kandırmayalım istersen...:CüvCüv:

doğru düzgün öğretmen gitmiyor oralara giden de kaçmanını yolunu arıyor..

sen gül allah ağlatmasın ücretli kaç zamandır var demiş birisi..

ücretli den önce orası öğrtemen kaynamıyordu

çocuklar öğretmen yüzü görüp sizin gibi biraz gülümsediler hiç olmazsa dimi

anladınız siz onu şutarafagitti

ben doğuya gitmek istemiyorummu yazmışım

allah allah ne kadarda zekiymişsiniz siz benim yazdıklarımdan çıkartabilmişsiniz hayret valla bravo dedim

neyin ne olduğunu tam bilmediğiniz her halinizden belli

doğuya gitmeme gibi bir lüksümüz zaten yok.ılk atamayla gitmeyen 4.yılında rotasyonla mutlaka gider.Gitmeenler doğu hizmetini bitirmiş biriyle evlenenlerdir sadece.Yine yeniden söylüyorum bu işin içinde olmayan,oraları görüp derse girmeyen birinin her şeyi biliyormuş gibi konuşmasını doğru bulmuyorum,ben bilmediğim bir konu hakkında konuşmam çünkü

anlamak ve öğrenmenin önceliği nedir peki?

tutturmuşsunuz bir özveri..

e iyi hoş güzelde ÖĞRETMEN DEĞİLSENİZ

girdiğiniz alanla ilgili bilgi eksiğiniz var demektir

öğrenci psikolojisini ve rehberlik konusunu tüm doğrularıyla bilmiyorsunuz demektir

sınıf yönetiminden zerre kadar anlamıyorsunuz demektir

bu kadar çok düşünüyorsanız bu çocukları onlara verebileceğiniz zararlarıda oturup biraz düşünün derim

ben işini doğru yapmayan kadrolularıda çok gördüm masalıylada gelmeyin rica ederim

ben öğretmenim canım hem de tüm resmiyette sen bana öğretmen değilsin deme hakkını nereden buluyorsun birkere..

girdiğim alanla ilgili bilgi eksikliğim falan da olmaz benim..

niye biliyormusun

o yan gelip yatan bir kısım öğretmenin unuttuğunu ben her gece oturup tekrar tekar inceler öğrenir hazırlanır öyle giderim okula..

müfredattan haberi olmayan pekiştirme yapmayan güya öğretmenlerden daha öğretmenim ben kusura bakma..

gelelim diğerine..

öğrenci psikolojisi ve rehberlik diyosun

işte şimdi de sen beni güldürdün delikafadulden

birkere öğrenci dediğin ne ister biliyormusun sen onu dinleyen onu ciddiye alan saygı duyacağı bir öğretmen ister..

öğretmenler odasında öğrencisi için aptal salak demeyen

sadece dersini anlatıp gitmeyen sorunlarıyla da ilgilenebilen..

kendini özel hissettirebilen öğretmen ister

al sana öğrenci psikolojisi..

birde sınıf yönetimi diyorsun ki

işte tam benim kalemlerimdendir..

hem yakınlaşıp hem de mesafe koymayı çok iyi bilirim sınıfta..

dipnot olarak şunu da söylim sana

sınıfta öğretmen yok zannedim sınıfına daldığım da çok öğretmen olmuştur..

onları gördüğüm manzara içler acısıyda inan elinde bir sopa ile çocuklar masaların üstünde ve kendisi de sinir krizi içinde oturtmaya çalışıyordu.. bu sadece bir örnek

benim onlara verebileceğim hiçbir zarar yoktur kendinizi kandırmayın...

ben eğitiminize tabiki saygı duyuyorum..

ama kalkıp da insanlara yetersiz muamelesi yapamazsınız..

ayağından çorabını çekemeyen tipler var bu ülkede sorsan eğitim mezunu..

ben de işletme mezunuyum ne o daha mı zeki sence bunalr benden..

komik olmayın allah aşkına kendinizi de kandırmayın

hele ki bu ülke şartlarında eğitim mezunundan polis masa başı memuru oluyorsa

üzülme sen benden de hem de gayet kaliteli bir öğretmen olur..

başvurdum yine etkinliklerimi gönderirim size bir ara

haa çok merak ederseniz

önceki senelerde yaptıklarım da mevcuttur link veririm bakarsınız..

o zaman belki insanlara böyle yaftalar yapıştırdığınız için biraz olsun utanırsınız sengözlerimebaksanab

X