- 30 Temmuz 2009
- 5.814
- 9
Yazdıgım mesajları basından berı okursanız polıtık mı deıl mı anlarsınız arkadasım... Ben sartlardan bahsedıyorum,doğudakı ögretmenlerın yapamam edemem deyıp tayın ısteyıp gıttgı okullardan bahsedıyorum...
Evet öyle okullar gördüm ki...
Burada sıze hayat seceremı yazacak degılım...Burada ne ögretmenlık meslegıne saygısızlık edıyoruz ne de baska bırsey... Ha eger öyle yansıdıysada özür dılerım... Sadece bıze bu ımkanı veren yerlerde ve özellıkle ustune bastırıyorum cok kötu sartlardakı köylerımızdekı ögretmensız okullamızda o yavrucaklara bır harf neden faydamız olmasın...
Köle ne demek ya? Ne kadar acı ve çirkin bır tabir... Nedir ıstemedıgınız anlayamadım... Mıllı egıtım böyle bır secenek sunmussa bıze neden yuklenıyorsunuz?
öncelikle ben doğudaki ordaki burdaki durumdan değil genel olarak ülkemden bahsediyorum.... sizde bu çerçeveden bakarsanız daha sağlıklı olur iletişimimiz... çünkü konu sadece bir bölgeyi ilgilendirmiyor genel bir durumşakkıdı
istediğiniz kadar kızabilirsiniz ama sunu söylemeden geçemeyeceğim; şunu anladım ben beni anlamanıza imkan yok..kafamçokkarıştı
son kez deneyeceğim
tarih okumuşsunuzdur bilirsiniz, gerçi sizlere ders verecek değilim
koskoca devlet nelerden dolayı hasta adam konumuna düşürüldü ... sonunda niye yıkıldı
başlarda nasıldıdelikafadulden
şehzadeler nasıl eğitiliyordu, kaç lisan biliyorlardı, hangi bilimler üzerinde kafa patlatyorlardı...(şehzedeler nerden çıktı diyenler olur, onlar geleceğin yöneticileriydi malum... şimdiki 0 eğitimli gençlik de geleceğin yöneticileri)CADIARZU
şimdi nasıl eğitim ssitemi CADIARZU(net dili diye "tamam anlaşıldı" demek yerine "oki" demek marifet gibi... yani Türkçe yi bile doğru düzgün konuşamayan bir GELECEK )
biraz düşünün karşılaştırma yapın:1ninca:
eğitimi ve ülkeyi çıkmaza sürükleyen sebeplerden biri de bu "ücretli öğretmenlik" denen şeydir...:bbo:
ücretli öğretmen doğru düzgün bilgi veremezzz, dişini tırnağınada taksa imkanı yok... yapması gereken şeyler var ve bunlara engel koyuluyor..mesela ; ücretli öğretmen kadrolu öğretmenler kadar yetkiye sahip değil.bu yetkisizlik çocuklara ulaşmasına engel oluyorkötükedihüso
ücretli öğretmenlik öğretmenlik meslegine saygısızlıktır ve bunu savunanlarda mesleğe saygısızlık yapıyorlar.. kabul etsenizde etmesenizde:umursamaz:
köle tabirini anlamak için bizim yerimizde olmanız gerekir...şakkıdı
size neden yukleniyorum: bu durumun tek çözümü sizsiniz çünküvereliniortak
siz ve sizin gibiler
ben GELECEKden endişeli olduğum için siz ve sizin gibilere yükleniyorum