Ücretli ögretmenlik hakkında

ozebus_41 tek birşey soracağım

sen evladının ücretli öğretmen elinde yetişip büyümesini ister misin?

:uhm:
cevap verirken sunları göz önünde bulundurmanı isterim
ücretli öğretmen dediğimiz 4 ayda bir değişebilir. ama kesinlikle 8 ayda bir değişir
çocuk her yıl yeni bir öğretmene alışır. öğretmen her yıl yeni öğrencilere alışır.:sinifsinif:
öğretmenn alşması gereken en az öğrenci sayısı 30 dur.:bbo:
her çocugu tanımalıdır.. verim alabilmesi için ailesine geçirdiği hastalıklara kadar iyi bilmelidir...:bbo:
şimdilik aklıma glenler bunlar

arkadşallarücretli öğ.yapmak istediğiniz okulu kendiniz seçmiyorsunuz tabi tanıdık müdür mdr yardımcısı yada dah çok torpili geçeçek bi tanıdığınız yoksa.ilçeye gidip form dolduruyorsunuz sizi boş kadrolar yeleştiryorlar
diplom anotun gelince öyle bişey sormuyorlar fakat bazı içeler alan ve ve okul şartı koyuyorlar
ama sart koysalarda müracatınız yapmanızda yarar var
boş kadro vrsa şareta bakmazlarda:)

ücretliöğretmenlikte evlilik izni veriliyormu arkdaşalr gerçi ssk lı olduğumuz için 3 gün izin hkkımız var ama?bilen arkdaşalrdan ricam olacak

ücretliöğretmenlikte evlilik izni veriliyormu arkdaşalr gerçi ssk lı olduğumuz için 3 gün izin hkkımız var ama?bilen arkdaşalrdan ricam olacak

3 gün izin hakkı dışında ücretli hiçbir izin alamıyorsunuz bildiğim kadarıyla..

hatta o 3 günden de şüpheliyim ücretli mi diye..

verilmiyor...

izin falan olayı yok

kölelerin izni mi olur kafamçokkarıştı

ya abartmayın arkadaşlar ben ücretli öğretmenlik yaptım..gitmezsen gitmezsin okula..zaten senin kaç gün geldiğin ve kaç saat girdiğini tutuyorlar.ona göre para alıyorsun..hatta gitmediğin zaman rapor bile almana gerek yok..müdürü arar dersin gelemeyeceğim diye..kadrolu öğretmenler rapor vermeli ama ücretlilerde böyle bir zorunluluk yok...gitmediğiniz günlerin parasını da alamazsınız

teşekkürler ben anasınıfı ögret ben başvuru yaptım ama usta ögreticilerin yaptıgı başvurular iptal edildi dediler ben başvuru yaparken ücretli ögretmenlik diye başvurdum ama of ya

e tamam işte

aldığın izin değil ki... insiyatifini kullanırsın gitmezsin

hatta müdüre haber vermek zorunda bile değilsin şakkıdı

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis cok dogrusun arkadasım

usta öğretici demek öğretmenin yardımcısı demektir arkadaşlar ve öğretmen yerine görev yapamazlar
ücretli öğretmen ise asil öğretmen olmadığı zamanlarda öğretmen olarak görev yapar
ancak ülkemizde 96 dan beri sanırım usta öğretici adı altında öğretmenlik yaptırılıyordu
meb bu sene bunu düzelteyim dedi aklınca ustaöğretici başvurularını iptal etti ama bu seferde
haftaya açılcak olan ana sınıflarımızda yavrularımız boş duvarlarla karşılaşacak
şimdi yeniden ücretli öğretmen olarak isim değiştirip başvuru alıyor öyle karışık bir durum işte
bu arada ücretli öğretmenlik için istenenler

ÜCRETLı ÖĞRETMENLıK BAŞVURUSU
Kurum Adı : ıl Milli Eğitim Müdürlüğü
Kısa Bilgi : Ücretli Öğretmenlik başvurusu gerekli belgeler hazırlanarak Lise Müdürlüğüne ya da ılçe Milli eğitim Müdürlüğüne yapılır.

Başvuru Koşulları :
1. T.C. vatandaşı olmak,
2. 4 yıllık fakülte mezunu olmak,
3. Dilekçe ile Okul Müdürlüğüne başvurmak.

Gerekli Belgeler :
1- DıLEKÇE
2- DıPLOMA
3- SABIKA KAYDI
4- SAĞLIK RAPORU
5- NÜFUS CÜZDANI SURETı
6- ıKı ADET FOTOĞRAF
7- ÖĞRETMENLıK SERTıFıKASI
8- KPSS SONUÇ BELGESı
9- ERKEKLER ıÇıN ASKERLıK DURUM BELGESı

ışlem Adımları :
1. Dilekçe ile Okul Müdürlüğüne başvurulur,
2. ılgi Okul üst yazı ile ilçe Milli eğitim Müdürlüğüne gönderir,
3. ılçe Milli eğitim Müdürlüğü Onay için Kaymakamlığa gönderir,
4. SSK''ya ayrılma ve başlama tarihleri bildirilir.

Başvuru Yeri : Okul Müdürlüğü, ılçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Başvuru Şekli : Postayla yapılan başvurular kabul edilmez.
ılgili kişi şahsen başvurmak zorundadır.

ingilizce ve çocuk gelişiminde ise 3.sınıfa geççenler başvurabiliyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…