- 29 Haziran 2009
- 237
- 1
Arkadaşım sen olaya tamamen kendi tarafından bakıyorsun.Bizde zaten eğitim fakültesi mezunlarını atamasınlar biz öğretmenlik yapalım demiyoruz ki.Zaten bizim öğretmenlik içinde kadro almak gibi bir savaşımızda yok.Siz olayı böyle görüyorsunuz.
Halbuki öğretmeni olmayan ve boş geçecek bir ders için bizim gibi gönüllü birilerinin en azından boş geçmesini önlemek ve birşeyler öğretme çabasında olmamızın neresi yanlış.
Sizin sıkıntınız bizimle değil anladığım kadarıyla.devletle.....ve siz devletle yapamadığınız savaşı ücretli öğretmenlik yapmak isteyen arkadaşlarla yapıyorsunuz....
en başında yorum yazarken konuyu açan arkadaşada suç bulamam bu DEVLETıN yanlışıdır diye bişeyler yazıp kendi düşüncelerimdir diyede belirtmiştim ücretli öğretmenlik yapmak isteyenlerle bi savaşım olamaz...
sadece ben bu duruma karşıyım..
en azından boş geçmesini önlemek ve birşeyler öğretme çabasında olmamızın neresi yanlış. demişsiniz.. öğretmenlik mesleğinin bu alanda eğitilmiş kişilerce yapılmasını evet daha doğru buluyorum ama tepkim buna değil ücretli öğretmenliğe.. 400 ytl maaş almak için okumadık değilmi bunca yıl..yine söylüyorum KENDı ADIMA DOĞRU BULMUYORUM AMA BU DEVLETıN YANLIŞIDIR
birçok eğitim mezunu bu durumu engellemeye çalışırken farklı bölümlerden bireylerin ücretli öğretmenliğe kalkışmasını ki formasyon almadan öğretmenlik yapılması bence imkansız doğru bulmuyorum.öğretmenlik sadece gönül vermekle yapılabilecek bir meslek değil..sadece çocukları sevenlerinde yapabileceği bi meslek değil..öyle olsaydı eğitim fakülteleri olmazdı değilmi
Son düzenleme: