- 15 Ocak 2014
- 5.932
- 5.126
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
Kızlar 32.haftamda iş göremez raporu alınca işten çıkarsam doğum parası alabilir miyim? Çünkü devlet okulunda ücretli öğretmenlik yapıyorum ve okul şartlarına göre çalışmadığın an çıkışın veriliyor. Ne yapmam gerekiyor fikri olan varmı 170 i aradım sürekli farklı cevaplar aldım birebir yaşayan alan varmı??
Güncel 22.02.2018
Arkadaşalsr çok sayıda soru alıyorum inanın artık cevaplamaktan yoruldum genel olarak süreci buraya yazacağım herkes buna göre uygulasın artık..
6 haziran da hamile olduğumı öğrendim sonra okul kapandı yaklaşık 20 haftalık falanken okul açıldı başladım.. Ömcekş yıllar çalıştım çünkü enu önemli ayrıntı raporu alırken 90 gün prim şartı var
Neyse aralıkta 32.haftama girdim ben dönemi bitirmek istedim onun için ben 32.haftamda iş görebilir raporu aldım (isteyen iş göremez alıp bitirebilir eğer dönem sonuna gelseydi iş göremez alacaktım) Bunu okul müdürüne verdim aramız iyi değildi oda bilmiyordu napcanı onun için ben sgk ya gidip fotokopisni verdim oda gerek yok sisteme zaten düşüyor dedi ben garanti olsun dedim...
Daha sonra 35.haftamda rahatsızkandım 37 ye kadar çalışmak hayal oldu..
35.haftamda iş göremez raporu aldım okula verdim okul idarasi yine şaşkn şaşkn ne yapacagz dedi muhasebeci ye göre verin o bilir diyip istifa dilekçemi verdim ERTESİ GÜN ÇIKIŞM YAPILDI..
Sgk ya tekrar gttm sgk yine bana sistem de var gelmene gerek yok . okulla hiç uğraşma onlar bildrmzse ceza alır dedi..
Ben 39 haftada doğum yaptım
Doğum belgemi eşim sgk ya verdi
Sgk yine gerek yok kayıtlı demiş ama biz tedbir amaçlı :)
Sanırım bir iki ay sonra 2bin kusur yattı..
Mayıs haziran gibi de
4küsür
300 herkese verilen çocuk bparası 133 emzirme parası derken toplam
7432 tl para aldım.
Peşini bırakmayın arkadaşlar devletimizden Allah razı olsun. O bebeğimzn parası..
Güncel 22.02.2018
Arkadaşalsr çok sayıda soru alıyorum inanın artık cevaplamaktan yoruldum genel olarak süreci buraya yazacağım herkes buna göre uygulasın artık..
6 haziran da hamile olduğumı öğrendim sonra okul kapandı yaklaşık 20 haftalık falanken okul açıldı başladım.. Ömcekş yıllar çalıştım çünkü enu önemli ayrıntı raporu alırken 90 gün prim şartı var
Neyse aralıkta 32.haftama girdim ben dönemi bitirmek istedim onun için ben 32.haftamda iş görebilir raporu aldım (isteyen iş göremez alıp bitirebilir eğer dönem sonuna gelseydi iş göremez alacaktım) Bunu okul müdürüne verdim aramız iyi değildi oda bilmiyordu napcanı onun için ben sgk ya gidip fotokopisni verdim oda gerek yok sisteme zaten düşüyor dedi ben garanti olsun dedim...
Daha sonra 35.haftamda rahatsızkandım 37 ye kadar çalışmak hayal oldu..
35.haftamda iş göremez raporu aldım okula verdim okul idarasi yine şaşkn şaşkn ne yapacagz dedi muhasebeci ye göre verin o bilir diyip istifa dilekçemi verdim ERTESİ GÜN ÇIKIŞM YAPILDI..
Sgk ya tekrar gttm sgk yine bana sistem de var gelmene gerek yok . okulla hiç uğraşma onlar bildrmzse ceza alır dedi..
Ben 39 haftada doğum yaptım
Doğum belgemi eşim sgk ya verdi
Sgk yine gerek yok kayıtlı demiş ama biz tedbir amaçlı :)
Sanırım bir iki ay sonra 2bin kusur yattı..
Mayıs haziran gibi de
4küsür
300 herkese verilen çocuk bparası 133 emzirme parası derken toplam
7432 tl para aldım.
Peşini bırakmayın arkadaşlar devletimizden Allah razı olsun. O bebeğimzn parası..
Son düzenleyen: Moderatör: