- 26 Aralık 2012
- 284
- 168
- 73
yoo hepsini de okudum noktasi virgulune kadar.
Oncelikle bu kadar sinirlenmeyin, sakin olun,.. Bence yok yere aranizi bozmayin esinizle.belli ki isteyemiyor ustune gitmeyin daha fazla..
Tamam mebla biraz buyuk ama kardesi.. Aslinda tum suc kardeste madem aldin borc gel öde yani.. Sizin tepkiniz esinizi artik korkutmustur, yani bu saatten sonra artik kim isterse oncelikle size danusir sanirim ya da reddeder.. Konuyu dile getirmen iyi olmus, bundan sonra da tek kelime etme bence.. Huzursuz olmayin..
ben esimle ailesine verilen bir para icin, ki 3bin icin, tartisacak ve çıldırma noktasina geleceksem acliktan duvarlari falan kemiriyor olmam lazimdi da ondan anlamadim.Peki gerçekten zor durumda olsaydınız abi size yardım ederdi cümlenizi açıklar mısınız bize? Bu konu sizce neden açılmış olabilir? Noktasına virgülüne kadar okudunuz da anladınız mı peki sizce? Beni güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün.
Milena81 bence hatanız, çekilen kredi için kendi tazminatınızı ve altınlarınızı vermek olmuş.
Hani bazı arkadaşlar yazıyor ya kendi kazandığı parayı vermiş size ne diye, ee siz de o zaman keşke kendinizin olan paradan borcu ödemeseydiniz. Belki sıkışınca aklı başına gelirdi.
Kavga olur olur sonuc alamayiz eslerimiz sayesinde. Sizdeki modelden bende de var...Yooo aşkolsun, mal biziz. Baksanıza üfürüp geziyoruz. Sert olmak, lafını söyleyip çekilmek çok kolay. Hele benim gibi gerçekçi ve sivri dilli biri için. Ama sonra? Eşimle ne kavgalar olur...
ben esimle ailesine verilen bir para icin, ki 3bin icin, tartisacak ve çıldırma noktasina geleceksem acliktan duvarlari falan kemiriyor olmam lazimdi da ondan anlamadim.
Başının gözünün sadakasi olsun dediginiz paraya konu sahibinin altınları, tazminatı gitmişÇıldıracak büyüklükte bir mesele değil, tatsızlık yaratmayın derim ben.
Sakin olun, belki eşiniz anlattığı gibi yetişmiştir. Onlara göre borç değil destektir. Size yabancılaşan bu konunun ısrarı belki de ona yabancıdır.
Başımın gözümün sadakası olsun deyin, sizden giden her para size geri dönecektir nasılsa..
Altın ve tazminattan konusunda bir bilgiye sahip değilimBaşının gözünün sadakasi olsun dediginiz paraya konu sahibinin altınları, tazminatı gitmiş
Çok üzüldüm sanki benim başıma gelmiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?