- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Sıvı şeyleri almıyorlar
Sıvı birşey almazlar uçağa valize iyice sarıp sarmalayıp kıyafetlerin arasına koyarsan olur ama valizleri atıyorlar ordan oraya kırılabilir patlayabilir kuru olan herşeyi götürebilirsin tabi kilogram takibi yaparak yurt ici ve yurt dışı kilo sınırı var onu öğren bide birşey daha sakın parfüm krem kozmetik türü şeyleri el valizine cantana koyma bagaj için verdiğin valize koy alıyorlar cunku
http://www.turkishairlines.com/tr-t...er/yolcu-ve-bagaj-tasima-genel-sartlari/bagaj
http://www.turkishairlines.com/tr-t...cakta-tasinmasi-yasak-olan-tehlikeli-maddeler
thy için baktım. diğer havayollarına da bakmak gerek. sıvı yasak ama sanırım 100 ml izin veriliyor gibi bişey kalmış aklımda. araştırmanız lazım.
Merhaba. ben geçen ay yurtdışından valizimde koca şişe cam zeytinyağı getirdim. kırılmasın diye kıyafetlerin arasına koymuştum. el bagajında su bile almıyorlar bazen..
Sıvılar el bagajına alınmıyor sadece öbür türlü büyük valizinizde sıkıntı olmaz.Zaten iyice sarıp kıyafet içine koymayı düşünüyorum . Ama almazsalar iste orası var
Bilete bir bakayım akalın uzun zaman oldu da:)Hangi havayolu şirketi ile gidecekseniz sitesinde ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.
Orda götürürsün bide plastik şişeye koy istersen cam riskini göze alma bide dondurabilirsin öyle alıyorlar benim bir akrabam bir yerden 11 sise içki getirdi valizde kırılmış heryer içki olmuştu dikkat edersen bişey olmazZaten iyice sarıp kıyafet içine koymayı düşünüyorum . Ama almazsalar iste orası var
Orda götürürsün bide plastik şişeye koy istersen cam riskini göze alma bide dondurabilirsin öyle alıyorlar benim bir akrabam bir yerden 11 sise içki getirdi valizde kırılmış heryer içki olmuştu dikkat edersen bişey olmaz
Onu almazlar patlama riski var ve bavuldada saklayamazsiniz.Benim ki 5 lt olacak
Kilo ya dikkat et canım.tek basinami gidiyorsun iki kişilik biletse mesela yurtiçi kilo 15 ise iki kişi en fazla 25 olur tek valizde sonra havaalanında bosaltcam diye uğraşmazsınKızlar bilet sun express den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?