Anladım canım teşekkür ederim cevap için. Kabin bagajına koysam valiz içine sorun olmaz herhalde. Parasında değilim artık. Vermek zorundayız fazladan çıkarsa. Bilet aldığımız zaman sorsak bilgi verirler herhalde ?Özel havayolları 15 thy 20 kiloya kadar bagaj hakkı tanıyor. Fazlasının üzerine ücret vermek yeni bilet almaktan daha pahalıya geliyor. 8-10 kg da el bagajı hakkınız var. Kırılacak eşya kolisi alıyorlar ama direkt bagaj kabulden almadıkları içşn kaybolma ihtimali fazla.
El bagajınızda gaz, sıvı ya da yarı sıvı (salça, temizleme jeli vb) maddeler ambalajı 100 ml'yi aşarsa alınmıyor. Yani çantanızda 100 ml bir parfüm varsa ama içinde 10 ml kadar kalmışsa bile izin vermezler sokmanıza çöpe atarsınız. 100 ml altındaki ambalajda istediğiniz her türlü sıvı maddeyi taşıyabilirsiniz
100 ml parfüm alıyorlar
Yanlış bilgi olmasın
Almıyorlar diye biliyorum. 100 ml parfüm kaptırmışlığım var havalimanı görevlilerine. İşgüzarlık mı yaptılar yoksa
Anladım canım teşekkür ederim cevap için. Kabin bagajına koysam valiz içine sorun olmaz herhalde. Parasında değilim artık. Vermek zorundayız fazladan çıkarsa. Bilet aldığımız zaman sorsak bilgi verirler herhalde ?
El bagajinizda tırnak makası cımbız yada törpü gibi kesici ve delici aletlerde tasiyamazsiniz aklınızda olsun.ve 100 ml bile olsa deodorant filan havaalaninda özel şeffaf poşetleri koyarak veriyorsunuz x-ray e..
Almıyorlar diye biliyorum. 100 ml parfüm kaptırmışlığım var havalimanı görevlilerine. İşgüzarlık mı yaptılar yoksa
Ilk defa uçuş seyahati yapcamda. Mazur görün. Ne alır ne almaz bilemedimyorgan yastık nevresim vakumlasak, koli içinde alırlar herhalde? ????
Geçen hafta Thy ile Türkiye'ye gelirken çantamda cımbız vardı el koydular valla.üstelik küçüktu.6 cm ve altındaki tırnak makasını kabine alabilirsiniz.
Cam veya kağıt törpü de alabilirsiniz, sadece 6 cm'den büyük metal törpü yasak, küçükse metal de olsa alabilirsiniz.
Makas da sivri ağızlı ve 6 cm'den büyük ise alamazsınız, değilse alabilirsiniz.
Cımbızı her halükarda alabilirsiniz.
Ilk defa uçuş seyahati yapcamda. Mazur görün. Ne alır ne almaz bilemedimyorgan yastık nevresim vakumlasak, koli içinde alırlar herhalde? ????
Hangi havayolu şirketinden bilet aldıysanız, sitesindeki bagaj hakkı başlığında ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Iyice okuyun orayı. Biletinizin sınıfına göre bagaj hakkı değişebiliyor. Bazı sınıflarda sadece el bagajı hakkı var mesela, sizinki de öyle mi ona iyice bakın. İyi yolculuklar.Ilk defa uçuş seyahati yapcamda. Mazur görün. Ne alır ne almaz bilemedimyorgan yastık nevresim vakumlasak, koli içinde alırlar herhalde? ????
Baktım fakat benim soruların cevabını alamadım. THY de okudum. Kirilacak eşya alınmıyor yazıyorduHangi havayolu şirketinden bilet aldıysanız, sitesindeki bagaj hakkı başlığında ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Iyice okuyun orayı. Biletinizin sınıfına göre bagaj hakkı değişebiliyor. Bazı sınıflarda sadece el bagajı hakkı var mesela, sizinki de öyle mi ona iyice bakın. İyi yolculuklar.
Fermuarli posetin içinde değil miydi?Almıyorlar diye biliyorum. 100 ml parfüm kaptırmışlığım var havalimanı görevlilerine. İşgüzarlık mı yaptılar yoksa
Baktım fakat benim soruların cevabını alamadım. THY de okudum. Kirilacak eşya alınmıyor yazıyordu
Çok teşekkür ederim. Bu platform çok güzel ya. Sorunun cevabını anında alıyorsun. Bu sitenin kurucularına da teşekkür ederim. Sizlere de kızlar :)Kırılacak eşyalar ayrı paketlenirse alıyorlar. Bavulları aldığınız yerden almıyorsunuz ama uçaktan inince, ayrı olarak getiriyorlar.
Fermuarli posetin içinde değil miydi?
Selam hanimlar
Başlıkta bahsettigim gibi uçakla yolculuk yapacağız. Fakat ne kadar yük alır, bilmiyorum. Kirilacak eşya alır mı ? Tabak bardak gibi...
Koli şeklinde kaç koli getire bilirim. Havalimanında sorun yaşar mıyım ?
Kırılacak eşya taşınabilir.Baktım fakat benim soruların cevabını alamadım. THY de okudum. Kirilacak eşya alınmıyor yazıyordu
Yasak ama o şekilde taşımak. Demek o zamana kadar görmezden gelmişler, kurala uyan birine denk gelmissiniz.Yok ama hiç biri fermuarlı poşetin içinde değildi ki şimdiye kadar yanımda taşıdıklarımın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?