Ucak ne tür eşya alır ?

Anladım canım teşekkür ederim cevap için. Kabin bagajına koysam valiz içine sorun olmaz herhalde. Parasında değilim artık. Vermek zorundayız fazladan çıkarsa. Bilet aldığımız zaman sorsak bilgi verirler herhalde ?

El bagajinizda tırnak makası cımbız yada törpü gibi kesici ve delici aletlerde tasiyamazsiniz aklınızda olsun.ve 100 ml bile olsa deodorant filan havaalaninda özel şeffaf poşetleri koyarak veriyorsunuz x-ray e..

El bagajinizda tırnak makası cımbız yada törpü gibi kesici ve delici aletlerde tasiyamazsiniz aklınızda olsun.ve 100 ml bile olsa deodorant filan havaalaninda özel şeffaf poşetleri koyarak veriyorsunuz x-ray e..

6 cm ve altındaki tırnak makasını kabine alabilirsiniz.
Cam veya kağıt törpü de alabilirsiniz, sadece 6 cm'den büyük metal törpü yasak, küçükse metal de olsa alabilirsiniz.
Makas da sivri ağızlı ve 6 cm'den büyük ise alamazsınız, değilse alabilirsiniz.

Cımbızı her halükarda alabilirsiniz.

Almıyorlar diye biliyorum. 100 ml parfüm kaptırmışlığım var havalimanı görevlilerine. İşgüzarlık mı yaptılar yoksa

Büyük ihtimalle
Hem yurt içi hem yurt dışı neredeyse ayda bir uçuyorum. Çantamda 100 ml parfümüm olur hep. Uçağa binmeden, uçakta, inerken tazelerim.
Ama bazı parfümlerim 125 ml veya 150 ml. Onları bagaja verdiğim bavula koyarım veya hiç götürmem.

Ilk defa uçuş seyahati yapcamda. Mazur görün. Ne alır ne almaz bilemedimyorgan yastık nevresim vakumlasak, koli içinde alırlar herhalde? ????

Geçen hafta Thy ile Türkiye'ye gelirken çantamda cımbız vardı el koydular valla.üstelik küçüktu.
Belki yurt dışı olunca daha hassas oluyorlar bilemiyorum.

Ilk defa uçuş seyahati yapcamda. Mazur görün. Ne alır ne almaz bilemedimyorgan yastık nevresim vakumlasak, koli içinde alırlar herhalde? ????

Havayoluna göre değişiyor.
Hem ağırlık kısıtlaması hem bagaj sayısı kısıtlaması oluyor.

Mesela Anadolu Jette 15 kg limiti ve 1 parça bagaj limiti var. Ekonomi koltuğunda.

THY ile giderseniz 20 kg oluyor.

Bazı havayolları (American Airlines) sadece kabin bagajını ücretsiz uçuruyor, bagaja verdiğiniz 1 parça da olsa ücret alıyor.

THY okyanus aşırı uçuşlarda 2 parça bagaja ve 1 parça kabine izin veriyor, 23 kg aşmayacak şekilde.

Ben Almanya'dan 30 kilo bagaj veriyorum.Uçak şirketlerine göre degīşìr.Ekstradanda satın alınabiliyor bagaj kiloya göre fiyatı var.El bagajınızda dökülecek, akacak sıvılar yasak.Parfum, krem bile bir tane taşıyabilirsiniz.O tür eşyaları bagaja veriyorum.Ayrıca taķı olarak altın varsa üzerinizde onunda fazlasına ücret ödeniyor.

Hangi havayolu şirketinden bilet aldıysanız, sitesindeki bagaj hakkı başlığında ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Iyice okuyun orayı. Biletinizin sınıfına göre bagaj hakkı değişebiliyor. Bazı sınıflarda sadece el bagajı hakkı var mesela, sizinki de öyle mi ona iyice bakın. İyi yolculuklar.

Baktım fakat benim soruların cevabını alamadım. THY de okudum. Kirilacak eşya alınmıyor yazıyordu

Baktım fakat benim soruların cevabını alamadım. THY de okudum. Kirilacak eşya alınmıyor yazıyordu

Kırılacak eşyalar ayrı paketlenirse alıyorlar. Bavulları aldığınız yerden almıyorsunuz ama uçaktan inince, ayrı olarak getiriyorlar.

Kırılacak eşyalar ayrı paketlenirse alıyorlar. Bavulları aldığınız yerden almıyorsunuz ama uçaktan inince, ayrı olarak getiriyorlar.
Çok teşekkür ederim. Bu platform çok güzel ya. Sorunun cevabını anında alıyorsun. Bu sitenin kurucularına da teşekkür ederim. Sizlere de kızlar :)

nerey hangi sirketle gittiginize bagli ancak hicbir durumda bardak canagin saglam gidebilecegini sanmiyorum.

Kırılacak eşya taşınabilir.
Yok ama hiç biri fermuarlı poşetin içinde değildi ki şimdiye kadar yanımda taşıdıklarımın.
Yasak ama o şekilde taşımak. Demek o zamana kadar görmezden gelmişler, kurala uyan birine denk gelmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…