• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakarmisiniz eşyaları kırmanın cezası var mı acil lütfen bakın

Bir şey kırıp dökmeyin, konu fake diyenler olmuş hiç hakim değilim o duruma ama sakin kalmaya çalışın. Zaten biletinizi almışsınız. Güzelce ayrılmayı da başarabilmeliyiz, karşı taraf çirkinleşse bile. İntikam vs demişsiniz bunu da öfkenize veriyorum çünkü aldatılmışsınız o zaman sizde mi aldatacaksınız ? Sakin olmayı çalışıp orayı terkedin. Ben altın falan bile almazdım o şahıstan ve saygısızlıklarından kendimi kurtarmak en büyük önceliğim olurdu.
Zaten kendide aldatti kabul etmese de. Eski sevgilisiyle konusmus ama aldatmak sayilmazmis

Altınlarını tabiki bırakma yanına alacaklarınıda al çık eşyaları kırıp dökme haklıyken haksız duruma düşme
Haklı değil kendide eski sevgilisiyle eşinin yaptığını yaptı ondan bu kadar sıkıntılı.Karşılıklı aldatmışlar haklı yok ortada

kırınca ne oluyo ve niye siz herseyi soruyorsunuz ne yaparsanız yapın bardak çanak kıracağım sıkıntı olur mu diye konu mu olur

Cidden sizi tebrik ediyorum kendinize olan saygınızdan ötürü emin olun çok daha güzel bı eşe ve hayata sahip olacaksınız. Altınlarınızıda alıp gidin heryerden de engelleyin
Sizin gibi gururlu ve güçlü kadınları görünce mutlu oluyorum
Yolunuz bahtınız açık olsun o sizi kaybetti rahat olun.

Bir sakin ol fakemisin bilmiyorum farzedeyimki degilsin iki kelam yazayim cok için soguyacaksa tornavidayi televizyonun fis kismina sok boz bulasik makinesinin gider hortumunu yerindem cikar mutfak dolabinin altina koy gitsin camasir makinesinin fisini icinimi falan biseuler yap iste aklina ne gelirse. Altinlarini mutlaka ve mutlaka al degerli esyalarini saat gozluk vs onlarida birakma.nasil evden cikacaksin onuda bilmiyorumda. Esyalari gozle gorulur sekilde kirarsan anani aglatir. Farkedilmeden yap cik gitsin. Bu intikam oyunlarini aldatildigini varsayarak yapiyorum.eger sende suçluysan bisey yapmaya hakkin yok valla onuda soyeleyeyim

Bir sakin ol fakemisin bilmiyorum farzedeyimki degilsin iki kelam yazayim cok için soguyacaksa tornavidayi televizyonun fis kismina sok boz bulasik makinesinin gider hortumunu yerindem cikar mutfak dolabinin altina koy gitsin camasir makinesinin fisini icinimi falan biseuler yap iste aklina ne gelirse. Altinlarini mutlaka ve mutlaka al degerli esyalarini saat gozluk vs onlarida birakma.nasil evden cikacaksin onuda bilmiyorumda. Esyalari gozle gorulur sekilde kirarsan anani aglatir. Farkedilmeden yap cik gitsin. Bu intikam oyunlarini aldatildigini varsayarak yapiyorum.eger sende suçluysan bisey yapmaya hakkin yok valla onuda soyeleyeyim
Korkulur sizden, nasıl akıllar böyle. Çevrenizdeki insanlara acıdım

Cidden sizi tebrik ediyorum kendinize olan saygınızdan ötürü emin olun çok daha güzel bı eşe ve hayata sahip olacaksınız. Altınlarınızıda alıp gidin heryerden de engelleyin
Sizin gibi gururlu ve güçlü kadınları görünce mutlu oluyorum
Yolunuz bahtınız açık olsun o sizi kaybetti rahat olun.
Neyini tebrik ediyorsunuz ki kocasıyla beraber karışıklıkli birbirlerini alditmislar

Ya nedir bu drama kraliçeliği günlerdir konu üstüne konu. Gidin tedavi olun, sadece kendinize değil çevrenize de zarar veriyorsunuz artık. İlgi çekmenin son çaresi, tabak çanak kırmak. Evet koşun yapın, sonra kocanız gelip binlerce özür dilesin affet desin. Toplayın götürebildiğiniz kadar eşyanızı, kalanını da müsait bir zamanda gelip alacağım diye mesaj yazın olsun bitsin. Adam illallah etmiştir artık sizden. Ben komşunuz olsam polis çağırırdım, evde eşyalar fırlatılıyor kırılıyor gelin bakın diye.

Size göre minnoş sebepli bir şey ama siz de eski sevgiliyle yapmamanız gereken bir şey yaptınız. Birbirinize göre değilsiniz, yanlış evlilik yapmışsınız karşılıklı. Ayrılın gitsin nedir bu acizlik eziklik?

En son bittim ben öldüm ben diyodun 🙄kesin bilet işi de yalan sen biyere gidemezsin otur şimdi kirdigin tabak bardağı topla

Terazi burcu musun, yğkselenin de akrep mi mubarek kısasa kısas ve intikamcısın. Bikere öfkeyle kalkmıssın kırıp dokmek yerine evden ayrılıp bosanma davası acabilir esyalarınıda kırmasaydın eger yanına alırdın kendine yeni bir ev hayat kuracaksan kendi çeyizin kullanmış olurdun ne diye zarar veriyorun yazık gunah ya. Ayrıl gitsin kendine bu derece zarae verme tekrar barısırsan sen hep süpheci olacaksın yine aldstıyor mu diye diken üstünde mi yasayacan . Veya yaptıgını unutmayıp sureekli önüne sunacak kabga cıkarıp yine bu noktalara grleceksin . Bundan sonrası için bu evliligin geleceginde huzur goruyo musun? Kes gitsin tüm bedenibi sarmadan ne gerek var ya bu kadar üzmeye. Ki zsten gururun varsa bitirirsin eski sevgilisyle konusan biri ne oonusmuslar kız hemen karslık verip yazmıs mı esin devam etmiş mi yakalanmasaydı devam edecek niydi allah bilir. Çekil aradan ne bo yerlerse yesinler. Oyle yaptı diye sende aynısını yaparak niye kendini dusuruyorsun ucuzlastırıyorsun. Şimdi eski sevgilin heryede senin geyigini yapıyordur benm eski hatun vardı suan evli gece gunduz bana yazıgor kocsını boynuzluyor diyordur. E kıcasını boynuzlaysn kadına o guvenip iater mi cok cok cinsel ihtiyac olaraj görüp bırakır . O yuDen kocan yaptı diye aen niye aynısını yapıyorsun onun kalitesizligini herkese yayıp bosayacaktıb rezilligiyle kalacaktı.

Kızlar bilen bilir kendi kendimi paraladım iki saatir oturdum düşündüm kendime. Böyle olmayacağını sonuç getirdim. Ve ailemle konuştum ya gelirim yada kendime tek başıma hayat kurucağımı söyledim annemler ise gel dedi. Ve bu bana seviyorum deyip sevmeyen insanın yanında daha çok kalmiycami belirtim bu geceye bilet kestim uçak bileti ona zere bir şey söylemeden gitmeyi düşünüyorum tüm eşyalarım her şeyim burda goturemiyorum"" TV yatak vs vs vs hepsini kırıp dökmeyi planlıyorum gelmeden tüm bardakları tabakları kırdım zaten ona hakimi helal etmiyorum zehir zıkım olsun saygımı kendilimi bitirmişim bunun yanında yalandan sevgiler hala son noktaya kadar sevip ediyordum fakat sabah birşey dedim bilerek içimde kötü bir his var ne hisi vs vs bilmem dedim yok olmasın iyi şeyler olsun +o hesaptan konuşmayi kesince soguğma geldi ve bana böyle sade konuşmalar o hesap ile yazistinda her dakika bana seni seviyorum diyordu. Size tavsiyem surkeli seni seviyorum lafı duyuyorsanız net aldatılıyorsunuzdur kendime baktım sürekli kendini haklı çıkarıyor ediyor dayanamadım iş buraya geldi ve annem sağolsun konuştum etim akrabalar konuşucak edicek ama kendime bu saygısızlı devam etiremezdim bitti muradına ersin haramda huzur arsan huzur sana haram olur Ahmet bey:) kızlar benim kaç altınımı satı fakat geriye kalan altinlarim duruyor mihir konusunda hoca sordunda altinlarim mihrim.dedim tamam dediler ve mihir Etiler altınlarımı da gotureceğim ona ve ailene bırakamam annesi çok uzulucek ama keşke bir tane parça elbisem olmasaydı insan olsaydı üzülüyorum bittiğine fakat o dusunseydi bu radeye gelmezdi kızlar bu kadar benden sizde değersiz hisedildiniz yerde durmayın intikam güzel şeydir...
Size ait bir mala zarar verme suç oluşturmaz. Ancak çocuk musunuz siz ? Aldatılmak elbetteki kötü ama diğer yorumlarda sizin de eşinizi aldattığınız belirtilmiş. Abartmayın. Yapmayı düşündüğünüz şey de eşinize karşı duygusal şiddet. Bitiriyorsa da medeni iki insan gibi bitirin.

Bilmiyorum gecmiş konularını.
Sadece okuduğumu aldatıldığını yorumladım
Eğer oda kendini o seviyeye düşürüyosa diycek bişeyim yok.
Ya öyle birşey yok burdaki insanlar bir şey anlatımda hemen öyle konuyu farklı yere çekiyor ya sinirlerim bozluyor

Back
X