o zaman cam kenarına denk gelirsen yanındakine yer değiştirme teklifinde bulun seve seve kabul edecektir
ya da biletleri onaylatırken belirt cam kenarı istemediğini böylece görmezsin aşağıyı: ))
korkup tekrar biniliyorsa sorun yok en azından geriye dönebilirim:)
trabzona pek ünlü geleceğini zannetmiyorum ama olsa fena olmazdı oyalanırdım
gondol muuuuu:) bir an aynı godol gibi diyeceksin zannettim.. ilk 7 yaşında bindim , dursun diye ağladım zırladım durmadı sonrası gözümü açtığımda hastanedeydim:)
3 ay önce erkek arkadaşım beni gaza getirdi ona da güvendiğim için, aşkın körlüğüyle, erkeğim yanımda birşey olmaz dedim bindim kolları tırnak izleriyle doldu.. bir daha tövbeee:) tabi uçak farklı, kapalı gondol gibi emniyetsiz değil.. çok iyi anldım canım o iç gıcıklanmasına da bayılırım:)
heyyy gidi heyyy
sen korkuyorum diosun yaaa benim kocam az kaldı ucaktan inecekti okadar yaa
korku ne kelimee kalbi 142 falan atıyo gözlerini kocaman oluyo bayılıcak gibi oluyo
baya ucak fobisi var yani
ama maalsef senede en az 2 kere yani gidiş dönüş olmak üzüre 4 kere binmek zorunda cunku benim ailem yurtdışında
çözümü için doktorlara gitiik hepsi gecer zorla bilmem ne dediler yok adam gidicek diorum inanmıyolar öyle böyle değil yani
ve kemal suna ın ucak korkusu yüzünden ucak ta kalp krizi gecirdiğiaklıma geliodu hep
sonunda bi doktor bi ilaç yazdı ucağa binmeden 30 dk önce al dedi 2 saat ucuşlara kadar sakin kalacaksın fazlası olursa 2 saat sonra bitane daha al
çözümü bulduk
eşim şimdi ucakta 3 . pilot olarak uçuyo ohhhh tınn tınnn
ama seninki daha mülayim hiçbilmememin verdiği bi korku gibi geldi
hiç bişey yapmana gerek yok heyecandan oluy bu sana
bindiğinde hepsi gececek görürsün
vallahi 18 saatlik otobüs yolculuğunda ölüp bitmektense
2 saatlik uçak yolculuğunda azıcık korkudan sararmayı tercih ediyorum
ama yükseklik korkusu çok fazla bende
seninde öyleyse cam tarafında oturma daha çok korkarsın
helede manevra yaparken noluyo leyyn diye bağırabilrisin demedi deme
Ben yurtdisinda yasiyorum Turkiyeye cok gidip gelen birisi olarak yillarca sayisiz ucaga bindim. Ama hala korkumu yenemedim. Bu bi fobi, yapacak bisey yok sakinlestirici alabilirsin cok korkuyosan. Faydasi olur
kesinlikle 18 saatlik yolu çekmem:) yükseklik en büyük fobim..cam kenarına otururum ama bakmam:) desemde inanma buğulu gözlerle bakıcam çatlarım meraktan
Ben hep böyle güzel anlatırım
Bizde de durum tam tersi ben gondola bayılırım , eşim tırsarSevgiliyken ben seviyorum diye gaza geldi, yeniydik hemi de.. Sen seviyorsun gel binelim dedi.. Emin misin dedim eminim dedi..
Bindik.. Erkekliğe toz kondurmamak için belli etmemeye çalışıyordu ama kıpkırmızı olmuştu gözlerini kapatıyorduÇok komiğime gitmişti.. İndik nasılsın dedim iyiyim galiba dedi dizleri titriyordu
ikinci kere biniyorsanız korkuyu atlamış olmuyor musunuz çok ilginç:44:
bak tabi ya insan bakmaz mı ,bazen uçak bulutun içinden geçer o zaman sanki pamuğun içinde duruyor gibi olur.Kesinlikle cam kenarına otur sen.İnternet check in yap cam kenarına yer kalmayabilir çünkü yarına.Bu arada nereye gidiyorsun ? eğer uçak deniz kenarından gidecekse hele çok güzel oluyor manzara.
kesinlikle 18 saatlik yolu çekmem:) yükseklik en büyük fobim..cam kenarına otururum ama bakmam:) desemde inanma buğulu gözlerle bakıcam çatlarım meraktan
illa ki bakarsın zaten de
ben denizin üzerinde olunce çok korkuyorum
kafamda binbir senaryo yazıyorum
yazdığım senaryodan kendim tırsıyorum sonra
sadece ilk bindiğimde cam kenarında oturdum
sonra hep koridor tafarını seçtim
göz görmeyince gönül katlanıyo
aaaayarın akşam 20.30 da uçağım..internetten yaptıracağım canım 24 saat kala.. trabzona gidicem herhalde denizin üstünden geçiyordur:)
uçak korkusu öyle bişeyki bırak ikinci binmeyi ömür boyu ucan kimselerde bile olabiliyo tatlım
dediğim gibi seninki hiç binmediğinden biras meraktan
tedirginlik yaratmış sende bindinmi hiçbişeycğin kalmaz rahat ol bence
illa ki bakarsın zaten de
ben denizin üzerinde olunce çok korkuyorum
kafamda binbir senaryo yazıyorum
yazdığım senaryodan kendim tırsıyorum sonra
sadece ilk bindiğimde cam kenarında oturdum
sonra hep koridor tafarını seçtim
göz görmeyince gönül katlanıyo
aaaa
ama akşammış.Olsun istanbuldan kalkarken ve trabzona inerken caddelerini,sokaklarını o sokak lambalarının daire şeklinde aydınlatmalarını ,şehrin tüm şeklini şemalini göreceksin o da güzel olur.
Hatta arada başka şehirlerin,ilçelerin üzerinden de geçecektir onları da görebilirsin.
Yaaaaa çok keyif alacan,keyif almaya bak zaten,boşver,uçak korkusu olanların durumu daha farklı oluyor diye tahmin ediyorum ,sen korkmuyosun da biraz heyecanlanıyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?