- 20 Ocak 2010
- 3.037
- 1.606
- 173
heyyy gidi heyyy
sen korkuyorum diosun yaaa benim kocam az kaldı ucaktan inecekti okadar yaa
korku ne kelimee kalbi 142 falan atıyo gözlerini kocaman oluyo bayılıcak gibi oluyo
baya ucak fobisi var yani
ama maalsef senede en az 2 kere yani gidiş dönüş olmak üzüre 4 kere binmek zorunda cunku benim ailem yurtdışında
çözümü için doktorlara gitiik hepsi gecer zorla bilmem ne dediler yok adam gidicek diorum inanmıyolar öyle böyle değil yani
ve kemal suna ın ucak korkusu yüzünden ucak ta kalp krizi gecirdiğiaklıma geliodu hep
sonunda bi doktor bi ilaç yazdı ucağa binmeden 30 dk önce al dedi 2 saat ucuşlara kadar sakin kalacaksın fazlası olursa 2 saat sonra bitane daha al
çözümü bulduk
eşim şimdi ucakta 3 . pilot olarak uçuyo ohhhh tınn tınnn
ama seninki daha mülayim hiçbilmememin verdiği bi korku gibi geldi
hiç bişey yapmana gerek yok heyecandan oluy bu sana
bindiğinde hepsi gececek görürsün
sen korkuyorum diosun yaaa benim kocam az kaldı ucaktan inecekti okadar yaa
korku ne kelimee kalbi 142 falan atıyo gözlerini kocaman oluyo bayılıcak gibi oluyo
baya ucak fobisi var yani
ama maalsef senede en az 2 kere yani gidiş dönüş olmak üzüre 4 kere binmek zorunda cunku benim ailem yurtdışında
çözümü için doktorlara gitiik hepsi gecer zorla bilmem ne dediler yok adam gidicek diorum inanmıyolar öyle böyle değil yani
ve kemal suna ın ucak korkusu yüzünden ucak ta kalp krizi gecirdiğiaklıma geliodu hep
sonunda bi doktor bi ilaç yazdı ucağa binmeden 30 dk önce al dedi 2 saat ucuşlara kadar sakin kalacaksın fazlası olursa 2 saat sonra bitane daha al
çözümü bulduk
eşim şimdi ucakta 3 . pilot olarak uçuyo ohhhh tınn tınnn
ama seninki daha mülayim hiçbilmememin verdiği bi korku gibi geldi
hiç bişey yapmana gerek yok heyecandan oluy bu sana
bindiğinde hepsi gececek görürsün