ilk uçuşumda 16 yaşındaydım ve tek başımaydım.. ondan sonra yaklaşık 10 defa daha bindim uçağa hep tek başıma.. son binişimde panik atak geçirdim, bir daha da binemedim. uçağa uzaktan bile bakamıyorum :)
Koridor kenarini tercih et. Yukselise gecerken ve de inise gecerken hic bakma. Zaten hissediyorsun gondol gibi oluyor. Mp3 player dinlemekte rahatlatabilir seni.
hadi yaa:18: peki tek bindiniz mi hiç?
Uçaktayken yükseklik pek algılanmıyor zaten.. Binadan aşağı bakmak gibi değil..Bir kere önünde kalın bir cam var ve bulutların üzerine çıktığın için algılamıyorsun rahatlıkla aşağı bakabiliyorsun..Benim ablamda var yükseklik korkusu ama uçakta cam kenarına oturur..
Eki Görüntüle 524066 Eki Görüntüle 524067
Sadece 1 kere tek bindim onda da beni teselli edip şımartıcak kimse olmadığı için iş başa düşmüştü.O yüzden en iyi yolculuk tek olandı diyebbilirim
bana gondol demeee:18:
Kac saat ucacaksin nerden nereye.
ben ilk defa 6 ay önce binmeye başladım,şimdi kaç kere bindim bende hatırlamıyorum,ailelerden 900 km uzakta olunca,uçak kurtarıcı oluyor.
korkum olmadı hiç ama her seferinde sanki lunaparkta asansör falan varya?kaldırıp indirdikçe için bir garip oluyor?sadece o oluyor: )
çok zevkli,Allah nasip eders 2 hafta sonra gene bineceğim: )
korkmana gerek yok,çok zevkli birşey yaşadığın şehri yukarıdan küçücük görmek,o dümdüzlük alanda şehirleşmelerin yer yer ne kadar düzenli olduğunu görmek,yolların yılan gibi çok güzel bir düzenle kıvrıldığını görmek: )
tabi maksimum yüksekliğe çıkınca gördüğün tek şey bulutlar olmaya başlıyor: ))o da güzel: )
ama illaki korkarım diyorsan,al yanına bir kitap,dikkatini başka yere vermiş olursun
Korkulacak bir şey yok:)
Sadece ilk 5 ve son 5 dakika biraz ürkütücü oluyor o da motor sesinden, anlamayacaksınız bile ne zaman kalktığınızı.
Yanınızda mutlaka sakız bulundurun, basınç farkından dolayı panik yapabilirsiniz, bu hem kulağınızın etkilenmemesini hem de rahatlamanızı sağlar.
Oradaki dergileri karıştırın ve hiçbir şekilde ilgilenmeyin kaltık mı , iniyormuyuz diye.
Alışırsanız çok eğlenceli ve benim en güvendiğim ulaşım aracıdır kendisi.
Özledim vala uzun zamandır uçakla gitmiyorum bir yere, dönüşünüzde eşlik mi etsem nedir:)))
otobüsle yolculuk yaparken bacak ağrısından duramayan biri olarak bayıldığım ulaşım aracı :)
valla ne yalan söyleyeyim 4 defa bindim illa ilk kalkarken korkuyorum ama max. 3 dk. sonra alışıyosun ve diyosun iyiki otobüse binmemişim :))
hayırlısıyla indiğinde korkup korkmadığını bize de yazarsın tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?