Üç seçenek arasından kızımıza en güzel isim ?

Hangisi kızımızın ismi olsun?

• Rüya

OY: 35 24,0%
  • Öykü

OY: 63 43,2%
  • Ada

OY: 48 32,9%

• Ankete Katılan
    146
Yorumunuz fikrimi degistirdi .Mesela Nehir ismini çok beğeniyorum ama babamın kuzeninin torununda var diye istemedim .Aynı şehirde bile değiliz. Ve kırk yılda bir görüşüyoruz .Hatta kızı ile hiç gorusmuyorum .Olabilir diyorum şimdi .

Ben bunu sizin gibi söyleyen tüm arkadaşlarıma söylerim mesela bir elbiseyi bir ayakkabıyı beğenince sizde alıyorsunuz o da alıyor güzeli beğenilen şeyi herkes alır isimde bu şekil beğeniliyorsa güzelse herkes koyar koyabilir
çok çok yakın değilse kardeş çocukları gibi mesela ben konulabilir diye düşünüyorum mesela benim dayımın kızı ağbisinin adını oğluna koydu yine diğer dayımın kızı da aynı ismi oğluna koydu isim çok güzel ve anlamlı beğenilince aynı isimden üç tane var bizim ailede kimsede aa ne gerek var demedi beğenildi denildi konuldu geçti

Açık söylemek gerekirse zaten benimde tercihlerimde Nehir çok güzel kibar ve bana ağır asil geliyoryazdıklarınızdan daha çok aklınıza yatıyorsa bence düşünmeyin çok

Hadi sağlıkla al kucagina inşallah öykü daha iyi gibi yine de sen bilirsin tekrardan sağlıkla gelsin minik

İpek-inci çok yakışırdı bence
Ben de aynı fikirdeyim hiç başka arayışlara girmeyin aklınız karışır herşeyleri uyuyor tarzları harfleri söylenişleri . Ben mesela hep şunu düşünürüm anne ağbimin ismi böyleyken benimki niye böyle ya da benim adım böyle kardeşiminki şöyle diye kıyaslama yapabilirler diye isimlerinin tarzını benzer tutmaya çalışıyorum sizinde olur mutlaka kıyaslama hemde aynı cinsiyette kesin yaparlar büyüyünce ama hem ipek hem inci ikisi de çok benzer güzellikte isimler en azından bunun Sıkıntısını yaşamazsınız ilerde

Kizlar inci ismini eşim istemiyor .Beğenmiyor .Ortak karar olsun istiyorum .İlk kızımın ismini de öyle koyduk .Onun da benim de içimize sinen bir isim olsun .

Ben aslında İnci’yi de çok beğeniyorum. Bence İpek ismine en uyumlu isim:)
Öykü ismini beğenmiyorum. Rüya’nın da çok hoş bir tınısı var:) ama ben oyumu Ada’dan yana kullandım sağlıkla gelsin prenses
Bir isim seçicektim güya

Çok teşekkürler görüşleriniz için Siz de bebek bekliyorsunuz sanırım sağlıkla gelsin bebiş kız ise siz ne düşünüyorsunuz ?Bir de Nehir nasıl sizce??

Çok teşekkürler görüşleriniz için Siz de bebek bekliyorsunuz sanırım sağlıkla gelsin bebiş kız ise siz ne düşünüyorsunuz ?Bir de Nehir nasıl sizce??
evet, hatta ocak annelerinde bir kaç kere konuşmuşluğumuz var sizle:) çok sağolun amin inşallah sizin de benimki erkek ama kız olsaydı deniz, ela ya da derin düşünüyordum
bu arada nehir de gayet hoş ve ipek ile uyumlu

Yaa ben de inanin mesajı yazdıktan sonra nick bir tanıdık geldi dedim ama evet hatırladım şu an .Sağlıkla gelsin miniklerimiz inşallah .Derin de güzelmiş aslında Eşime onu da söyleyeyim .

İpek’le benzer konseptte, duru, selin, derin, yağmur, masal ve ırmak guzel bence. Nehir ismini ben pek sevmiyorum ama neticede sizin bebeginiz. Saglikla gelsin

Bu 3 isim arasından İpek ile uyan Öykü gibi geldi bana. :) İpek gerçekten çok naif çok güzel bir isim. Ada zaten diğerlerinin yanında bir tık anlamsız kalıyor. Rüya da kesinlikle Öykü kadar tatlı bi his vermedi bana. Ne koyarsanız koyun sağlıkla gelsin, büyüsün inşallah ama İPEK ve ÖYKÜ ikisi de eşit ve olumlu hisler veriyor bana.

Hanimlar görüşler için çok teşekkürler .Bizim seçenekler biraz değişti .Eşimle konustukca,düşündükçe ..İlk kizimda isim bulamiyordum .İçime sinmiyordu .Hatta ipek ismi bile verdikten biraz zaman sonra içime sindi .Ama bu kızımda da tam tersi .Seçenekleri çok beğeniyoruz ve aralarında seçim yapamiyoruz yeni konu açacağım goruslerinizi bekliyorum ..

Diğerlerini bilmem de ada ismi bana cazip gelmiyor. Kaba geliyor sanki bir de anlam olarak da bir cazibesi yok yine de siz bilirsiniz.
Benim kızımın ismi de Asel. Arapça bal demek. Düşünürseniz söylemek istedim

Diğerlerini bilmem de ada ismi bana cazip gelmiyor. Kaba geliyor sanki bir de anlam olarak da bir cazibesi yok yine de siz bilirsiniz.
Benim kızımın ismi de Asel. Arapça bal demek. Düşünürseniz söylemek istedim
Kizinizin ismi de çok güzel .Adıyla yaşasın .Çok tatlı bir isim .Ben Rüya ve Nehir ismine daha çok yakınım .Ada ismini eşim istedi .Hatta bir isim verip arkasına ekleyelim diyor ama ben iki isim kesinlikle istemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…