Üç seçenek arasından kızımıza en güzel isim ?

Hangisi kızımızın ismi olsun?

• Rüya

OY: 35 24,0%
  • Öykü

OY: 63 43,2%
  • Ada

OY: 48 32,9%

• Ankete Katılan
    146

pearl jam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2019
4.350
5.607
Kizlar herkese merhaba .24 haftalık gebeyim.Kizimizin ismini belirlemek istiyoruz .İlk kizimizin ismi İpek .Naif ,herkesin duyduğunda beğeneceği bir isim istedik tıpkı İpek gibi .Eşimle diğer tüm isimleri bazı sebeplerle eleyerek bu üç ismi belirledik zor da olsa ama bu üç isim arasından seçim yapmak bir yana bir tanesini dahi eleyemiyoruz.Üc isim de içimize cok sindi .Sizin oylarinizi ve yorumlarınızı rica ediyorum ve su ismi eleyin su sebeple ya da şu isim su sebeple digerlerinden daha iyi dediğiniz seçeneği de yoruma yazarsanız .Çok mutlu olurum .Şimdiden yorumunu ,oyunu esirgemeyenlere çok teşekkürler ..

Bu seçeneklere ek olarak Nehir ismi nasıl kizlar ??Bir tanidikta var diye istemiyordum ama şimdi olabilir diyorum .Yorumlarınızı bekliyorum .

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim, İpek-Rüya güzel olur. Sağlıkla doğsun.

Öykü diyorum. Ada ismini söylerken ağız çok açılıyor bence ipek gibi naif değil. Öykü daha naif ve feminen geldi
Rüya da niyeyse bende güzel bir his bırakmadı.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim .Aslında ben hep ince harfli isimlere bakıyordum .Soyismimizde de hep ince harf var o yüzden ipek çok yakıştı .Ada ismini eşim söyledi .Ve çok içimize sindi .Ama diğerleri de hoşumuza gitti ya bir çıkmaza girdik

Öykü, çok hoş... Allah bağışlasın size, sağ salim kucağına alırsın inşallah.

Dışınıza barbi mi

Rüya ve öykü arasında kaldım. Öykü'yü seçtim ama aklım Rüya'da bir taraftan. Seçim yapamamış olmanız normal. Sağlıklı ve rahat bir doğum diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…