- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
- 168
Kediyi yaşatmakla sağlıklı yaşatmak arasına fark vardır. Benim kedilerimden bir taneside sizin o kediyi bulduğunuz kadardı. Sağlıklı şekilde büyüyor şimdi ikiside. Kediye bebelac verebilirsiniz diyen veterinerin kapısının bile önünden bir daha geçmemeniz benim size tavsiyemdir ama tabi sizin kararınız. Ayrıca kediye su vermeyin demedim. Anne sütü tozlarını su ile karıştırdığınızda ölçeklere doğru şekilde uyarsanız ona gerekli olan suyu da vermiş oluyorsunuz onun haricinde vermeyin dedim. Beşeri olan hiçbir ilaç ve beşeriler için yapılan hiçbir gıda hayvanlara uygun değildir. Zaten bebelac mamaya para verene kadar yavru kediler için satılan anne sütü tozlarından alıp onun için gerekli besinleri almasını sağlamak daha akıllıca bir iş. Anne sütü tozlarından alacak maddiyata sahip değilseniz evde yavru kediler için anne sütü hazırlama tarifimde var isterseniz paylaşırım sizinle. 10 yıldır kedi bakan biri olarak size tavsiyelerim bunlar dikkate alıp almamak sizin kararınız.Annesi oldu demiştim
Siz uygun bulmamıs olabilirsiniz veteriner gayet uygun buldu
sağolun
ha bir de su vermemi tavsiye etti
kesinlikle verme demedi
bu şekilde yaşatmak zor değil böyle giderse yaşar dedi ayrica