- 15 Nisan 2017
- 3.426
- 8.920
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
Herkese iyi aksamlar hanimlar. Su siralar zaten bozuk olan sinirlerimi esim bugun daha cok yipratti sagolsun. Uc gundur durmadan birseyleri bahane ederek sahura kadar eve gelmiyor beyefendi. Bilenler bilir gebelikten dolayi asiri bulantim kusmam var ruhsal olarakta iyi degilim evde elime bakan 20 aylik bir bebegim var. Ramazandir oruc tutuyor diye bir ay boyunca bir cok seyine musamaha gosrerdim isten eve gelir gelmez yatar iftar vaktine kadar ben yemekleri hazirlayana kadar neler cekerim haberi bile yok. Iftardan sonrada vakit kalmiyor zaten teraviye gidiyor eve gelmesi saat 11 buluyor. 30 gundur boyle durumumu bilmesine ragmen kendi programindan diger aktivitelerinden hic bir taviz vermiyor. Ben bu halimle herseyi tek basima yapmaya calisiyorken onun boyle yapmasi zoruma gidiyor. Iki gundurde sahura kadar yok kendisi. Bir kac hafta once yine saat 11 gibi cikti arkadaslar cagiriyor diye sahura kadar gelmedi. Birsey demedim ramazandir gun boyu oruc tutuyor gitsin madem dedim. Evvelki gun kandil programim var dedi tamam dedim eve geldiginde sabah namazi vakti girmisti. Dun bir arkadasi geldi istanbuldan iftar sonrasi cikti sahurda geldi bugunde yine ayni arkadasla takilmaya gitti ogleden beri biraz once mesaj atti baska arkadas caya cagirmis gec gelecekmis. Bu kadari fazla degilmi ya bencillik degilmidir bu. Aklinca gonlumu almak icin ikidebir sokuluyor seni cok seviyorum diye ama gercekten seven insan kotu gununde esine destek olmazmi biraz. Bulantilarimdan dolayi dogru durust yemek bile yiyemiyorum oglumun ihtiyacarini karsilayana kadar heleki bezlerini degisterene kadar akla karayi seciyorum. Tamam o oruc tutuyor ama bende keyif pesinde eglence pesinde degilimki. Daha onceleri bu tarz konular yuzunden cok kavgalar cikti aramizda hakliyken hep haksiz duruma dustum. Onunla boyle konular yuzunden kavga etmekten yoruldum ama diger taraftan sinirlerim yiprandi bu bencilliginin karsisinda. Ne yapmaliyim ben simdi bu adama gelince yine akli sira gonlumu almaya calisacak tavir yapsam is buyuyecek hic birsey olmamis gibi davransam onuda sinderemeyecegim ve kendisi daha cok yuz bulacak. Inanin sasirdim kaldim.