• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

Elif valla diyeti bozmadım ama topiği böyle sessiz görünce moralim bozuluyor benim de :( Sen neden bıraktın diyeti bak hayallerimiz vardı hani yeni topik yeni başlangıçtı :(

Evet ama herkes beni yalnız bıraktı..

Eliiiifff bak toparlıyosun hemen kendini diyete dönüyosun :6:

1 aydan fazla oldu birlikteyiz bak hep bi diyet telaşın var kaç kilo verdin başladığımızdan beri ?Düzenli kilo paylaşımı yapmadın hatırladığım kadarıyla ...

Ben birazda okula gidicem akşam döndüğümde okucam yazdıklarını bakalm neler yemişsin :)

Aaaa Lütfen toplayalım motivasyonumuzuuuu :8: :124:

Kilo paylaşımı tek bir hafta yapmadım hep yaptım onun dışında
62 ye inmiştim
Şimdi 63 lerdeyim yineee:14:
En iyisi ben kimse olmasa bile devam edeyim
olmuyor böyle..

Elif sanırım giyim tarzlarımız da benziyor :) Ben hep bu pantalonlardan giyiyorum ama boyunu kısaltmayıp topuklularla giyiyorum yaz bitti ben hala dolgu topukla bunları giyiyorum:) Yağmurlar başlayana kadar giyerim daha :) topukluyla giyince bacak daha uzun görünüyo haliyle daha zayıf görünüyorum :) Sanırım 58-59 olduğunda 38 beden pantalon olacak sana :)

Hadi o zaman bu pantalon için zayıflaaaaaaaaa

ama çok güzel değiller mi?:31:
Hayalimde bunalrın altına saks mavisi ama hasır topuklu bi dolgu topuk giymek var..
Ama öyle birşey ki aldım ve bir kere giydim çünkü olmadı bana..
Ayakkabıyı hiç almadım,yakışmadı ki:14:
çok içimde kalıyor bunlar

ikinciside vücudu saran tuniklerden giyebilmek....

elıfcım ben burdayım hergun gırıyorum dıyete de devam edıyorum ama kımse olmadıgı ıcın menu paylasımı yapmadım...
Lutfen sen de dıyete don o pantalon ve daha nıce seyı gıymek ıcın :)))

Aksam gunluk paylasımımı yapıcam suan okuldayım :) hadı sen de motıvasyonunu topla :) yalnız degılsın ben varım ayrıca pınar da gelır yakın zamanda :)

En iyisi ben menümü paylaşıyım da moral ilham olur belki :) Herkesi yeniden buraya dönmeye davet ediyorum. Yeni arkadaşlardan da ses yok.Vazgeçtiyseniz bilgimiz olsun :)

Sabah:
1 kase yağsız sütle hazırlanmış nesfit

Ara:
2 büyük kırmızı erik

Öğle:
Simit, ayran

Ara:
2 tane çikolatalı form bisküvi
Şekersiz çay

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
Tavuk-salata, bir çatal makarna :)
Yarım bardak ice tea

Artık diyet değil de sağlıklı beslenme gibi düşünüyorum o zaman daha iyi hissediyorum kendimi :)

Günaydın kızlaaarrr:3:

bu sabah tartıldım 64 geldim
yani sizin anlayacağınız kilo almışım
tuvalete çıkamıyorum bir süredir,ondandır belki..
Hayırlısı..

Artık kimse gelmese bile ben menülerimi paylaşacağım,kendi topiğimmiş gibi

Sabah;
1 simit
1/2 domates ve salatalık
4 zeytin
Labne peynir

ha buarada kızlar kilom kaç bilmiyorum tartılamıyorum tartımın pili bitmiş pazar günü gelecek pil oyüzden şuan kaçım bilmiyorum:26::26:ama sanki kilo aldığımı hissediyorum

Günaydın kızlaaarrr:3:

bu sabah tartıldım 64 geldim
yani sizin anlayacağınız kilo almışım
tuvalete çıkamıyorum bir süredir,ondandır belki..
Hayırlısı..

Artık kimse gelmese bile ben menülerimi paylaşacağım,kendi topiğimmiş gibi

Sabah;
1 simit
1/2 domates ve salatalık
4 zeytin
Labne peynir

1 simit değilde keşke yarısını yeseydin canm.bildiğime göre yarım simit 2 dilim ekmek,1 simitte 4 dilim ekmek yapıyo die duymuştum

hayır ama bugün öğle arasında spor salonuna gidip görüşücüüümmmm:32:
Artık atletik bir bayan olucaaaam bendeeee:9:

malesf benim öyle bi şansım yok olduğum yer küçük biyer oyüzden hiç spor salonu yok burda.şanslısın bak hemen git.buarada çalışıyomusn sen elif çalışıyosan kaçta geliyosun eve

malesf benim öyle bi şansım yok olduğum yer küçük biyer oyüzden hiç spor salonu yok burda.şanslısın bak hemen git.buarada çalışıyomusn sen elif çalışıyosan kaçta geliyosun eve

7 buçuk gibi canım
ama 3 gün kursa gidiyorum 10 gibi gelebiliyorum

yarım lt suyu içtim şuan:52::52: bi yarısını daha dolduruyom.

Yayarak iç canım,bir kerede içme:34:

7 buçuk gibi canım
ama 3 gün kursa gidiyorum 10 gibi gelebiliyorum

baya yoğun geçiyo ozaman senin,evdeysen birlikte yapalım leslie diyecektim,yatmadan önce belli biegzersizler var onları yapıp yat faydası oluyo onunda.

Yayarak iç canım,bir kerede içme:34:

şimdikini öyle yapıcam,spor ve su kilo vermede mucize die düşünüyorum

evet canım gerçekten de öyle..
Bende su içme özürlüyüm de zorluyorum kendimi sürekli

aynen bende öyleyim günde sadece 1br su yeter hiç aramam.oyüzden yanımda taşıyorum artık,1lt suyu içtim şuan.diğer 1lt yavaş yavaş içicem artık.hemen pet şişeye doldur suyu oturdun yerden iç canm aklına geldikçe.ne kadar su içtin bugün

Merhaba kızlaaar :3:

Elifcim motivasyonunu toplamış gördüm seni çok sevindim :)) Spor salonu görüşmeleri falan baya bi isteklisin :)

Ben bu sabah tuvalete çıkamadım o yüzden düne göre daha fazla çıktım tartıda :( bu sabah 59.1 geldim.

Dünkü kilomu söyliyim 58.8 :)bu sabah daha az çıkmayı hayal ediyodum

Pınaar olsaydı kilo tablosu yapardı bize :( Hiç bu kadar girmemezlik yapmamıştı merak ediyorum...

Topiğe katılmak isteyen bi sürü kişi oldu ama pek yazan yok.. Hergün mutlaka yazma zorunluluğu getirelim ne dersiniz? :))

dün akşam yemeği sonrası

Ara: 3 büyük erik
Uyumadan önce çok az leblebi,3 fıstık

Uyumaya yakın ve gece yarısı uyandığımda vs. çok aç hissediyorum kendimi midem ağrıyo resmen:(

Sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
2 yumurta sarısı
k.k. peynir, domates,salatalık
2 siyah zeytin
Tatlandırıcılı çay

az önce beşi bir yerde çayı içtim birazdan meyve yerim :)

Back
X