• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

aynen bende öyleyim günde sadece 1br su yeter hiç aramam.oyüzden yanımda taşıyorum artık,1lt suyu içtim şuan.diğer 1lt yavaş yavaş içicem artık.hemen pet şişeye doldur suyu oturdun yerden iç canm aklına geldikçe.ne kadar su içtin bugün

şimdiye kadar 750 ml kadar içtim ben:68:

Merhaba kızlaaar :3:

Elifcim motivasyonunu toplamış gördüm seni çok sevindim :)) Spor salonu görüşmeleri falan baya bi isteklisin :)

Ben bu sabah tuvalete çıkamadım o yüzden düne göre daha fazla çıktım tartıda :( bu sabah 59.1 geldim.

Dünkü kilomu söyliyim 58.8 :)bu sabah daha az çıkmayı hayal ediyodum

Pınaar olsaydı kilo tablosu yapardı bize :( Hiç bu kadar girmemezlik yapmamıştı merak ediyorum...

Topiğe katılmak isteyen bi sürü kişi oldu ama pek yazan yok.. Hergün mutlaka yazma zorunluluğu getirelim ne dersiniz? :))

Bende Pınarı ciddi ciddi merak ediyorum..
Ne oldu acaba?

Topladım motivasyonumu..Böyle gitmeyecek..

Bugün öğünlerim şaştı biraz

Ara : yok
Öğle saat 13.00 : 3 nugget, 2 çatal makarna, kıvırcık
saat 14.45 : 1 armut
saat 15.30: 2 dilim tam buğday ekmeğine ince dilim kaşarla tost, şekersiz nescafe.

Pınar işyerinden olmasa evden girerdi mutlaka yazardı bi şekilde kötü bişey olmamıştır inşallah...

Elifcim keyifsiz gibisin ama diyet dışında bi sıkıntı yok inşallah :(

Bugün öğünlerim şaştı biraz

Ara : yok
Öğle saat 13.00 : 3 nugget, 2 çatal makarna, kıvırcık
saat 14.45 : 1 armut
saat 15.30: 2 dilim tam buğday ekmeğine ince dilim kaşarla tost, şekersiz nescafe.

Pınar işyerinden olmasa evden girerdi mutlaka yazardı bi şekilde kötü bişey olmamıştır inşallah...

Elifcim keyifsiz gibisin ama diyet dışında bi sıkıntı yok inşallah :(

yok tatlım iyiyim aslındaaa:9:
kilo veremedim hatta adlım gibi ya ondandır muhtemelen..
takıyorum ben bu durumu:50:

Aşk'ımla da iyiyiz kiiiiiii:69:

Öğle menümü yazayım arada hemen;
1/2 patates haşlama
1 yk Rus salatası
2 yk bulgur
salata
1 kase çorba

çok mu olmuş neeeee:52:

Maşallah maşallah iyi olsun herkes :))

Yok cnm bence çok olmamış :) çok gibi görünüyo ama az az yemişsin güzel bence:)

kızlar merhaba
biliyorum çok merak ettiniz beni
sorunlarım var,anlatamayacağım şeyler
hiç kimseyle görüşmüyorum
nişanlımla bile
umarım dönerim tekrar
özür dilerim

kızlar merhaba
nişanlımla bile
umarım dönerim tekrar
özür dilerim

Pınaarrr
ne oluyo yaaaa:53:
Lütfen çok merak ediyorum seni
Korkutma beni..
Tanımayan birine anlatmak iyi gelebilir belki sana

kızlar merhaba
nişanlımla bile
umarım dönerim tekrar
özür dilerim

Pınaarrr
Korkutma beni..

kızlar merhaba
nişanlımla bile
umarım dönerim tekrar
özür dilerim

Pınaarrr
Korkutma beni..

Selam arkadaslar :)

Umarım benide aranıza alırsınız, adım ipek, boyum 1.63, kilom 66, olmak istediğim kilo 53-54...

Bu arada tanımadığım halde pınar arkadaşı bende merak ettim... İnşallah hayatında hersey yolundadir, eğer degilse bile, en kısa zamanda düzelir eminim

ii akşam kızlar pınar gelmiş gitmiş sanırım inşşşallah hemen çözülecek bişeydir.
akşamüzeri 3mil leslie yaptım.
öğle
1dolma 1kase yoğurt
ara
2şeftali
akşam
1kase çorba,salata
4y.k makarna
ara
üzüm..bugünlük bukadaar.yatmadan öncede 10dk egzersiz yapıcam:8::8:

Selam arkadaslar :)

Umarım benide aranıza alırsınız, adım ipek, boyum 1.63, kilom 66, olmak istediğim kilo 53-54...

Bu arada tanımadığım halde pınar arkadaşı bende merak ettim... İnşallah hayatında hersey yolundadir, eğer degilse bile, en kısa zamanda düzelir eminim

Merhaba İpek :)
Biz yeni arkadaşlara açığız ama katılmak isteyenler sonrasında pek uğramıyor sayfamıza :) Eğer sen ben de yaparım katılırım diyorsan tabiki yola birlikte devam edebiliriz arkadaşların da aynı fikirde olacağını düşünüyorum :)

Şimdi yarın da cumartesi artık haftasonu uğramaz kimse topiğe:)

Bugün yediklerim hiç içime sinmedi

16.00 gibi tost- nescafe içmiştim
Sonrasında bol su içmeye çalıştım 1 fincan yeşil çay içtim.
Akşam 19.00 da hazırladığım az şekerli az yağlı kekten 1 muffin yedim.
19.45 gibi 1 tabak mercimek yemeği yedim
22.00 gibi 1 muffin, 1 bardak light süt ve azcık tost yedim belki 1,5 dilim ekmeğe karşılık gelecek kadar :)

Haftanın kaçamağı da bu oldu heralde
Genelde 1 haftanın sonunda istediklerimi yiyemediğim için bunalımlık oluyorum :)
Bugünü atlattık yarın daha güzel birgün olur inşallah :)

İlk önce beni aranıza aldığınız icin teşekkür ederim :))

Bu Arada seninde dediğin gibi hafta bir gun kaçamak olabilir :)) ben daha önce diyet yaptım ama hiç ise yaramadı kendimi ac bırakmama rağmen inadına daha çok kilo aldım.. Hamilelikte 20 kilo aldım ve sonrasında bunalıma girdim o kilolarla ... Ve hemen kilolara savaş actım.. Ama diyet yapma ozurlusuyum.. Nasıl olucak derken SAĞLIKLI BESLENMEYE BAŞLADIM... çikolata yedim ama sadece bitter ve bir parçacık, ekmek pek yemedim yediysem bile sabah 1-2 dilim esmer ekmek... Gibi seyler bunun yani sıra her gun 45 dakika pilates De yapıyordum... Ama sonra ne oldu bilmiyorum başladım yine geç ve sağlıksız yemek yemeye ... Ve geldiğim nokta 66 kilo... Ama biliyorum ki burda hepimiz birbirimizin destegi ile sağlıklı bir sekilde ebediyen verip koruyacağız kilolarımızı :)) gazamız mübarek olsun :))

Bu arada kahvaltıda canım pek birsey yemedi ama adet döneminde oldugum icin tatlı zaafım var .. 2 dilim nutellalı ekmek yedim :D öğlen birsey yemedim aksam misafirim gelicek diye hazırlık yaptım :) aksama biraz bulgur pilavı ve yanında çok az İzmir kofte ve bir tane minicik peynir tatlısı :))))) cokmu yedim bilmiyorum ama su aralar midem kaZinmaya başladı :) olsun ben elimdeki su şişemi iceyim daha iyi :)) iyi geceler sizlere

Bu arada kahvaltıda canım pek birsey yemedi ama adet döneminde oldugum icin tatlı zaafım var .. 2 dilim nutellalı ekmek yedim :D öğlen birsey yemedim aksam misafirim gelicek diye hazırlık yaptım :) aksama biraz bulgur pilavı ve yanında çok az İzmir kofte ve bir tane minicik peynir tatlısı :))))) cokmu yedim bilmiyorum ama su aralar midem kaZinmaya başladı :) olsun ben elimdeki su şişemi iceyim daha iyi :)) iyi geceler sizlere

Hoşgeldin İpek :))
Tam anlamıyla diyet menüsü olmasa da az az yemişsin tebrik ederim :) Keşke normal zamanda da hep böyle yesek o zaman kilo sorunumuz olmaz :( :)

Biraz kendinden bahseder misin evlisin bebeğin var galiba ne güzel :)

Eskiden ne güzeldi burası...
O kadar çok mesaj olurdu ki mesajları okumaya yetişemezdim :(

Pınar geri gelse, herkes diyet azmini toplasa ne güzel olur :)

Pınaaar arada gelip okuyosan eğer dün gece seni gördüm rüyamda :)Hiç görmediğim Pınar ı gördüm hehe:)

Dün yediklerimden bahsedeyim:

Sabah:
Yarım simit
K.k peynir, domates,şekersiz çay
1 dilim kakaolu kek

Ara:
Yeşil çay

Öğle 13.00:
1 kase yoğurt, 2 kırmızı erik

15.30:
1 tabak mercimek yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
Kavun

Akşam 18.00:
ikea sosisli sandviç ketçaplı
1 bardak Cola zero

Sonrasında bişey yemeyecektim ama misafirlikte dayanamadım :(
21.00 civarı hamur işi fln yedim :(

Pınaaaaaaaaaaar beni duyuyosun biliyorum :)
Az önce Leslie dünyasına adım attım
Leslie 1 mil yaptım sanrım en kolayı bu seviyeydi :)
Yarın da 2yi denicem :)

Bugün çok iyi beslendim :)

Sabah:
Yarım simit
K.k peynir, 1 lokma kaşar
1 çay bardağı light süt

Ara:
Yeşil çay
1 havuç

Öğle:
Haşlama tavuk, 1 kase yoğurt

Ara:
Tatlandırıcılı çay
3 erik

Akşam:
1 su bardağı kepekli makarna, booooooll yeşil salata

Ve Leslie 1 mil :)
Baktım başka türlü spor yürüyüş mümkün değil en güzeli bu :))

Back
X