- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #1.941
Alla razı olsun canım. Dualarınız bana çok iyi geliyor. Parmaklarındakı karıncalanma damar tıkanıklığından kan akışının olmamasından olabilirmi? İnşallah vitaminler iyi gelir.O da 4.çocuğu istiyor. Belki Rabbim senin gibi ikiz verir. Grupça vazgeçiremedik kendisi çok azimli maşaallah barekallah.Henüz hamile değil ama inanıyorum ki eeeennn hayırlı zamanda Rabbim verecek.❣
Tekrar hayırla kucağına almayı nasip eylesin Rabbim.
Amin canım çok teşekkür ederimSağlıkla gelsinlerRABBİM yardım ediyor şimdiden hiç kendini strese sokma. RABBİM gönlünden geçeni nasip etsin
Aminnn sağolasınSağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah. Evet ben çok isterim , Rabbim eşimede öyle bir niyet verse olurda işte :)
Amin canım benim nasılsın.Sağlıkla gelsinlerRABBİM yardım ediyor şimdiden hiç kendini strese sokma. RABBİM gönlünden geçeni nasip etsin
Amin canım benim nasılsın.
Elhamdulillah çok şükür geçiyor. sen nasılsın canım? Bu gün canım çok sıkın okadar o ev için çabaladık yine olmadıaracı olan kişi sözünde durmadı randevuya bile gelmedi.sorumsuz insan madem sözünde durmayacaksın ne diye insanları uğraştırıyorsun. Halbuki komisyon vermeyide kabul etmiştik. Evi çok beğenmiştim çok üzüldüm. Hep diyorum vardır RABBİM in bir bildiği belki böylesi daha hayırlısı olmamışsa daha iyileri güzelleri olacağı içindir ama. İnsanız sonuçta böylede çok zor oluyor nasıl olacak hiç bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım RABBİM ya ŞAFİ isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah.Kızlar nasil kötüyüm bilseniz.. başım ağrıyor sabahtan beri. Migrenim var ve sonbaharda böyle siddetleniyor.bu kez mideme de vurdu. Ayakta duracak halim yoktu. Esimi aradim işten izin alip geldi ben de biraz uyudum.uyumak iyi geldi tam toparlanamasam da..kendimi iyi hissettigimde tekrar yazarim. Siz nasilsiniz?
2. Sınıf mıAh kızlar çıldırmak üzereyim.. 8 yaşındaki oğlum ödevlerini yaparken eger ben yanındaysam bana yaptırmak istiyor. Nasil yapılacağını biliyor, ben de başlamadan anlatıyorum ona rağmen ben anlamiyorum, bilmiyorum diyor.. ben napicam böyle ya..
Evet canim.2. Sınıf mı
Ne oldu canım yazmış mıydın? Ben göremedim sanırım?Kızlar ya ne olacak benim bu ev durumum artık çok kafaya takıyorum. Resmen hayallerim yıkıldı bu gün.
Diğer sayfada yazdım canım. Çok güzel bir ev vardı. Aracı ile buluşup belli bir komisyon karşılığında evi bize verecekti. Randevuya 2 gündür gelmiyor böylece bu da hayal olduNe oldu canım yazmış mıydın? Ben göremedim sanırım?
Amin amin canım sağol Allah razı olsun. İnşallah sende çok daha güzel bir eve geçersinA Asya89 Aracı kimdi?
Neden gelmedi?
Üzülme daha iyisi olacaktır. Bende aynısını hatta daha zorunu yaşadım, 120 m2 sıfır ev aldık. O kadar güzel rahat ferah ama taşınamadım. Özel sebeplerden. Velhasıl kabul ettim ve dua ediyorum daha güzeli nasip olacak inanıyorum. Sizin için dilerim çok çık dahaa iyisi çıkar.
Aracı emlakçıda çalışan kişi. Yani şöyleki büyük bir şirket yüzde yüz güvenmezlerse evi asla vermezler. Bizede bir arkadaş önerdi eğerki bu bencil kişi randevuya gelseydi bizim dosyayı direk elden verecekti. Sonuçta şirketin çalışanı öncelik bizim olacaktı. Çünkü çok zor durumdayızA Asya89 Aracı kimdi?
Neden gelmedi?
Üzülme daha iyisi olacaktır. Bende aynısını hatta daha zorunu yaşadım, 120 m2 sıfır ev aldık. O kadar güzel rahat ferah ama taşınamadım. Özel sebeplerden. Velhasıl kabul ettim ve dua ediyorum daha güzeli nasip olacak inanıyorum. Sizin için dilerim çok çık dahaa iyisi çıkar.
Başka bir yere de yazmıştım, her gün aynı yer aynı saatte ödevini yapıyor mu? Bi de mesela 2 saat ödev için verip o süre dolunca kitapları kaldırsan, öğretmeniyle de işbirliği içinde bi kaç gün ödev yapmamanın sonuçlarına katlansa nasıl olur, tavrı değişir mi?Evet canim.
kavs-i kuzah henuz konusamadik her aksam bir sey çıktı bugün de böyle..insallah yarın uzun uzun konuşabiliriz.
Çok sağol cnm.Ahtapot Anne geçmiş olsun.
Olsun cnm. Hayırlısı böyledir belki de. Olan bir, olmayanda bin hayır aramaya devam. Bilemeyiz nedendir, ama daha iyisi insallah seni bekliyordur. Gönlüne göre olsun inşallah.Diğer sayfada yazdım canım. Çok güzel bir ev vardı. Aracı ile buluşup belli bir komisyon karşılığında evi bize verecekti. Randevuya 2 gündür gelmiyor böylece bu da hayal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?