- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.451
- 208
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
3 oğlum var canımCanım unutum söyledin mi bilmiyorum?seninkilerin cinsiyetleri neydi?
Ev sizin mi kiramıBenim fazla odam yok maalesef
VaValla gün içinde 3 çocukla yemek yapabiliyorsanız helal olsun. Ben de sabah corba iciriyorum kahvaltiya mirin kirin ediyor özellikle en büyük.
allah bağışlasın canım3 oğlum var canım
Tüh bak arada 5 yaş eksikKizlar yeni topik hayırlı olsun süper olmuş ihtiyacımız vardi valla
Benim cocuklarin yaşları; 1,3,7
Anlatmama gerek yok görüyorsunuz
Kira canım benim yaşadığım ülkede ev almak imkansız gibi.Ev sizin mi kiramı
Amin cnm, hepimizinkini.Va
allah bağışlasın canım
O da olacakti da nasip değilmiş kalbi durdu canim. Ay çok yakınmış ben 2 yas farkta çok zorlanıyorum Allah kolaylik versin canim sürpriz yumurta yazmışsın kazayla oldu sanirim :)Tüh bak arada 5 yaş eksik
Benim iki küçüklerin arası 15 ay
Çok merak ettim hangi ülkede yaşıyorsunKira canım benim yaşadığım ülkede ev almak imkansız gibi.
Yok cnm diğer arkadaş sürpriz yumurta yazmıştı. Bizim ikinci 5 yıl sonra oldu dedik bu kez arayi çok açmayalım hemen kolları sıvadıkO da olacakti da nasip değilmiş kalbi durdu canim. Ay çok yakınmış ben 2 yas farkta çok zorlanıyorum Allah kolaylik versin canim sürpriz yumurta yazmışsın kazayla oldu sanirim :)
Sağlık olsun cnm sen de demekki 2ser yas arayla olsun dedin. En küçüklerimiz yaşıt sayılır. Temmuz annesiyim. Sen?O da olacakti da nasip değilmiş kalbi durdu canim. Ay çok yakınmış ben 2 yas farkta çok zorlanıyorum Allah kolaylik versin canim sürpriz yumurta yazmışsın kazayla oldu sanirim :)
Karıştırdım o zaman canım. Bizde esimle 3 numarayı arayi fazla açmayalım diyerek yaptık. İlk aylar çok zorlanmadim. 2 numaranın tuvalet eğitimi,1numaranin ilkokul macerası derken o ara çok yıprandım. Bir de 2 numara bana çok düşkün hic peşimden ayrılmıyor. Yas farki az olunca bir arada büyüyorlar ama çok da yorucu oluyorYok cnm diğer arkadaş sürpriz yumurta yazmıştı. Bizim ikinci 5 yıl sonra oldu dedik bu kez arayi çok açmayalım hemen kolları sıvadık
Haziran benim de yakinda 12 ay dolacak 1 yas yazdım ondanSağlık olsun cnm sen de demekki 2ser yas arayla olsun dedin. En küçüklerimiz yaşıt sayılır. Temmuz annesiyim. Sen?
Ben de bir arada büyüsünler yaşımız gecmeden dedim. Zorluyor illa ki. Ben öğretmenim, en büyük 1. Sınıfta..Karıştırdım o zaman canım. Bizde esimle 3 numarayı arayi fazla açmayalım diyerek yaptık. İlk aylar çok zorlanmadim. 2 numaranın tuvalet eğitimi,1numaranin ilkokul macerası derken o ara çok yıprandım. Bir de 2 numara bana çok düşkün hic peşimden ayrılmıyor. Yas farki az olunca bir arada büyüyorlar ama çok da yorucu oluyor
Ne güzel hem kariyer hem de cocuk yapmışsınızBen de bir arada büyüsünler yaşımız gecmeden dedim. Zorluyor illa ki. Ben öğretmenim, en büyük 1. Sınıfta..
Maşallah 4 çocuklu hayat nasıl. Bende istiyorum. Küçüğüm 25 aylık. Ben istiyorum eşim yeter 3 diyor. Anlamıyorum doğuran ben bakan ben. Niye olmasın. Off çok dertliyim çok.Benim çocuklarım çogu çocuga göre uslular çok şukur nazar degmesin
Hoşgeldin, düşündüğüne göre korunmuyorsunuz. En kısa zamanda olur inşallah. Bende istiyorum , valla en az 50000 kez istiyorum dedim.40 kere denince oluyormuş umarım sağlıkla olur.Bende 3.yü düşünüyorum, geliyim mi
Amin isimleri ile büyüsünler inşallah
Teşekkür ederim çok sağol, inşallah sağlıkla gelsinler bu ay da korunacağım nasipse temmuz da korunmayı bırakacağım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde inşallah, Martta kürtaj oldum bir kaybım var malesef.Hoşgeldin, düşündüğüne göre korunmuyorsunuz. En kısa zamanda olur inşallah. Bende istiyorum , valla en az 50000 kez istiyorum dedim.40 kere denince oluyormuş umarım sağlıkla olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?