Üç çocuklular, çok çocuklular

Bugün daha önceden de temizliğe gelen bir bayanla görüştüm. Tam güne 300 lira aliyorum demesin mi? Hiç duymadim 300 alani, en fazla 250 dedim. Kaldi ki ben wc ve banyoyu kendim temizliyorum. Evimde tek bir süs esyasiyok ki toz alırken kaldırıp koysun. Ağır is yok. Cam, kapi, yerler silinecek. Supurulup toz alınacak. 2 yarim gün gel hallet sonra da haftalik 5 saat yine 2 gün gel dedim de kabul etmedi. Çok saskinim. Yarin bir başkası ile görüşeceğim. Sizce de fiyat çok yüksek değil mi?

Elhamdülillah çok şükür iyiyim. Sen nasılsın yarın güzel bir haftaya selam verelim güzel haberlerle huzurla başlasın inşallah.
İnşallah canim. Iyi olmaya çabalıyorum. Her seyi birakip en küçüğü alip esimle plansiz disari çıktık. Uzun zamandir görmediğimiz cok Sevdiğimiz kisilerle karsilasip kahve ictik. Ortanca uyudu büyük ödev yaptı yemek sonrasi evde telas yeniden basladi. Bizde böyle simdilik

İşte millet böyle kazanıyor. Sonra Türk milleti fırsatçı deyince yok plurmu benzine zam geldi herşey onunla ilişkili diyorlar. O abla gibi herkes zam yaptı. Lumberjek marka ayakkabı herkes zam zaptı %100 zam yapmış. 500lira bot.. eee o ablada öyle kazanacak. Bilmiyorum çok garip herkes aynı anda yüklendi zama... bencede çok ama başkasınıda bulacağını sanmıyorum. Piyasayı çektiler 300 e başkasıda aşağısına gelmez. Burada kıç kadar evler uçtu. Ev sahipleri kiracıları çıkarıp üç katına kiraya veriyor. Böyle bir kar var ortada. Yaşayan genç lüks yaşıyor fakirler napsın.

Ne güzel olmuş. Bizde evde halı eksiği vardı onLrı hallettik.dün hava mis gibiydi. Mangal yaptık çocuklar çok eğlendi.
Bu arada galiba hamileyim.

Ne güzel olmuş. Bizde evde halı eksiği vardı onLrı hallettik.dün hava mis gibiydi. Mangal yaptık çocuklar çok eğlendi.
Bu arada galiba hamileyim.
Valla az önce yeni haftada güzel haberler alalim diyince acaba dedim 4. mü geliyor. E ben diyorum, 6. hislerim kuvvetli diye

Elhamdulillah Çok şükür iyiyiz bu hafta misafirlerim vardı onlar ile ilgilendim. Çocuklar ev işi temizlik yemek derken zaman su gibi geçiyor.
Nasıl geçti?
Helal olsun sana valla.. iki minik bebek bir çocukla baya misafirin oluyor.
Yazmadan geçemeyeceğim
Benim elti hamile 6 aylık falan.
Yemeğe davet ettim geçenlerde. Allahım bir bardak kaldırmadı. Yedi içti asla mutfağa girmedi. Hamileyim diyor başak bişey demiyor. Ama nasıl bir tembellik. Hep öyledir zatenn hamilelik sonrasında bebek onun bahanesi.
Bak işte demiyor bu hanım üç küçük çocukla biri bebek sayılır bu kadar emek vermiş.
Eli iş tutmayann kızını vermiş yanıma yengene yardım et diyor. Kalkamıyorum diyor, gülermisin ağlarmısın. Şimdiden 100 kg olmuş bu kadar hateketsziliğe.

Ahtapotum hangi sehir? Istanbulda 300e bile zor...
Benim evimde tam zamanli yardimcimiz var ama kalabalik oldugumuz icin ve ev buyuk diye haftada bir ekstra biri geliyor. 325 tl + 40 tl de yemek ucreti
Memurdan ogretmenden yuksek oluyor ama dedi ki pis iş, az para icin yapilmaz. Yapilir diyen varsa buyursun yapsin. Hakli ya baskasinin kirlisine tuvaletine dokunmak...

Canim kirikkaledeyim ama tuvalet ve banyoya dokundurtmuyorum. Eşyaların ağır olanlari sabit, cekilmesi gerekenler de hafif şeyler. .mümkün değil etmez o para. Ben de dedim ki kims3 kolay kazanmıyor. Önce 240 a tamam dedi sonra yan çizdi. İlginç valla. Ve gelecek kisinin evi yürüme mesafesinde. Bundan iyisi şamda kayısı..

Evet kuzum senin işin hafifmis. Ama o da baska yerde 300e bulursa 300 almak icin agir da olsa digerini seciyor muhtemelen

Evet kuzum senin işin hafifmis. Ama o da baska yerde 300e bulursa 300 almak icin agir da olsa digerini seciyor muhtemelen
Belki.. artik o da kendine kalmış. Bakalim bugun bir baskasi ile görüşeceğim. 2 aydir her isimi kendim yapiyorum. Buna öğlen aksam yemekleri de dahil. Üstüne 2 bebek 1 çocuk. Okulda da ayaktayim tüm gün. İcime sinmezse kendim yine yaparım. Çok mecbur sandı sanırım bayan beni. O yüzden de kabul edeceğimi sandı, bence. Çünkü 250ye gittiğini zaten duymuştum.

Zaten benim soyledigim rakamlar da istanbul icin. Gercekten daha ihtiyaci olan, paranin ilac gibi gelecegi birini bulursun insallah. Cunku isin agir degil. Benim evimde is agir o yuzden para konusunda kimseyi kirmam. 9 köpek var bahcede, ama yagmur yagarsa verandaya geliyorlar.
12 de kedi... evde. 2 cocuk, cogunlukla benim annem, ben, bitmeyen misafir, esim... evin cogu kismi sade ama bi kismi da baya süslü ince is istiyor.

Buna ben 400 de dese veririm ama senin anlattigin kadarina 230 250 gibi olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…