Üç çocuklular, çok çocuklular

Çok şükür çok iyi anlaşıyoruz elhamdulillahbenim daha çok niyetim var. Ama şimdi değil tabi bunları büyüteyim öyle düşünüyorum. Eşim diyor hamilelik doğum bütün cefasını sen çekiyorsun. Yeter dersen yeter diyor. Bende pko var bakalım hayırlısı diyorum benimde 2 kız 1 oğlan

Deli cesareti derler buna
Bence karekter, yapi, eş hepsi önemli canım... benim eşim yardımcı oluyordu ama beni psikolojik olarak çok aşağıya çekiyordu... insana moral vermiyordu hep negatifdi... bir annenin en son ihtiyacı olan şey etrafında negatif olan birinin varlığı...

Haa işte böyle insana 3 çocuk bile fazla diyorum ben. Anneye destek olmak yerine negatif enerji ile onu mutsuz huzursuz eden bir baba evlatlarınada aynısını yapar. Bende seni kutluyorum maşallah gene iyisin .

Sende pko var ama üçüde zamanında gelmiş. Nadip herşey arkadaşım.
Bizde iyi anlaşıyoruz, çok düşünür evlatlarını ama arada oluyor tartışma sıkıntılar. Benimde senin gibi 4 çocuk hayalim vardı hala var. Ama bizi yalnız olmak yurdu. Eşimin annesi son doğumumda gelmedi. Bebek bir haftalık oldu eşim arayıp sitem edince geldi. Eşim çok üzüldü gerildi. Halbuki annesi en başından beri öyle biri. Ama söz konusu evlat olunca demek dayanamadı yaptığı umursamazlığa . Halbuki Bende bir annenin yavrusuyum en başından beri ötelenen...

Çok doğru canım. Valla ben bazen diyorum yeter. bunları sağlıkla hayırlısı ile büyüteyim. Benim 3 numara süpriz oldu. Pko var hem doğum kilom vardı hem emziriyordum. Bütün bunların üstüne hamile kalmıştım. Çok şükür iyiki olmuş diyorum. Ya 2 de duracaktım yada şimdi mecbur 4 yapacamşaka şaka hayırlı evlat olsunlar. Ben bir kaç yıl çocuk düşünmüyorum. Sonrası olur veya olmaz RABBİM in bileceği herşeyin hayırlısı. Zaten evin içinde negatif enerji oldumu sürekli insan gergin stresli oluyor.

Bir kaç ay uğraştım. Çok şükür RABBİM fazla bekletmedi. Darısı isteyen herkese inşallah. Canım o tartışmalar hepimizde oluyor. O normal zaten hep güllük gülistanlık olmuyor. Önemli olan birbirini kırmamak. Eşim çocuklara çok düşkün her fırsata gezelim der. Eşinizde haklı insan annesinden bekler tabi. Zaten nazının geçtiğinden yardım istersin. Eşinizde annesine Nazı geçmiş Yardım istemiş. Bizim maalesef öyle bir şansımız yok. Biz yurtdışındayız. Benim bir görümcem bir de eltim var burda. Zaten onlarında çocukları var. Herkes kendine şaşırmış. Valla bana dokunmasınlar yardımda etmesinler yeter.

Selam Kızlar bu gün nasılsınız? Benim büyük kızı bu gün babası aldı. Yanında işe götürdü iş yeri aile yeri olduğu için sorun olmaz dedi. Öğleden sonra eğer sıkılırsa gidip alırım. Yoksa akşam iş bitişi eşim ile gelir

Ve aleyküm selam canım, ne güzel olmuş. Bizler evdeyiz yasak var, dün baya eğlendik . Kahvaltıya çıktık dışarı açık alan mis gibi hava. Öğlen eve geldik akşam tekrar çıktık. Çovukalr için harika oldu. Bebeğimde büyüdü artık elhamdülillah çok şükür. Daha rahatım çay içiyorum rahat rahat. Birde bebeğim benden ayrılmadığı için gittiğim yerde beni bırakıp peşinden koşturmuyor. Ablası abisi hep giderdi bi oturamazdım. Hala öyle kızım gider uzaklaşır uğraştırır. Neler yakacaksın bugün. Minik meleğin rahatmı , gazı uykusu düzene girdimi yavaştan. İsimleri ne bu arada?

Kızlar mama sandalyesine minder aldim ayni zamanda puset minderi olarak da kullaniyor ama yikadigimda tertemiz olmadi yemek damlayan yerler, yağlar hep iz yaptı. Orijinali gibi bir sey nerden bulabilirim, silinebilir olsun istiyorum.
Ben büyük kızım için almıştım. 6 yıl önce ona kullandım, sakladım şimdi ortanca için kullanıyorum. İnşallah sonra 3 numara için kullanırım. Ben içine minder koymadım. Öyle hem benim için hemde çocuklar için daha iyi oluyor gibi. Benimki ikea nın mama sandalyesi.

Evet ben de sonradan o antilop diye gecenlere benzer aldim hafif bisey. Ilk aldigim daha buyuk yer kaplayanlardan. Evde bir tek çıtçıtlı badiyle geziyor yazin oturunca yapışır bacaklari iye kinder koydum eski kılıf artik miyadini doldurmuştu. Olmazsa mecburen bos kullanicam

Evet orda hafta sonları yasak var. Hemde çok iyi oldu. Oda babası ile zaman geçirmeye bayılıyor. Bende şimdi ikisine duş aldırdım. Bebeği uyutacam sabah saat 8 den beri uğraşıyorum bir türlü yatmadı. İnşallah duştan sonra yatar. Çok sevindim adına ara ara dışarı çıkıp kafa dağıtmak çok iyi geliyor. Hele hele çocuklar eğlendiler mi bizden keyiflisi yokBüşra Beyza Ahmet canseninkilerin isimleri ne? Benimki de şimdi 2 numara çok peşinden koşturuyor. Parka çıktıkmı oturmak mümkün değil. Eşim ile sıra sıra çaylarımızı içiyoruz. Ay valla isterim 3 numara bana düşkün olsun. En azından bir yere gittim mi arkasından koşmazdım valla.

Tabi deneyip görünce için daha rahat olur.

Benim evim çok küçük olduğu için heryerden tasarruf etmeye çalışıyorum.
Canim ben de düşer korkusuyla su ayaklari arasinda demir olanlardan aldim. Ortanca o kadar hareketli ki baska türlü zaptedemiyorum yemekte. Kemerlerini açıyor sandalyenin tepsisine çıkıyor indiir diye bağırıyor

Canim ben de düşer korkusuyla su ayaklari arasinda demir olanlardan aldim. Ortanca o kadar hareketli ki baska türlü zaptedemiyorum yemekte. Kemerlerini açıyor sandalyenin tepsisine çıkıyor indiir diye bağırıyor
Evet canım bazı çocuklar çok hareketli oluyor. Allah bağışlasın. Benimkiler şimdilik sandalye de fazla huysuzluk yapmadılar. Bakalım 3 numara nasıl olacak

Sagolun iki kızım bir oğlum var en buyugu 5 yaşinda kızım ortanca kızım 3 oglumda 1 yaşında hepsi kücük benim ev ana okulu gibi
Olsun olsun sağlıkları yerinde olsun yeter. Bu günlerde geçiyor. Benimkiler büyük 6 yaşında. Ortanca 19 aylık. En küçüğü 3 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…