- 15 Temmuz 2013
- 4.391
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.612
- 358
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #1.321
Biz de iyiyiz çok şükür kina ve düğün sehir dışında farkli şehirlerde olacak gidip gelirken farkli rotalari takip edelim kafamiz dağılsın diyoruz. Onu planlamaya çalışıyoruz. Hic bir yere cikmadik simdi acısını cikarmak istiyoruz, inşallah. Cocuklarla hem uzun yol sıkıntı olur hem yorucu olur firsata cevirmeye çalışıyoruz inanilmaz bunaldik..Evdeyiz, uzun iki haftaya yakın bir tatilden sonra ev sıkıcı gelmeye başladı tabi. Elhamdülillah çok şükür şikayet değil, insan gezmeyi sevince alışıyor kısa zamanda. Sabah bahçeye indik çocuklarımla kahvaltı yaptık. Şimdi onlar parkta ben esintili havada çay içiyorum.
Akşama ne yemek yapayim bilmiyorum. Sen nasılsın?
Bizimde ilk yeğen evlenecek. Kına ce düğün ayrı şehirlerde. Kız akraba çıkmayalımBiz de iyiyiz çok şükür kina ve düğün sehir dışında farkli şehirlerde olacak gidip gelirken farkli rotalari takip edelim kafamiz dağılsın diyoruz. Onu planlamaya çalışıyoruz. Hic bir yere cikmadik simdi acısını cikarmak istiyoruz, inşallah. Cocuklarla hem uzun yol sıkıntı olur hem yorucu olur firsata cevirmeye çalışıyoruz inanilmaz bunaldik..
Kolay gelsin canım , şifa olsun sülükler. Ben daha auaptıramadım nasip olmadı.Bizde bir yere gidemiyoruz. Eşim yoğun. Bende çocuklarla nereye gideyim...kaç gün kalayım...Olmuyor işte. Buralarda takılıyorum çocuklarla.
Arkadaşım gelecek inşallah tatile. Onun bahanesiyle bir iki yere götürürsem o olur sanırım tatil. Zaten kızımın okulu, çocukların kursları devam. Benim de tatile ihtiyacım var. Bunları yazarken manzara
Dr a erken gittiğim için çocuklar kahvaltı yapmamış. Gelince mızır mızır lardı tabi. Dün de döner istemişlerdi ama evde yemek var diye almamıştım. Şimdi onu qldım ama qyranı da hazır istiyor ufaklık.Ayran diye inatla tutturdu. Bazen yorulduğumu hissediyorum güzel anneler.
Sülük sonrası kanama olur bende. Biraz da akar yani. Aslında bende acıktım ama hayvansal yeme dendi. Benim de yemek yapacak keyfim yok. Ballı sirkeli su yapıp içtim. Gidip uyuyayım biraz. Az sonra eşim gelir zaten o da yemek der. Çay der. Dolaptan ısıtıp yerler artık.
20 agustos deyince aaa dedim ama bizim.kina bir hafta önceBizimde ilk yeğen evlenecek. Kına ce düğün ayrı şehirlerde. Kız akraba çıkmayalım
Düğün ne zaman. Bizim 20 ağustos kına 28 düğün.bizde sizin gibi rotayı eğlenceye çevirmeyi planlıyoruz. Rabbim yardımcımız olsun.
Aa hatırladım. Gözünün alınması gerekiyor demişti doktorlar.bi bakayim belki bulabilirim.Iyi aksamlar guzel anneler.
Arada okuyorum, pek yazmasam da.
1 ay kadar önce bi arkadasimiz Zeynep isimli yegeninin saglik sorununu yazmisti, goz ile ilgimi. Biz esimle cok dua ettik ona. Kullanici adini hatirlamadigim icin bulamadim. Haberiniz var mi, nasil oldu kuzucuk?
Benin haberim yok ama hatırlıyorum sanki. Gözünde tümör mü vardı, alınacaktı?Iyi aksamlar guzel anneler.
1 ay kadar önce bi arkadasimiz Zeynep isimli yegeninin saglik sorununu yazmisti, goz ile ilgimi. Biz esimle cok dua ettik ona. Kullanici adini hatirlamadigim icin bulamadim. Haberiniz var mi, nasil oldu kuzucuk?
Bizde iki yerde birden olacak düğün. Biz birine gideriz bugün öğrendim, Adapazarında hem kına hğm düğün olacak. Rabbim mutluluklar versin.20 agustos deyince aaa dedim ama bizim.kina bir hafta öncevelhasil akraba degiliz. Eger elbiseden beni taniyan cikmazsa daha da cikmaz ahahahah
O yaraya hiç tuz basma. Zam zam zam... bıktık...Eltimin annesi ölmüştü demiştim bayramda. Annesinin evine gitmek istemedim. Burada düğünleri cenazeleri çok kalabalık olur. E hastalık malum. Öyle olunca çocukları da getirmedim. Kendim çıktım geldim. Ziyaretimi yaptım. Rabbim kabul etsin.
Resmen para saça saça eve geldim. Onu bunu al. Arabaya benzin al...Herşey uçuk. Rabbim yardımcımız olsun.
Rabbim şifa versin bütün Zeynepciklere. Benim Yeğenimde Zeynep, o büyümüyor. Karaciğeri iflas ettti, dalakta büyüme var ve çaresi yok bu hastalığın. Metabolizma sorunu.Iyi aksamlar guzel anneler.
Evet o yavrucak. Oyy Allahım sen büyüksün. Yarıdm et.Benin haberim yok ama hatırlıyorum sanki. Gözünde tümör mü vardı, alınacaktı?Ne güzel maşaallah dua etmişsin. Rabbim tüm hastalarımıza, bizim de maddi ve manevi rahatsızlıklarımıza şifa versin.
Amin kardeşim âmîn. Bu bilinçle olunca katlanılıyor her imtihana. Gerisi zor.Herkesin bir imtihanı var. Olmasa zaten cennette olurduk. Dünya eşittir imtihan. Rabbim kazanma kuşağında kaybettirmesin bizleri.
Manavgat'ta yangın.
Maşaallah komşularınla ilişkin çok güzel. Ben tüm komşularımla selamlaşırım ama öyle girme çıkma, kahvaltı, bahçede oturma vs olmuyor. 6 daire var zaten. Kimi yazlık aldı gitti. Kimisi çalışıyor. Evde olanların da kendine göre işi gücü... Hayırlısı en azından kimseyle kötü değiliz. Bu da birşeydir.Hayrılı akşamlar güzel anneler.
Nasılsınız?
Herkesler iyidir umarım dualarım sizinle
Rabbim hepimize yardımcı olsun. En dara zora girdiğimizde hep rahmet melekleri bizleri doğruya yönetsin inşallah.
Bizler bugun gün boyu bahçe park arasında git gel yaptık.
Sabah bir komşumla kahvaltı yaptım, sonra eve geldim temizlik çamaşır yemek işlerini halletmeye çalıştım olduğu kadar.
2 gibi tekrar bahçeye indik başka komşum ile çay içtik. Kızı bahçede bebek arabasında uyuttum.
Büyükler parkta oynadı. İkindi vakti
Akşam yemeğini yemek için çıktık. Yedik içtik topla, tekrar parka indik.
Apartmanda hatırı sayılı komşularımdan biri taşınıyor. Üzüldüm hemde çok.. onlarda 8 gibi bahçede tecvid kıraat dersi yapıyorlar, onlara misafir oldum, ne güzel işler yapıyorlar maşallah subhanAllah.
Şimdi eve geldik, çocukar paklandı uyku saati.
Oğlum babasıyla maç izliyor kızlarımı uyutuyorum.
A Asya89 Nerelerdesin hu hu,
Nasıl çocuklar alıştımı sıcağa,
Dönüş tarihin bellimi , birde yalnızmı gittin ?
Hayrılı akşamlar güzel anneler.
Nasılsınız?
Herkesler iyidir umarım dualarım sizinle
Rabbim hepimize yardımcı olsun. En dara zora girdiğimizde hep rahmet melekleri bizleri doğruya yönetsin inşallah.
Bizler bugun gün boyu bahçe park arasında git gel yaptık.
Sabah bir komşumla kahvaltı yaptım, sonra eve geldim temizlik çamaşır yemek işlerini halletmeye çalıştım olduğu kadar.
2 gibi tekrar bahçeye indik başka komşum ile çay içtik. Kızı bahçede bebek arabasında uyuttum.
Büyükler parkta oynadı. İkindi vakti
Akşam yemeğini yemek için çıktık. Yedik içtik topla, tekrar parka indik.
Apartmanda hatırı sayılı komşularımdan biri taşınıyor. Üzüldüm hemde çok.. onlarda 8 gibi bahçede tecvid kıraat dersi yapıyorlar, onlara misafir oldum, ne güzel işler yapıyorlar maşallah subhanAllah.
Şimdi eve geldik, çocukar paklandı uyku saati.
Oğlum babasıyla maç izliyor kızlarımı uyutuyorum.
A Asya89 Nerelerdesin hu hu,
Nasıl çocuklar alıştımı sıcağa,
Dönüş tarihin bellimi , birde yalnızmı gittin ?
Amin ay maşallah ne kadar güzel zaman geçirmişsiniz. Umarım komşun çok uzağa gitmiyor. Yine beraber zaman geçirme fırsatınız olur. İyiyiz canım çok şükür. Eşim ile geldik. 2 küçük bebek ile çok zor olur diye yanlız gelmeyi gözüm kesmedi. bebek biraz rahatsız öksürüyor. Gündüz çok sıcak gece de soğuk oluyor. Bir terleyip bir üşüyor oda biraz grip kaptı galiba. Çok mutluyum çok şükür. Kızım bu hafta kuran kursuna başladı. İnşallah gidene kadar biraz öğrenir. Eylülün 1 de dönüş var canım bir aksilik çıkmazsa inşallah.Bebeklerle zor olur, ama sana yardımcı olurlar en azından hazır sofraya oturursun. Sen bebeklerinle ilgilen gerisini boşver.
Alışırlar bir kaç güne Allahın . Sen nasılsın peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?