Üç çocuklular, çok çocuklular

Ya ben yeni doğum yaptım ikizlerim oldu ama bunlar 2 yaşını geçince hemen 3.cocugu da istiyorum bazen delirmiş olduğumu düşünüyorum ikizlerin üstüne bi çocuk daha planlamak çılgınca geliyor
Şimdi sakince elindekini yere bırak diyesim geldi.

Beynimde tümör vardı uzun tedavi gördüm ameliyat oldum. Son bir kaç aydır çok iyiyim şükür.
Canım benim. Rabbim korusun seni evladına eşine bağışlasın. Üzüldüm, ama geçti gitti elhamdülillah. Bundan sonra sağlıkla yaşa.

Valla müge anlı ve esra erol izledim birkaç ay. Dedim bu ülkenin çivisi çıkmış. Pandemi demeden evli kadınlar kocaya kaçtı habire . Cinayetler sapıklar her gün var. İyi ki ailemde yok bunlar dedim. Köydeki kadın bile netten sevgili bulup kaçıyor pesss

Beynimde tümör vardı uzun tedavi gördüm ameliyat oldum. Son bir kaç aydır çok iyiyim şükür.
Hastalıklar gelir, görevini yapıp giderler diyordu bir kitapta. İnşaallah senin için de çok güzel bir yaşamınn başlangıcı olur. Rabbim büyüğünden korusun. Hayırlısı neyse onu nasip eylesin. Senin için. Hepimiz için. ❣

Ben tv yi kaldırdım evden. Her türlü sağlığımız için.

Bende gidiyorum çeşm-i siyahlarım. Yatsı arkası yatış var. Sabah annemlere gideceğim nasip olursa. Kahvaltıya bir arkadaşa. Kurban etlerimi alıp döneceğim inşaallah. Bakalım biz plan yaparken kader planında neler olacak? Rabbim hayırlı planlar versin? Öpüyorum sizi diyesim geldi. Dedim gitti.

Hayırlı gecelerrrr

Ay cok hoş sohbetiniz. Okudum bayıla bayıla. Yarin 33 derece civarinda olacakmis hava sicakligi.. bakalim.nasil olacak. Hayırlı geceler. Bana da bir huzur geldi nedense..

Kızlar içime bir yalnızlık çöktü. Kardeşim yok, akrabalarla aramız açık. Şöyle canım sıkıldı kafamı dinlemek istiyorum diyip gidebilecegim bir kapım yok sanırım. Cok üzgünüm.

Kızlar içime bir yalnızlık çöktü. Kardeşim yok, akrabalarla aramız açık. Şöyle canım sıkıldı kafamı dinlemek istiyorum diyip gidebilecegim bir kapım yok sanırım. Cok üzgünüm.
Tek çocuk musun? Eşimin ondan fazla kardeşi var ama sor bakalım kaç tanesiyle kanka? Bazen nerde çokluk...durumunun canlı örneğini yaşatıyorlar. Ne demiş Teoman
"Çok kadın hiç kadındır oğlum. Yalnızlıktır sonu." Absürt bir örnek oldu farkındayım ama şu günümüzde ciddi ya kaliteli kalabalık olsun ya da kaliteli yalnızlık. Yoksa beden, beyin, ruh sağlığı uzun vadede olumsuz etkileniyor.

Akrabalarla da iyi olanı pek göremiyorum ben. Hadi iyimser olayım, bana rast gelmemiştir diyeyim.

Bazen benim de ciddi canım sıkılır. Şunu farkettim. Herşey yolundaysa, özellikle eşimle mutluysam Rabbimi daha az hatırlama eğilimindeyim. Ama canım sıkkınsa şöyle bir iç alemime dönüyorum. O zaman manevi olarak daha güzel kararlar alıyorum kendi kendime. Bakıyorum ki zahmeti gidiyor, lezzeti kalıyor.

Bulunduğun yerde gidebileceğin bir arkadaşının olmaması biraz zorlayabilir evet. Bu konu beni de yorardı düşününce. Kalkıp gidip bir kahve içeceğin birileri güzel olur tabii. Ama olmuyorsa da nasıl bir çözüm bulunmalı? Ankara'da da alan geniş aslında. Yapmak istediklerini yazıp bir yerlerden, en kolayından başlamak iyi gelirse, dene derim. (Bunu kendim de uygulayayım.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…