- 12 Ocak 2019
- 2.931
- 6.528
- 158
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #1.281
Şimdi sakince elindekini yere bırak diyesim geldi.Ya ben yeni doğum yaptım ikizlerim oldu ama bunlar 2 yaşını geçince hemen 3.cocugu da istiyorumbazen delirmiş olduğumu düşünüyorum ikizlerin üstüne bi çocuk daha planlamak çılgınca geliyor
Yaaa bir dur.Ay maşallah subhanAllah, Rabbim size bağışlasın. Çılgınca ne demek. Bende 4.bebeğimi istiyorum Rabbimden. Onlar bizim neşemiz bereketimiz. Bakarsın oda ikiz olur
Canım benim. Rabbim korusun seni evladına eşine bağışlasın. Üzüldüm, ama geçti gitti elhamdülillah. Bundan sonra sağlıkla yaşa.Beynimde tümör vardı uzun tedavi gördüm ameliyat oldum. Son bir kaç aydır çok iyiyim şükür.
Valla müge anlı ve esra erol izledim birkaç ay. Dedim bu ülkenin çivisi çıkmış. Pandemi demeden evli kadınlar kocaya kaçtı habire . Cinayetler sapıklar her gün var. İyi ki ailemde yok bunlar dedim. Köydeki kadın bile netten sevgili bulup kaçıyor pesssGerçekten bazı konular akıl dışı. Ya onlarda uyduruyor yada bazı hayatlar iğrenç. Bir üye vardı. 4.çocuğu için uğraşıyordu. Sonra annesi ve eşinin ilişkisi olduğunu anladı. Bilm gerçekmiydi..olmaz olaydı.
Bak bu harika bir fikir.Çok özür dileyerek, memleketimin şivesi ile tepki vereceğim. Zıkkımın kökü'cülere uy
Yazan kişinin ikizleri varya sonra tekrar istiyorum dedi. Onlarda ikiz olursa diye yazdım. Ama bana pşursa bende sevinirimYaaa bir dur.
Hastalıklar gelir, görevini yapıp giderler diyordu bir kitapta. İnşaallah senin için de çok güzel bir yaşamınn başlangıcı olur. Rabbim büyüğünden korusun. Hayırlısı neyse onu nasip eylesin. Senin için. Hepimiz için. ❣Beynimde tümör vardı uzun tedavi gördüm ameliyat oldum. Son bir kaç aydır çok iyiyim şükür.
Yüreğime indirecektin.Yazan kişinin ikizleri varya sonra tekrar istiyorum dedi. Onlarda ikiz olursa diye yazdım. Ama bana pşursa bende sevinirim
Ben tv yi kaldırdım evden. Her türlü sağlığımız için.Valla müge anlı ve esra erol izledim birkaç ay. Dedim bu ülkenin çivisi çıkmış. Pandemi demeden evli kadınlar kocaya kaçtı habire . Cinayetler sapıklar her gün var. İyi ki ailemde yok bunlar dedim. Köydeki kadın bile netten sevgili bulup kaçıyor pesss
En iyisi. ruh sağlımız yerinde kalırBen tv yi kaldırdım evden. Her türlü sağlığımız için.
Hayırlı gecelerrrrBende gidiyorum çeşm-i siyahlarım.Yatsı arkası yatış var. Sabah annemlere gideceğim nasip olursa. Kahvaltıya bir arkadaşa. Kurban etlerimi alıp döneceğim inşaallah. Bakalım biz plan yaparken kader planında neler olacak? Rabbim hayırlı planlar versin? Öpüyorum sizi diyesim geldi. Dedim gitti.
Ay ben de izlemem yarisma programlari disinda. Ben de kaldirmak istiyorum ya hic hazetmiyorum pfffBen tv yi kaldırdım evden. Her türlü sağlığımız için.
Rabbim nasip eder inşallahAy maşallah subhanAllah, Rabbim size bağışlasın. Çılgınca ne demek. Bende 4.bebeğimi istiyorum Rabbimden. Onlar bizim neşemiz bereketimiz. Bakarsın oda ikiz olur
Tek çocuk musun? Eşimin ondan fazla kardeşi var ama sor bakalım kaç tanesiyle kanka?Kızlar içime bir yalnızlık çöktü. Kardeşim yok, akrabalarla aramız açık. Şöyle canım sıkıldı kafamı dinlemek istiyorum diyip gidebilecegim bir kapım yok sanırım. Cok üzgünüm.
Durmak yok yola devam.Yaaa bir dur.
Kız bu ay bi heyecan sardı beni. Hayırlısıyla bu ay pozitif göreceğiz gibi... hayaller hayallerYüreğime indirecektin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?