Üç çocuklular, çok çocuklular

Sizede çok geçmiş olsun. Çok şükür bir sorun çıkmamış. RABBİM hiç kimseyi evladı ile sınamasın. Bakalım bu gün doktor bakacak inşallah artık geçer. Ne güzel sende baya rahatlamışsın. benimkilerde inşallah biraz daha büyüsünler babaları bakar. Şimdi de bakıyor ama küçük oldukları için hep beni istiyorlar.yara yerini mikrop kapmaması için,eczaneden ilaç al onunla temizle pansumanı yap.inşallah hiçbir şeyi kalmaz.

Esim ve ben variz sadece . Yasantimiz iyi elhamdulillah ama hayatimi sadece cocuklara baglamak istemiyorum sadece Turklerle muhabbet etmek istemiyorum , o yüzden dilimi ilerletmek istiyorum.
Bana göre hazır yaşın de geçmemiş yap bir tane daha. Hatta 2 tane kreş yaşına kadar bakarsın sonra kreşe verirsin. Ondan sonrada dil eğitimi alırsın. Eğer şimdi dil eğitimi alırsan, bir kaç yıl sürebilir. Sonra sana zor gelebilir bebek yapması bakması. Benim fikrim yaş 37 olmadan önce RABBİM nasip ederse bir tane daha düşünüyorum.çevreme bakıyorum çocuklarını büyütüp,ara verenler bir daha gözleri kesmiyor tekrar bebek yapmaya ve bakmaya.

suspushanimcim Rabbim gönlüne göre versin. Erteleme hayallerini... Bende 4.bebeğimi istiyorum bakalım ne zaman nasip olacak. Bebeğim 26 aylık oldu.
Hem fikiriz hemşehrimmm

Banada lazım o psikoloğdan

Banada lazım o psikoloğdan
Ondan beni anladığı ve profesyonel yaklaştığı için Allah razı olsun diyorum. Sağolsun. Aslında yük olmayan ama benim kendime yüklediğim ve bunu farketmediğimi farkettirdi. İnsan olsun, olaylar olsun...
Attım rahatladım. Ooh beee

Bir de millet bana akıl danışır vs. ya da fikir alır. Ama kendimi dış bir gözden görmek, daha önemlisi dedikodudan uzak, profesyonel olarak dinlenmek iyi geldi. Çevrede arkadaş, aile vs var ama farkettim ki dedikodu, ileri aşamada gıybete giriyorum aslında. Elde var sıfır.
Bence ihtiyaç duyan herkes başvurmalı. Zaten elektiriğin tutuyorsa kaymaklı kadayıf oluyor.

Ben 5 çocuk diyordum ama eşim istemiyor. Hatta ona takılıyorum. Normalde erkekler ister. Bizde ters. İşleri bozuldu eşimin. Sanırım onun etkisi de var. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin. Evlatlarımızı salih saliha eylesin.

Amin RABBİM hayırlısını nasip etsin inşallah.

Allah hepimiz için en hayırlısını nasip etsin. Bizdede ters
Erkek neden istemez diyorum bende.
Nasip olursa onlarında gönlüne düşer elbet.
Benim derdim yalnızlık....

Elhamdülillah, Rabbim yardımcın olsun. Biraz duruldumu peki?
3 hafta oldu rahatsız.

Elhamdülillah, Rabbim yardımcın olsun. Biraz duruldumu peki?
3 hafta oldu rahatsız.
Valla canım 2 gün iyiydi. Sonra tekrar başladı huysuzluk oluyor. Canı yandığı için bazen oyuncaklarını atıyor. Ağlama krizine giriyor. İnşallah bu geçici birşey. RABBİM ağır hastalıklar ile imtihan etmesin yeterki

İyi akşamlar arkadaşlar,

Allah hepimiz için en hayırlısını nasip etsin. Bizdede ters
Erkek neden istemez diyorum bende.
Nasip olursa onlarında gönlüne düşer elbet.

Benim derdim yalnızlık....
Bizde de durumlar tersti, eşime kalsa başta tek xocuk diyordu sonra iki de karar kıldı, 3. İçin çok uğraştım ama ikna edemedim,yine de bir şekilde oldu 3. ,
Kk da benim gibi çok çocuk isteyenleri görmek ne güzel,genç kızken en az 4 çocuğum olmasını isterdim, şimdi 3 oldu buna da şükür,Rabbim onlara hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin, çocuk defterini kapattık

Rabbim saglik sihhat versin. Nasip neyse o. Eşin 3.de hayır demiş ama nasıl oldu ?
Bende 4 için uğraşayım.

Rabbim evlatlarınızı bağışlasın.
Normalde eşim korunurdu her zaman,benim korundugum süreçte oldu
Süper olmuş desene. Yaşları kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…