Evet hatırlıyorum salgın demişti dr.un. Allah Allah...inşaallah birşeyi yoktur. Zaten dediğin gibi, birşey olsaydı tahlillerinde çıkardı. Diş çıkarmada yoğun olmasa da bizde de morluk kızarıklık hatırlıyorum. Bence diş çıkarmadan. Dr baksın tabii. Haberin vardır gerçi. Kehribar Diş kolyesi alıyor anneler. Belki işe yarar acısını hafifletir.
Ben oğlumun çenesini çekip dr a gönderdim. Dr göster dedi. Yapıştırma yaparlar belki dedi.Komşumuz da sağlık memuru. O da dikiş olabilir vs dedi. Benim eve gelmem uzun sürdü. Eve gelip eşimle karar vermek istedim. Onunla da bakınca sıkıntı görmedik. Bekledim de biraz. Sıkıntı yok çok çok şükür. Rabbim korusun evlatlarımızı.
Dün o kadar çok yorulmuşum ki farketmemişim. Fiziksel olarak yorgun ama beyin olarak daha dinlenmiş olarak döndüm. Aslında insanlar aynı. Dertleri de aynı. Ama bakış açımı ve beni doğrudan ilgilendirmeyen şeyleri dert etmemeyi öğrenmeye çalıştığımdan daha iyiyim tabii. Bu konuda online psikologdan yardım aldım. Çok iyi geldi bana. Başkalarına öğüt vermesi kendine söylemekden daha kolay tabii. Kendimi önceliğe alırsam aslında işler kolaylaşıyor. Pozitif bencillik diyorum ben buna. Mutlu anne mutlu aile.❣Birde kafamda kurmaktansa konuşmayı yeğliyorum. Neyse çok konuştum.
Eve gelince duş aldım ve yattım. Çocuklarla eşim ilgilendi Allah'tan. Zaten sizinkiler gibi çok da küçük olmadıklarından dk başı anneye ihtiyaç duymuyorlar çok çok şükür. Büyüdükçe bağımsızlıkları artıyor ama millet dertleri büyüyor diyor. Bakalım. Görmek nasip olursa dert değil de daha güzel günler görmeyi istiyorum hepimiz için Rabbimden.