- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #1.101
Valla canım senin içinAh Kızlar demiştim akraba ziyaretine gideceğiz diye.. gittik ama burnumdan geldi. Ortancanin düzeni bozulunca cok huysuzlandı, benim de canim çok sıkıldı. Tahammül konusunda daha esnek olmalıyım. Eşimle de konuşacağım. Insallah toparlayabiliriz. Benim hep yemegim corbam hazırdır, hep üstüne ilave ederim. Ama nedense gittiğim yerlerde bu anlamda sıkıntı çekiyorum. Biraz titizim, adım da çıkmış dokuza inmez sekize.. ben yanimda lazim olan ne görürsem e burda vardı denir, terslenmis hissederim ama bundan sonra kulağıma küpe oldu kesinlikle çocukların yiyeceklerini yanımda taşıyacağım. Gittim geldim daha cok yoruldum hic de iyi bir degisiklik olmadi. Ben mi abartıyorum sizce? Siz böyle durumlarla karsilasiyor musunuz? Nasıl çözüm buluyorsunuz?
Ay canım oğlun için kötü olmuş. Keşke olmasaydı. Valla sen hata yapmıyorsunda. Eşin hata yapıyor. Agrasif oluyor,neredeyse bütün yük sende. Çoğu erkek öyle canım. Çok seviyorlar evlatlarını ama bir anlık sinirle, herşeyi mahvediyorlar. Şimdi nasıl oğlun,eşin özür diledi mi?Kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
Biz bugun biraz gerildik.
Sabah erkenden kalktım kahvaltı hazırladım dılard vadide yeriz diye , neyde eşim bu kez itiraz etmeden kabul etti.
Gittik heeşey güzel hoş , mutlu mutlu oynuyor çocuklar.
Piknik için sandalyele aldık , baya oldu alalı ilk kez dışarıda kullanıyoruz.
Oğlum oturdu keyif yapıyor nasıl mutlu çocuk. Heyecanla kalkıp oturuyor, onu izlemek bile bana keyif verdi. sonra reçel yedi , simiti batırdı yerken bir damla sandalyeye geldi ve eşim o an oğluma tokat attı
Ben şok...
Çocuk nasıl ağladı nadıl ağladı...
Keyfimizin içine etti deyim yerindeyse.
Ben bundan evvel konuştum, evet haklısın neden böyleyiz değişeceğiz dedik.
Buna benzer saçmalıklarda yaptı son zamanlarda.
Bende softadaki recel kavanozunu yere fırlattım. Keyfimizi hep boz çok iyi dedim. Başladı önceki yaşanan tatsız hadiseleri söylemeye , hiç konuşmadım elimdeki çay bardağını fırlattım.
Artık konuşmak istemiyorum.
Yetti artık....
Sizce nerde hata yapıyorum, ben haklı haksız aramıyorum... mutlu keyifli neşeli olmak, gittiği yerde özgür anın tadını çıkaran çocuklarımı izlemek istiyorum, çok şeymi istiyorum
Geçe yıl , ilk kez tatilimizin tadı damağımızda kaldı... maşallah dedim , farkındayım aslında, eşim mutlu yardımcı, eve heşdim baya sonra dedim. Sen çok iyi güzel bir tatil yaşattın bize. ALLAH razı olsun. Cevaba bak, gitmeden kendime söz verdim, sözümü tuttum... oda farkında od farkında , ama hayata yaymak lazım bu sözleri, bir haftaya değil.....
Önceden konuşacaksın. Gitmeden evvel veya yolda. İşte şöyşe şöyle olursa , daha sakin olmamız lazım. Ben öyle yapıyorum özellikle şımaracaklarını düşündüğüm zaman.Ben tahammülsüz oldugumu söylüyorum ya esim daha da tahammülsüz davranir, gerilir bizi de gerer. Böyle durumlarda ben de konusmak, telkin etmwk vs istemiyorum çünkü bıkıyorum ben de yoruluyorum. Ne yapmak lazim?
Özür dilemedi, ama özür dilemenin binbir çeşidi var. eve geldik tam , geri döndük, kızım bebeğini unutmuş orda,tatlı bir şekilde ayrılalım ordan dedi eşim. Gittik oynadılar meyve yedik eve döndük. Ama bu devran böyle gitmez, düzelecek inşallah.Ay canım oğlun için kötü olmuş. Keşke olmasaydı. Valla sen hata yapmıyorsunda. Eşin hata yapıyor. Agrasif oluyor,neredeyse bütün yük sende. Çoğu erkek öyle canım. Çok seviyorlar evlatlarını ama bir anlık sinirle, herşeyi mahvediyorlar. Şimdi nasıl oğlun,eşin özür diledi mi?
Amin düzeltmesine sevindim. Bilmiyorum belki stres yapıyordur. Bu hastalık herkesin dengesini bozdu. Bende bazen saçma sapan birşeylere patlıyorum. RABBİM selamete çıkarsın inşallah hepimizi.Özür dilemedi, ama özür dilemenin binbir çeşidi var. eve geldik tam , geri döndük, kızım bebeğini unutmuş orda,tatlı bir şekilde ayrılalım ordan dedi eşim. Gittik oynadılar meyve yedik eve döndük. Ama bu devran böyle gitmez, düzelecek inşallah.
Çok okumam lazım. Nazar oluyor bize arada. Bi bakmışsın ortada bişey yokken, ortalık darma duman.
Eşim aslında çık sakin uyumlu, kolay kolay hayır demeyen bir baba ve eş.
Elinden geleni yapar bizim için.
Allahı yarınımız olsun.
Kesinlikle , pandemi herkesi etkiledi. Âmîn hepimiz selamete çıkalım, gecen nasıl geçti. Çocuklar nasıl ?Amin düzeltmesine sevindim. Bilmiyorum belki stres yapıyordur. Bu hastalık herkesin dengesini bozdu. Bende bazen saçma sapan birşeylere patlıyorum. RABBİM selamete çıkarsın inşallah hepimizi.
Benim ortancanın bir türlü ateşi düşmüyor. Bu gün tekrar doktora götürdüm. İlacın etkisi geçtiği an ateşi yine çıkıyor. Doktor salgın var ondan diyor.çocuk bir türlü iyileşmiyor Buda benim çok canımı sıkıyor.Kesinlikle , pandemi herkesi etkiledi. Âmîn hepimiz selamete çıkalım, gecen nasıl geçti. Çocuklar nasıl ?
Yok canım daha iyileşmedi. Bir kaç doktora götürdüm. Bütün testleri yapıldı. Kanına bakıldı. Çok şükür kötü birşey yok. Salgın var çocuklar arasında. Benim ortanca da bebek olduğu için bünyesi kaldırmıyor. İnşallah artık geçer ya yoksa perşembe günü yine doktora götürecem. Son bakan doktor öyle yapmamızı söyledi. Normalde salgın var baktınız perşembe gününe kadar ateşi düşmedi tekrar doktora götürün dedi. Çok üzülüyorum ya kuzumun dili dudağı yara olmuş. Sen nasılsın çocuklar ile nasıl gidiyor.
Elhamdülillah çok şükür iyiyiz, çocuklar oyun oynuyor şimdi. Ben evi temizledim, onlara çorba yaptım içtiler. İştahım yok daha kahvaltı yapmadım. Salgın varsa uzun sürüyor toparlaması. Çok emzir onu. Sütün antibiyotiktir inşallah.Yok canım daha iyileşmedi. Bir kaç doktora götürdüm. Bütün testleri yapıldı. Kanına bakıldı. Çok şükür kötü birşey yok. Salgın var çocuklar arasında. Benim ortanca da bebek olduğu için bünyesi kaldırmıyor. İnşallah artık geçer ya yoksa perşembe günü yine doktora götürecem. Son bakan doktor öyle yapmamızı söyledi. Normalde salgın var baktınız perşembe gününe kadar ateşi düşmedi tekrar doktora götürün dedi. Çok üzülüyorum ya kuzumun dili dudağı yara olmuş. Sen nasılsın çocuklar ile nasıl gidiyor.
Valla canım seninki sıcak havadan olabilir. İnşallah sütüm iyi geliyordur. Çünkü onuda çok emziriyorum. Canım çok sıkkın ağzı dili yara olmuş. Doğru dürüst birşey yemiyorElhamdülillah çok şükür iyiyiz, çocuklar oyun oynuyor şimdi. Ben evi temizledim, onlara çorba yaptım içtiler. İştahım yok daha kahvaltı yapmadım. Salgın varsa uzun sürüyor toparlaması. Çok emzir onu. Sütün antibiyotiktir inşallah.
Selamun aleyküm. Herkese hayrılı günler. Nerelerdesiniz, ses soluk çıkmıyor.
kavs-i kuzah Denp konu sahibi Ahtapot Anne
Sağ ol canım Allah razı olsun. Evet hastalar ortanca bir haftadır ateş ishal,kusma olmuş birde öksürüyor. Zorla ilaç veriyorum. Artık içmek istemiyor. Eskiden şurubu severek içerdi şimdi asla içmek istemiyor. Çocuk bir haftadır 4/5 saatte bir ağrı kesici ateş düşürücü alıyor. Haklı olarak artık istemiyor. Bu gün yine ateşi çıktı. Yarın doktora götürecem tekrarAyni canim ya kosturmaca bu ara basim kalabalıktı giremedim foruma senin neyin var sicaklardan mi istahsizlik , bebis durumunda bir gelisme var mi ?
A Asya89
Gecmis olsun canim neleri var hastami oldu kuzular
Ay dun gece benim kiz burnuma kafa atdi burnum sisti bugunde 2 kere kanadi cumaya kadar boyle devam ederse kbb ye gitcem buyuk oglani robotik kodlamaya yazdirdim ama dersler daha baslamadi
Kizlari yuzmeye vericem gitsin vakit gecirsinler biraz
Sen böyle yazınca aklıma domestos reklamındaki kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm diye şarkı mikrop geldi.Selamun aleyküm. Herkese hayrılı günler. Nerelerdesiniz, ses soluk çıkmıyor.
kavs-i kuzah Denp konu sahibi Ahtapot Anne
Kolay gelsin geçmişler olsun. Kararma tükürük ile alakalı demiş bir doktor komşumun oğlu ve kızındada oluyordu, bizimkilerde var, ben hamile iken kan sulandırılmış iğne hap kullandım onun etkisi diyorum. 3 numrede kullanmadım bakalım onun nasıl olacak. Şimdilik maşallah bişey yok.Sen böyle yazınca aklıma domestos reklamındaki kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm diye şarkı mikrop geldi.Yoğunum ben yoğunum yoğunum yoğunum diye tekrarladım.
Komşu kızının düğünü vardı. Onu hallettik. Eşimin patronunun kızının nişanı. O da bitti. Yarın hala kızının kınası, cts düğünü var. Bu günden annemlere geçeceğim inşaallah. arkamı toplamaya çalışıyorum. Eşim gelemeyecek. Ben annemler çocuklar gideceğiz. Yarın için dş hqstanesinden randevu aldık. Çpcukların dişlerinde kararmalar oluyor. Temziletsen de fırçalasalar da oluyor. Ona baktıralım dedik. Ortanca yoğun bir şekilde parmağını emiyordu. Üst damak ileriye doğru oldu. Onu göstereceğim. Kızımın dişleri güzeldi ama sonra çıkanlarda tel tedavisi olabilir demişlerdi. Şu kararma için fikri olan var mı?
Antibiyotik mi kullandın? Demir ilacını çok mu verdin? Pekmezi çok mu içirdin? Beslenmeden bı diyen ve de hiçbiri içime sinmeyen sorular duydum. Hayır hiçbirini çok da kullanmadım. Çay vs içmezler zaten. Bir bakalım bunlar ne diyecek? Yani yine çocukların peşindeyim çok şükür.
Ayakkabıları attım makineye. Çabuk kirleniyor.
Mutfak çamaşır toplanacak. Evi süpürsem harika olur. Balkonu ufaklık dağıtmış lego, ahşap yapboz vs. Size yazıp, ikindiyi kılıp başlayacağım inşaallah.
Bu sabah küçük oğlumun gittiği Kuran kursu hocasıyla konuştum. Diğerlerini de okuldan çıkınca getirebilir miyim diye. Çocukların manevi eğitimini es geçmeyi hiç istemiyorum. Hoca da olumlu sağolsun.Onu ayarladım sabah. Çamaşır atmıştım. Onu topla, katla...
Valiz hazırla. Arabaya atla. Ver elini gezmeler inşaallah. Kalıp kalmayacağım pek belli değil. Belli olsa da ona göre hazırlansam. Annem kalacağımız şekilde koy diyor ki bu da gözümde büyüyor. Kıyafet 3 katına çıkar o zaman. Öğreneyim bakayım.☺
Allah kolaylık versin. Kızın nasıl kafa attı. Ay çok geçmiş olsun. Nasıl canın yandı kim bilir.Ayni canim ya kosturmaca bu ara basim kalabalıktı giremedim foruma senin neyin var sicaklardan mi istahsizlik , bebis durumunda bir gelisme var mi ?
A Asya89
Gecmis olsun canim neleri var hastami oldu kuzular
Ay dun gece benim kiz burnuma kafa atdi burnum sisti bugunde 2 kere kanadi cumaya kadar boyle devam ederse kbb ye gitcem buyuk oglani robotik kodlamaya yazdirdim ama dersler daha baslamadi
Kizlari yuzmeye vericem gitsin vakit gecirsinler biraz
Bak bu mesaja cevap yazacaktım, tembellik ettim ama dua ettim , Allah şifalar versin.Kızlar hafta sonu yagmurda ıslanmıştık hepimiz hastayiz, esim 2. Doz oldu yan etkilerinden kafasini kaldiramiyor. Okullar tatil oldu hadi bakalim verimli gecsin derken hastalikla açtık sezonu..
Bu günlerde ipleri kopardım park ve bahçe gülü oldum çıktımKızlarkarapisso , Denp , kavs-i kuzah , A Asya89 nasılsınız iyisinizdir inşallah. Biz yeni toparlaniyoruz.. Allah sağlık sıhhat versin hepimize. Başlığımızı boş bırakmayalım. Çok yazamasam da sohbetlerinizi seviyorum, özlüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?