- 16 Aralık 2019
- 20.547
- En iyi cevaplar
- 1
- 82.358
- 598
- 32
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Tamam tamam hös geliyom . İyi ki bi burda yakalasınkendi topiğine gelme sen burda ol
.Tamam tamam hös geliyom . İyi ki bi burda yakalasın
Aaa arka arkaya diyosun, helal sana.kiz mi erkek mi yaslari kaç? Senin keklerin kabarip kabarmamasi önemli değil önemli olan o keki çırpıp fırına atabilmek veee tum alkışlar sana gelsinnnÜç tane beş yaş altı çocuk sahibi olarak yerimi alayım surda
Bayil bayil kolonya getiriyommcevizli tarcinli kek Aman Allahim 22 yasinda 3 çocuk ve 5 yas altı simdi bayılıyorum..
Yaa canımsın iki oğlum bı kızım var ellerinden öper coook teşekkür ederimAaa arka arkaya diyosun, helal sana.kiz mi erkek mi yaslari kaç? Senin keklerin kabarip kabarmamasi önemli değil önemli olan o keki çırpıp fırına atabilmek veee tum alkışlar sana gelsinnn
En az 3 çocuklu anneleri başlığıma bekliyorum. Her konuda paylaşım yapabiliriz. Siz de bildiğiniz üyeleri etiketleyin, burada buluşalım.
@N u r
@Amazing family
cevizli tarcinli kek
Orkide_sever
Merhaba hosgeldinBenim 3
Hosbuldum canm HayirrMerhaba hosgeldin09 un bir anlami var mi aydinli olabilir misin?
Senin minikler kac yaslarinda kiz mi erkek mi?Hosbuldum canm Hayirrsadece sanslı sayımdır
Allah yardimcin olsunÜç tane beş yaş altı çocuk sahibi olarak yerimi alayım surda
2 kiz 1 erkek kizlar 6 ve 3 yasinda erkek 9Senin minikler kac yaslarinda kiz mi erkek mi?
Çok teşekkür ederim canım sağolAllah yardimcin olsun
Rica ederimÇok teşekkür ederim canım sağol
Ben de sendenim!Rica ederimbenimde iki ve üc numara pes pese oldu cok zorlandim, 3 cocuk pespese ne yapardım bilemiyorum
Ya rabbim sabrını veriyor illaki birlikte büyüyorlar Allah'ım bütün çocukları esirgesinRica ederimbenimde iki ve üc numara pes pese oldu cok zorlandim, 3 cocuk pespese ne yapardım bilemiyorum
Geldimmm. Tamı tamına 3 adet elimde var. Sonuncu ikiz. Dogduklarindan beri tek bakiyorum her türlü darbeye alışkınım, buyrun çekinmeden sorunnnEn az 3 çocuklu anneleri başlığıma bekliyorum. Her konuda paylaşım yapabiliriz. Siz de bildiğiniz üyeleri etiketleyin, burada buluşalım.
@N u r
@Amazing family
cevizli tarcinli kek
Orkide_sever
Minnoslara rağmen çılgınlar gibi orkide yetiştiriyorGeldimmm. Tamı tamına 3 adet elimde var. Sonuncu ikiz. Dogduklarindan beri tek bakiyorum her türlü darbeye alışkınım, buyrun çekinmeden sorunnn
Seninkiler kac yaslarindaRica ederimbenimde iki ve üc numara pes pese oldu cok zorlandim, 3 cocuk pespese ne yapardım bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?