- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Allah size bağışlasın. Herkesin ne ihtiyacı varsa ona göre nasipler versin kapılar açsın. Yarın sana güzel bir gün olacak inşallah iyi eğlenceler...Benimkiler
Kızım 6.sınıf.12 yaşında.( işine gelirse 13)
Oğluşların biri 1.sınıf. 8 yaşında olduğunu iddia eden 7 yaşında bir küçük ergen.
Ufaklık da 5 yaşında.
Aynen yani çocuklar vakitlice uyusa herkes açısından harika. Yoksa hem onlara, hem bize zarar.
Bugün kalk, çocuklara kahvaltı yaptırıp okula bırak faslından sonra kuşluk vs, birkaç sayfa Kur'an-ı Kerim'i okudum. Sonra mutfağa geçtim. Benim evde önceliğim yemeğin hazır olması. Ev pırıl pırıl ama karnımız açsa evin düzeni pek göze görünmüyor haliyle.Evde ne var, ne yapılır kapsamında buzlukta bamya gördüm.Onu pişirdim. Biraz süt vardı. Biraz dq patates. Sütlü Patates çorbası yapmaya kqrar verdim. Daha önce denememiştim. İnşaallah ölmeyiz. Çamaşır atmıştım sabahtan. O bitti. Ben çift durulama yapıyorum deterjan mümkün olduğunca kalmasın diye. Şimdi çamaşır sereceğim inşaallah. Haa bu arada çat kapı arkadaş geldi. Ne zamandır görüşelim diyordu ama zaman bulamamıştık. Yarın için davet etti. Ben yarın onun ve benim çocuklarımı okul çıkışı alıp, ona gideceğim inşallah. Biraz dinlenirim diye düşünüyorum. O da bize mamiş hazırlayacakmış. Allah hayırlı eş, evlat,arkadaş, komşu versin. Yarın ki planları bugüne aldım arkadaşa gitmek için.
12.30 çocuklar çıkar gelir okuldan. Açıııızzz diye. Bakalım yemek yerlerse ne ala.Mutfak toplanacak. Derse gidilecek. Eşim bahçeye gidelim derse, işten zaman bulabilirse bahçeye gidebiliriz. Bugün 4'te çocukların basketbolu , arkasından oğlumun futbolu da var. Hangi arada ne yetişirse kardır mantıklı bir gün bugün.
Geçenlerde oda oda temizlik yapmaya karar vermiştim. Cam vs. Oturma odası ve salon bitmişti. Geri kalanları da fırsat buldukça, enerjim oldukça yapmayı düşünüyorum. Sanırım kanım yine düştü. Sürekli bir uyku hali, enerjisizlik var. Rabbim şifa versin.
Kolay gelsin hanımlar.
YaaaBugün çok karışık ve zordu. Hala başım ağrıyor. Sinirden stresten
Oğlum 7 yaş 7 aylık, 1.sınıf öğrencisi hepi topu ne kadar okula gittiler zaten....YaaaAnneler rahat olabilse keşke ama hayatta illa bir stres oluyor malesef. Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin.
Duaların için amin. Rabbim seni de ferahlatsın. Şifalandırsın.
Ne oldu canım. Umarım kötü birşey yoktur. Valla bu gün bende hiç iyi değildim. Gerçi hala iyi değilim. Başım çok kötü ağrıyor. Kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum. Üstüne üstlük çocuklarda yatmıyor. Ben birini eşim birini sallıyoruz ki uyusunlar.Bugün çok karışık ve zordu. Hala başım ağrıyor. Sinirden stresten
Sonuçta çocuk sebepsiz yapmaz. Bence de rehber öğretmenle görüşmek iyi olur. Öğretmenin şikayeti neden? Yaramazlık yaptığını mı düşünüyor yoksa dersini mi yapmıyor?Oğlum 7 yaş 7 aylık, 1.sınıf öğrencisi hepi topu ne kadar okula gittiler zaten....
Ama her defasında öğretmen şikayet ediyor.
Olmadı rehber öğretmene gideceğiz.
Mesela bugün bir çocuğun maskesini çekmiş.
Oğlum, bizi dövdü diyor bende çektim. Bundan önce gene bir çocuğu itmiş.
Zaten 2 hafta okula yollamadım, telafi için gitsin derse dedim. Evde geçmiyor zaman.
Bu korona herkesin düzenini bozdu. Çocuklar ne yapsınlar. Okul bir var bir yok. Artık onlarında dengeleri şaşmış durumda.tam okula arkadaşlarına alışacaklar. Okul kapanıyor tekrar,okullar açılınca da çocuklar kaynaşmıyor bir türlüOğlum 7 yaş 7 aylık, 1.sınıf öğrencisi hepi topu ne kadar okula gittiler zaten....
Ama her defasında öğretmen şikayet ediyor.
Olmadı rehber öğretmene gideceğiz.
Mesela bugün bir çocuğun maskesini çekmiş.
Oğlum, bizi dövdü diyor bende çektim. Bundan önce gene bir çocuğu itmiş.
Zaten 2 hafta okula yollamadım, telafi için gitsin derse dedim. Evde geçmiyor zaman.
Ay canım çok sağol içmiş kadar oldumBaşı ağrıyanlara bir kahve ısmarlıyorum.
Tamam canım çok geçmiş olsun. Bari yat dinlen. Ben kendim bebelerden yatamıyorum. Elinden gelse dünyadaki bütün insanları uyutup, üstlerine yorgan çekerim. O kadarki uykuya hasret kaldımYarın yazacağım kızlar. Çok başımm ağrıuor ekrana bakamıyorum.
O 1 senedir bizim evde de öyle. Üçü birlikte uyuyor, birbirlerini uyandirabiliyorlar. Aglarken yatip kalkarken.. ve neden uyumuyorlar iate onu hic anlamiyorum.Ay canım çok sağol içmiş kadar oldumama gerçekten çok ihtiyacım var. Ya bu çocuklar niye yatmıyorlar ev küçük biri yatınca diğeri ağlıyor. Uyumuş olanda uyanıyor
Rabbim şafi ismiyle şifa versin insallahKizlar 5 yaşında yeğenimin gözünde kotu huylu tümör çıktı. Gozu alcaz diyor doktor dualarınıza ihtiyacım var
Valla canım gece çok geç yatılar. Ara ara sabaha kaç defa da uyandılar. Sabah büyük okula gideceği için uyandırdık. O da uykusuz olduğu için kalkmak istemedi. Ses yapınca bebeler yine uyandılar. Eşim büyüğünü okula bırakıp. Ortancayıda yanına aldı. Ordan parka gidecekler. Belki bende bebek ile bir iki saat uyurum diye. Bu seferde bebek uyumuyorO 1 senedir bizim evde de öyle. Üçü birlikte uyuyor, birbirlerini uyandirabiliyorlar. Aglarken yatip kalkarken.. ve neden uyumuyorlar iate onu hic anlamiyorum.
Günaydın Valla canım ben yeni doğum yaptığım ve emzirdiğim için şimdilik aşı yaptırmıyacam.eşim geçen hafta yaptırdı. 2 gün halsizlik biraz ateş titreme oluyordu. Sanki grip olmuş gibi bütün kaslarım ağrıyor diyordu şimdi gayet iyi çok şükür.Gunaydin kizlar bugun hem benim hem esimin kovid asisi var içinizde olanlar var mi ? Herhangi bi yan etki olustumu ozellikle emzirenlerde herkes bebegi etkilemedi demiste ben genede tereddutteym
Biz aşı olmadık. Bakalım. Baş ağrısı halsizlik vs duydum yan etki olarak. Yan etkisi olmayan da var. Benim kafam karışık açıkçası. Güvenilirlik konusunda tereddütlerim var.Gunaydin kizlar bugun hem benim hem esimin kovid asisi var içinizde olanlar var mi ? Herhangi bi yan etki olustumu ozellikle emzirenlerde herkes bebegi etkilemedi demiste ben genede tereddutteym
Biz aşı olmadık. Bakalım. Baş ağrısı halsizlik vs duydum yan etki olarak. Yan etkisi olmayan da var. Benim kafam karışık açıkçası. Güvenilirlik konusunda tereddütlerim var.Gunaydin kizlar bugun hem benim hem esimin kovid asisi var içinizde olanlar var mi ? Herhangi bi yan etki olustumu ozellikle emzirenlerde herkes bebegi etkilemedi demiste ben genede tereddutteym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?