- 29 Kasım 2020
- 2.850
- 14.261
- 158
- 33
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Ay parkta kahkaha atdimAy bi de ben yapayim. Gelinlik yapmadigimdan tatlisindan da hberim yok
Ben de irmik tatlisini cok severim, arasina da kakaolu bisküvi koyarım.Ay gelin tatlisi yaptim ne guzel oldu
Offf bizimki bitti gene yapayım.Ay gelin tatlisi yaptim ne guzel oldu
Gelinlik yapsaydık iyiydi zaten. Yani bsş köşeye oturup el el üstüne koyup hizmet edilen gelinlik , benim dediğim.Ay bi de ben yapayim. Gelinlik yapmadigimdan tatlisindan da hberim yok
İtmim tatlısını oğlum çok sever hangi tarif link atsana. Veya tarif ver zahmet olmazsa.Ben de irmik tatlisini cok severim, arasina da kakaolu bisküvi koyarım.
Oh miss vallahaBen de irmik tatlisini cok severim, arasina da kakaolu bisküvi koyarım.
Ay sorma kac aydir korumaya çalışıyorum kilomu geri alcamOfff bizimki bitti gene yapayım.
Afiyet olsun. A Asya89 bize kilo alıracak bu gidişle
Gelinlik yapsaydık iyiydi zaten. Yani bsş köşeye oturup el el üstüne koyup hizmet edilen gelinlik , benim dediğim.
Ben hacamat diyorum. Sülük başka aynı şey değil. Sülük yaptıramadım ama hacamat Çok şifasını buldum.
Ay canım çok tatlısınKız benim üçüde öyleydi. Şükürler olsun 24 ay emdi ikisi kızım 23 ay. Darısı isteyen herkese olsun.
Evet öğlen 40 dk olsa uyumaya ihtiyacı var. Neşesi yerine geliyor. Elhamdülillah çok şükür neşeli geldi eve. Hazırlık yaptık yoldayız. Sen nasılsın. Sarmanı aldım yedim öyle gönlü güzel birisin. Allah kabul etti. Sen niyet ettin sevabı aldın hadi iyisin
Buraya ekleyebilecek miyim bakalim.İtmim tatlısını oğlum çok sever hangi tarif link atsana. Veya tarif ver zahmet olmazsa.
Ay canım ay bu gün benim bebek yine uyumuyor. Eşim işten geldi. Ortancayı aldı gidip büyüğünü okuldan alıp ordan parka gidecekler.bende daha temizlik yapacam. Allah yardımcımız olsun ne yapalım bu günlerde geçer elbet.Dün gece yapacaklarimi yazmistim sabaha karsi 3 bucukta uyudum. 6 bucuga kursam da saati 7 bucukta esim uyandirdi. Kahvalti yaptik 9 da okula gittim arada emzirmeye geldim tekrar gittim cocuklari da götürdüm bahcede top oynadılar. Oglen yemekten sonra küçük bir türlü uyumadim saat oldu 4 bucuk resmen bayildi kaldi uykudan. Yarim saat sonra uyandi tekrar uyuyakaldi. Bende sinir sıkışması var cok kucagimda tasiyamiyorum kolum bilegim ellerim agriyor. Zaten birkac gündür yorgunluk uykusuzluk var, uyumayip sürekli emmek isteyince esimi aradim dayanamadim, gücüm kalmadi, izin aldi geldi. Simdi yemek yiyorum biraz kendime gelirim umarim. En büyük parka gitmek istiyor yagmazsa götüreceğim..
Hem hafif hemde kolay bir tatlıyımışBuraya ekleyebilecek miyim bakalim.
Sütlü İrmik Tatlısı Tarifi Sütlü İrmik Tatlısı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
Zaten öyle dengesizler diye diye gözümü korkuttularKaynımın 4 çocuğu var, kadın normal değilki çocukları gene ona nazarann iyiler. Kadın sürekli beni görünce takılı kaset gibi , bu günleri iple arayacaksın deyil deyip duruyor. Halbuki ben şikayet etmem hep mutluyum , ama genede aynı şeyleri söylüyor sıkıyor beni. Bende senin gibiyim yani bu günler güzel hoş. Ama ileriside güzel olur neden olmasın. Her zamanın ayrı güzelliği var. Şükürler olsun.
Canım benim bahanem yeni doğum yapmışım. Ne bulsam onu yiyorum. Bu gidişle kapıdan çıkamam. Zaten fazla kilom varOfff bizimki bitti gene yapayım.
Afiyet olsun. A Asya89 bize kilo alıracak bu gidişle
Gelinlik yapsaydık iyiydi zaten. Yani bsş köşeye oturup el el üstüne koyup hizmet edilen gelinlik , benim dediğim.
Ben hacamat diyorum. Sülük başka aynı şey değil. Sülük yaptıramadım ama hacamat Çok şifasını buldum.
Benim büyükte beni sinir etti şimdi. Öğlenden beri uğraşıyorum. Bebeğim bir türlü uyumuyor. Ne yemek yedik ne de bir iş yaptım. Eşim dedi ben sofrayı kurana kadar sen git bebeği uyut. Rahat yemek yiyelim. Tam bebeği uyutum geldi öptü elini tutu ben yapma dedikçe yaptı. Bende bağırdım artık yapmaya diye. Sonuç olarak bebeği uyandırdı. Bende aç yorgun tekrar uyutmaya çalışıyorum. Sıkma canını hepimiz aynıyız. Elbet bir gün bizi anlayacaklar inşallahYaramaz oğlum beni kizdirdi yalniz çıktım parka. Yürüyüşümü erken yapacağım.
Sabır sabır yaaa sabır ..Benim büyükte beni sinir etti şimdi. Öğlenden beri uğraşıyorum. Bebeğim bir türlü uyumuyor. Ne yemek yedik ne de bir iş yaptım. Eşim dedi ben sofrayı kurana kadar sen git bebeği uyut. Rahat yemek yiyelim. Tam bebeği uyutum geldi öptü elini tutu ben yapma dedikçe yaptı. Bende bağırdım artık yapmaya diye. Sonuç olarak bebeği uyandırdı. Bende aç yorgun tekrar uyutmaya çalışıyorum. Sıkma canını hepimiz aynıyız. Elbet bir gün bizi anlayacaklar inşallah
Canım tatlı linki için teşekkür ederim. Ne yaptı tatlı yavrun?Yaramaz oğlum beni kizdirdi yalniz çıktım parka. Yürüyüşümü erken yapacağım.
Ayyy senin kız hiç az değil. Bak bak bile bile yapıyor. Kız kaç yaşındaydı unuttum kusura bakma. 7 yaşında olmalı , diyelim 5 yaşında o bile laftan anlat. Kasıtlı yapıyor belli. Eşin onu yanına alsın sen bebeği uyuturken. Başka çare yok.Benim büyükte beni sinir etti şimdi. Öğlenden beri uğraşıyorum. Bebeğim bir türlü uyumuyor. Ne yemek yedik ne de bir iş yaptım. Eşim dedi ben sofrayı kurana kadar sen git bebeği uyut. Rahat yemek yiyelim. Tam bebeği uyutum geldi öptü elini tutu ben yapma dedikçe yaptı. Bende bağırdım artık yapmaya diye. Sonuç olarak bebeği uyandırdı. Bende aç yorgun tekrar uyutmaya çalışıyorum. Sıkma canını hepimiz aynıyız. Elbet bir gün bizi anlayacaklar inşallah
Babasi az önce ikisini deuyutmaya götürdü iyi geceler faslında özür dilemeyi ihmal etmedi. Kiyamadim aslinda ama bir musibet bin nasihattan yeğdir. Böyle dersler vermeyi tercih ediyorum. Daha etkili oluyor. Her ne kadar çok yüz göz olsak da ben çok üzülsem de onu ne kadar çok sevdiğimi dile getiriyorum.Canım tatlı linki için teşekkür ederim. Ne yaptı tatlı yavrun?
Bahane ile yalnız çıkmış oldun daha iyi.
Ayyy senin kız hiç az değil. Bak bak bile bile yapıyor. Kız kaç yaşındaydı unuttum kusura bakma. 7 yaşında olmalı , diyelim 5 yaşında o bile laftan anlat. Kasıtlı yapıyor belli. Eşin onu yanına alsın sen bebeği uyuturken. Başka çare yok.
Hepsini birlikte nasil uyutuyorsun canım? Ne kadar güzel dışarda vakit gecirmissiniz. Bizimde önümüzdeki hafta icin gitmeyi planladigimiz günübirlik bir gezi planımız var. Esnek çalışma vs bitti mesai sonrasi kalabalik olur artik yarim gün eşim izin almalı ki gidebilelim. Çocuklar icin gideceğiz koşup oynayacaklari güzel vakit geçirecekleri eğlenirken öğrenecekleri bir yer. Bugün üçü bir yere oturmuşken en büyük oğlum küçüklerin sırtını sivazliyordu benim canım kardeslerim minnos kardeşlerim diye.. Daim olur insallah..Bizde gittik şükür sağ salim eve geldik.
Dönerken oğlum ve kızım bizi bırakıp önden arabanın yanına gitti. Koştur koştur , konuşuyoruz anlatıyoruz, bunu nadiren olsa da yapıyorlar. Allah korusun korkuyorum. Gözüne kaybolması beni tedirgin ediyor.
Eve geldik duş aldırdım mutfağı toparla. Şimdi hepsini birlikte uyutuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende hamile iken bunu yapıyorum..aman hamileyim sonra lohusayım sonra emziriyorum. Ne kadar şükretsem az , maşallah subhanAllah kilo derdim yok..öyle aman aman iştahım yok zaten. Ama genetik kilo sorunumuz yok. Boyda var, olsada bi kaç kg fazla belli etmiyor. Hamile iken ben söyelmedikçe anlaşılmıyor 7 aya kadar. Oda büyük nimet. 3.de kimseler bilmedi hooop bebek görmeye geldiler.Canım benim bahanem yeni doğum yapmışım. Ne bulsam onu yiyorum. Bu gidişle kapıdan çıkamam. Zaten fazla kilom var
Bebeğimi ayağımda sallıyorum. Kızım 5 yaşında oğlum 8. İkisinin uyku düzeni yakınHepsini birlikte nasil uyutuyorsun canım? Ne kadar güzel dışarda vakit gecirmissiniz. Bizimde önümüzdeki hafta icin gitmeyi planladigimiz günübirlik bir gezi planımız var. Esnek çalışma vs bitti mesai sonrasi kalabalik olur artik yarim gün eşim izin almalı ki gidebilelim. Çocuklar icin gideceğiz koşup oynayacaklari güzel vakit geçirecekleri eğlenirken öğrenecekleri bir yer. Bugün üçü bir yere oturmuşken en büyük oğlum küçüklerin sırtını sivazliyordu benim canım kardeslerim minnos kardeşlerim diye.. Daim olur insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?