Üç çocuklular, çok çocuklular

Amin canim evlatlarimizin ayagina tas değmesin insallah guzel gunlerde buyusunler

Misafirlerden sonradan Bulaşıklarımı yıkadım evi topladım çamaşır makinesi kurdum. Akşam için yemek ayarlardım. Çocuklarla parktayız 1 saattir
Yaw işte çok çocuklu anneler böyleyiz biz. Valla her parmakta ayrı ayrı marifetler. Seni tebrik ediyorum arkadaşım. Ohh mis.
Bende Kahvaltıda sonra evi topladım. Arkadaş geldi kahve dedim çay içtik. Yemek yaptım yedik, hava çok yağışlı ama sevi bu havayı..çıktık hava alıyoruz , spor kompleksindeyiz. Maç izliyor çocukalr

Bol eglenceler canim
Sağ ol canım valla ben çocuklar evde sıkılmasın diye çıkıyorum. Yoksa varya adım atacak halim yok. Ayaklarımın altı ağrıyor. Resmen kemiklerim ağrıyor bu günlerde çok yoruluyorum. Yarın misafir gelecek. Şimdi çocuklara yemek yediriyorum. Büyüğe duş aldıracam. Ondan sonrada yarın için hazırlık yapacam.

Aynen canım. Çok çocuk oldumu. Mecbur pratik oluyorsunbende yağmurlu havada yürümeyi çok severim. Ama şimdilik mümkün değil. Çocuklar büyüsün,inşallah yine yağmurlu havalarda yürüyecem

Kolay gelsin canım. Neler yapacaksınız ikram olarak.

Selam kizlar.. ben sabah okula gittim dersim bitti geldim. Cocuklari biraz dışarı cikardim en küçüğü uyutup geri geldik, yemek yedik. Öğlen uyudu küçükler. Aksama doğru yemekten sonra parka cikardim, küçük o arada uyuyordu. Sonra da cocuklari banyo yaptirip yürüyüşe çıktım. 1 saat oldu geleli, takılıyorum öyle..

Kolay gelsin canım. Neler yapacaksınız ikram olarak.
Sağol canım. Buzlukta lahmacun var yarın onları çıkaracam.
Poğaça,börek, patates salatası,Rus salatası,2 çeşit kurabiye,tatlı olarakta gelin pastası yaptım sıcak havalarda çok güzel gidiyor. Diğer şerbetli tatlılar ağır oluyor.

Poğaça,börek kurabiyeleri hamileliğimin son ayında yapıp buzluğa atmıştım.öyle olunca daha kolay oluyor.

Çok iyi yapmışsın canım. Zaten çocukları günlük parka çıkaramazsak akşamları rahat uyumuyorlar

Bu yıl inşallah bir sorun olmazsa izne gideceğim. Geçen yıl vürüsten dolayı gitmemiştim. Çok özledim ya her yer burnumda tütüyor. Hem benim ailem diyor çocukları getir bir iki ay biz bakarızsöylemeleri bile çok iyi geliyor. Gerçi ben yine de rahat etmem. Yani onlara bırakıp dinlenemem. Benimde öyle bir huyum var. Biliyorum aslında benden bile daha iyi bakarlar. Ama sanki çocukları kardeşlerime bırakıp gidip uyusam Allah korusun başlarına birşey gelecek. Sanki ben yanında olunca onlara hiçbirşey olmayacak gibi geliyor bana. Halbuki ben yanlarında oluncada yine olan oluyor düşüyorlar falan bana şimdiden cesaret verin kızlar. Çocukları bizimkilere bırakınca bende dinlenip enerji depolamam lazım. Buraya dönünce çok ihtiyacım olacak

Bizler gercekten muhtesem anneleriz cunki cok çocuklu olmamıza ragmen her seye yetismeye calisiyoruz tabi haliyle fazlasiylada yoruluyoruz
Ellerine sağlık canim bu gelin pastasi nasil oluyor acaba
Arada nefes alip dinlenmek seninde hakkin canim bende annemin yanina gececegim biraz cocuklara degisiklik olsun hemde birazcikta olsa dinlenebileyim die evet anne olarak icimiz rahat etmiyor gözümüzün onunde olmadiklarinda ama hem daha iyi bir psikoloji icin hemde onlara yetecek enerjiyi toplamak icin bir kac gun yardim alip dinlenmek bizim icin cook ama cook iyi olur

Ah cnim sen bide calisiyorsun senin isin daha zor eskisehirdemisin sende oyleyse hangi okul acaba

Evet canım öyle annelerizki çocuklarımız için son enerjimizi bile harcıyoruz. Sağol canım kolay bir tatlı. İnternete gelin pastası yaz çıkar tarifi. Ben nefis yemek tarifleri diye kanalın tarifinden yaptım herkes çok beğendi. Sütlü bir tatlı. Bir gün önceden yapıp buzdolabına at. Ertesi gün daha da güzel oluyor. Aynen dinlenmem lazım yoksa çökerim bu gidişle. Zaten şimdiden kendimi hazırlıyorum. Oraya gidince bol bol dinlenirim diye. Gerçi 3 çocukla pek mümkün olmaz gibime geliyor. Birinin sorununu halletsem diğerinin bir sorunu çıkar. Canları sağolsun ne yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…