- 29 Kasım 2020
- 2.850
- 14.261
- 158
- 33
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
oglum 10 yasinda ikiz kızlarım 6 bucuk tekne kazintimizda henuz 14 aylik oda erkekHay maşallah. Hemen ayrıntıları alalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oglum 10 yasinda ikiz kızlarım 6 bucuk tekne kazintimizda henuz 14 aylik oda erkekHay maşallah. Hemen ayrıntıları alalım
Masallah cnm Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Bizimkilerden büyükmüş senin 1 numara. Benimkiler de sirayla 7 2 ve 1 yaşını bitirdiler, 3 oğlum varoglum 10 yasinda ikiz kızlarım 6 bucuk tekne kazintimizda henuz 14 aylik oda erkek
Canım merhaba. Sizin Asya89 la sohbetlerinizi okumak çok kosuma gidiyor, çok samimiyetle yazıyorsunuz. Benim yazmaya cok vaktim olmuyor inan. Aksam bu saatlerde uyuyakaliyorum..
Valla canım çok zor oluyor. Hele bazı dönemler var, kolunu kaldıracak halin olmuyor. Ay ne güzel severek okumana bende çok sevindim.Canım merhaba. Sizin Asya89 la sohbetlerinizi okumak çok kosuma gidiyor, çok samimiyetle yazıyorsunuz. Benim yazmaya cok vaktim olmuyor inan. Aksam bu saatlerde uyuyakaliyorum..
Ohh masallah Rabbim bağışlasın canımMasallah cnm Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Bizimkilerden büyükmüş senin 1 numara. Benimkiler de sirayla 7 2 ve 1 yaşını bitirdiler, 3 oğlum var
Hayırlı sabahlar. Benim 2 kız 1 erkek. Ortanca akşam bir uyanıyor sabah ezanına kadar yatmıyor. Tam onu uyutuyorum. Sonra bebeğim uyanıyor. Bende kendi kendime uykular haram oldu zalim evlatlar diyorumBenim geceleri uykum doğru dürüst hiç yok. Üstüne üstlük bu günlerde çok misafirim oluyor bebek görmeyeyorgunluktan ölüyorum.Hayirli sabahlar kizlar bizim tekne kazintisi gune erkenden merhaba diyor
Ah canim seni o kadar iyi anliyorum ki benim bebegim dogdu dogali uyku problemi var ne gece ne gunduz toplasan 30 dk uyumaz napalim canlari saolsun da artikHayırlı sabahlar. Benim 2 kız 1 erkek. Ortanca akşam bir uyanıyor sabah ezanına kadar yatmıyor. Tam onu uyutuyorum. Sonra bebeğim uyanıyor. Bende kendi kendime uykular haram oldu zalim evlatlar diyorumBenim geceleri uykum doğru dürüst hiç yok. Üstüne üstlük bu günlerde çok misafirim oluyor bebek görmeyeyorgunluktan ölüyorum.
Hoşgeldin tatlım, benimde 4.için niyetim var eşimde yumuşadı biraz biraz bakalım.oglum 10 yasinda ikiz kızlarım 6 bucuk tekne kazintimizda henuz 14 aylik oda erkek
Merhaba canım, Rabbim yardımcın olsun kardeşim. Sende yaz özletme kendini. Uykuların şifa olsun. Benimde öyleydi akşam bebeğimi uyuturken uyurdum ne iyi gelirdi ama sabaha dipçik gibi kalkardım. Dinç kendinde mutlu.Canım merhaba. Sizin Asya89 la sohbetlerinizi okumak çok kosuma gidiyor, çok samimiyetle yazıyorsunuz. Benim yazmaya cok vaktim olmuyor inan. Aksam bu saatlerde uyuyakaliyorum..
Üç erkek annesi ve eşinle birlikte 4 erkeğe bakmak. Allah yardımcın olsunMasallah cnm Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Bizimkilerden büyükmüş senin 1 numara. Benimkiler de sirayla 7 2 ve 1 yaşını bitirdiler, 3 oğlum var
Yaaa okuyunca geçmiş aklıma geliyor. Ama ne günlerdi, bendekide deli cesareti istiyorum gene.Hayırlı sabahlar. Benim 2 kız 1 erkek. Ortanca akşam bir uyanıyor sabah ezanına kadar yatmıyor. Tam onu uyutuyorum. Sonra bebeğim uyanıyor. Bende kendi kendime uykular haram oldu zalim evlatlar diyorumBenim geceleri uykum doğru dürüst hiç yok. Üstüne üstlük bu günlerde çok misafirim oluyor bebek görmeyeyorgunluktan ölüyorum.
İyiyim elhamdülillah. Hava kapalı, piknik düşünmüştük ama ysğış görünüyor. Bir arkadaş kahveye gelecek.Kızlar bu gün sizler nasılsınız?planınız ne? Benim dediğim gibi misafir gelecek. Temizlik hazırlık yapıyorum. Yarın inşallah çocukları havuza götürecem. Yanıma birşeyler alacam,Çocuklarla küçük bir piknik yapmayı düşünüyorumbakalım
Hayırlı günler canım.Hayirli sabahlar kizlar bizim tekne kazintisi gune erkenden merhaba diyor
Evet canım çok zor oluyor. Dediğin gibi canları sağolsun. Bu günlerde geçecek.Ah canim seni o kadar iyi anliyorum ki benim bebegim dogdu dogali uyku problemi var ne gece ne gunduz toplasan 30 dk uyumaz napalim canlari saolsun da artik
Bence daha iyi olur canım. Senin küçük artık büyümüş hamilelik doğum derken, kreşe başlayacak yaşa gelir. Verirsin okula sende bebeğin ile ilgilenirsinHoşgeldin tatlım, benimde 4.için niyetim var eşimde yumuşadı biraz biraz bakalım.
Benimde ilkim erkek ortada 2 kızım var birde oğlum olsa şükürler olsun.
Merhaba canım, Rabbim yardımcın olsun kardeşim. Sende yaz özletme kendini. Uykuların şifa olsun. Benimde öyleydi akşam bebeğimi uyuturken uyurdum ne iyi gelirdi ama sabaha dipçik gibi kalkardım. Dinç kendinde mutlu.
Uyku yemek içmekten daha şifalı.
Üç erkek annesi ve eşinle birlikte 4 erkeğe bakmak. Allah yardımcın olsun
Yaaa okuyunca geçmiş aklıma geliyor. Ama ne günlerdi, bendekide deli cesareti istiyorum gene.
Eşim çok düşkün uykuya ondan korkuyor ,bir tane daha olursa halim nolur diyor
Evet canım çok şükür gelip gidiyorlar Sağolsunlar. Dün bizde de akşam üstü bir yağmur başladı,Kışın bile okadar şiddetli yağmur görmemiştim.İyiyim elhamdülillah. Hava kapalı, piknik düşünmüştük ama ysğış görünüyor. Bir arkadaş kahveye gelecek.
Senin bebek görmeye gelen giden var demi. Allah eksikliklerini vermesin canım benim. Ne mutlu misafir severim ben. Hele kafa dengiyse tadından yenmez.
Valla canım benimde sıkıntım olunca kabustan asla yatamam. Gözlerimi kapattığım anda hep kabus görürüm. Bol bol dua okurumiyi gelirKızlar nasılsınız, ya size birsey soracağım.
Ben çok üzülünce o gece sabaha kadar kabus görüyorum uyuyamıyorum. Dün gecede öyle oldu. Aranızda böyle bir durum yaşayan varmı ?
Genelde kan düşük olunca kabus köyğ rüyalar görülür ama gayet iyi değerlerim.
A Asya89 Ahtapot Anne Denp
Ohh o duş nasıl iyi gelir. Benim bebeğim mayıs 11 de doğdu. Yaz bebeği tam bahçede parkta uyurdu. Bebekler dışarıyı sever.Şimdi misafirler gelmeden bebelere duş aldırıp uyutacam. Bu gün burası çok sıcak. Duş alınca rahat yatarlar inşallah