- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Kan testi yaptırdın demi. Dpkotr kontrolün ne zaman?Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim
Maşallah çocukların büyümüş tamm bebek sevilecek zamanı. Size çok büyük heyecan olacak. Yaşın kaç bu arada ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi yaptırdın demi. Dpkotr kontrolün ne zaman?Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim
İyiyim çok şükür. Bu gün bol bol dinlendim. Sabah büyüğünü okula gönderdim 1/2 saat uyudum çok iyi geldi. Regl olurken hep gerginlik olur. Seninki ondandır. Valla canım pko var bende.onun için bende korkuyorum ya geçmemişse diye. Ben burda bir kaç yılda bir hep test yapacam. Hani tekrar çıkmış mı diye. Umarım çıkmaz insan artık ne yiyeceğini bilmiyor. Herşeyi korku ile yerdim. Doktorlar diyor sonraki gebeliklerde çıkma ihtimali yüksek. Yengen şimdi hep diyet mi yapıyor? Allah yardımcısı olsun zor bir durum.Gebelik şekeri kalmaz ama bünyen yatkın.Buda dikkatli olman gerekiyor demek. Elinden geleni yap. Tatlılardan az ye. Sebze ağırlıklı beslenmelisin. Yengemde gebelik şekeri çıktı ama geçmedi. Çok kilolu veremiyor. Hep yorgun hep ağrıları var. Bebeği yok 3 tane büyüttü. Korkuyor 4.için.
Nasılsın bugün?
Ben güzel uyandım elhamdülillah. Ama gerginim niye bilmiyorum. Regl oldum bugun 4.gün . Rabbim iyilikler versin.
Evet kan testi pazartesi yaptırdım , bugün sonuç almaya gideceğim inşallah orada da teyid edilir bebiş. Doktora da kanda beta hcg yüksek çıkarsa 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum hem kese hem kalp atışlarını görmüş olurum, bilerek hemen doktora gitmedim, hemen kese görünmüyor haftaya yine gel sonra kese görünüp kalp atışı için bi hafta sonra yine gel diyecekler diye.Evet çok heyecanlı ve çok istenilen bi bebiş oldu. Kızlarımı 2 yaş ara ile büyüttüğümden zaman çabuk geçti hiç anlayamadım .Yaş 35 bu aradaKan testi yaptırdın demi. Dpkotr kontrolün ne zaman?
Maşallah çocukların büyümüş tamm bebek sevilecek zamanı. Size çok büyük heyecan olacak. Yaşın kaç bu arada ?
Yengem dikkat etmiyor pek.İyiyim çok şükür. Bu gün bol bol dinlendim. Sabah büyüğünü okula gönderdim 1/2 saat uyudum çok iyi geldi. Regl olurken hep gerginlik olur. Seninki ondandır. Valla canım pko var bende.onun için bende korkuyorum ya geçmemişse diye. Ben burda bir kaç yılda bir hep test yapacam. Hani tekrar çıkmış mı diye. Umarım çıkmaz insan artık ne yiyeceğini bilmiyor. Herşeyi korku ile yerdim. Doktorlar diyor sonraki gebeliklerde çıkma ihtimali yüksek. Yengen şimdi hep diyet mi yapıyor? Allah yardımcısı olsun zor bir durum.
Yaşın ideal. Bende 3.de öyle yaptım keseyi gördü ve içi dolu kalp oluşmaya başlamış 2 hafta sonra gel dedi. Çok güzel duygular. Sağlıkla tamamına ersin.Evet kan testi pazartesi yaptırdım , bugün sonuç almaya gideceğim inşallah orada da teyid edilir bebiş. Doktora da kanda beta hcg yüksek çıkarsa 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum hem kese hem kalp atışlarını görmüş olurum, bilerek hemen doktora gitmedim, hemen kese görünmüyor haftaya yine gel sonra kese görünüp kalp atışı için bi hafta sonra yine gel diyecekler diye.Evet çok heyecanlı ve çok istenilen bi bebiş oldu. Kızlarımı 2 yaş ara ile büyüttüğümden zaman çabuk geçti hiç anlayamadım .Yaş 35 bu arada
Kesinlikle çok güzel duygular Allah dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Amin çok teşekkür ederim , sizlerin evlatlarına da hayırlı uzun ömürler versinYengem dikkat etmiyor pek.
Ohh mis ne güzel dinlenmişsin darısı geri kalan günlere olsun.
Yaşın ideal. Bende 3.de öyle yaptım keseyi gördü ve içi dolu kalp oluşmaya başlamış 2 hafta sonra gel dedi. Çok güzel duygular. Sağlıkla tamamına ersin.
Aminnnn umarım bende temmuzda pozitifi görürüm. Hayallerim gerçek olur ❤❤❤Kesinlikle çok güzel duygular Allah dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Amin çok teşekkür ederim , sizlerin evlatlarına da hayırlı uzun ömürler versin
Amin amin inşallah hepimiz için bol bol dinlenmeli günlerimiz olur.Yengem dikkat etmiyor pek.
Ohh mis ne güzel dinlenmişsin darısı geri kalan günlere olsun.
Yaşın ideal. Bende 3.de öyle yaptım keseyi gördü ve içi dolu kalp oluşmaya başlamış 2 hafta sonra gel dedi. Çok güzel duygular. Sağlıkla tamamına ersin.
Annesi ileri derecede şeker hastası. Oda biliyor ileride olacakları. İnşallah düzelir inşallah şifa bulur.Amin amin inşallah hepimiz için bol bol dinlenmeli günlerimiz olur.
yengene şimdi zarar vermezse bile ilerde ortaya çıkar zararı
Amin canım aminAminnnn umarım bende temmuzda pozitifi görürüm. Hayallerim gerçek olur ❤❤❤
Amin inşallah Allah şifa versinAnnesi ileri derecede şeker hastası. Oda biliyor ileride olacakları. İnşallah düzelir inşallah şifa bulur.
Hayırlı günler canım. Çok şükür rahat uyudu. Eskiden 5/6 defa kalkıyordu. Şimdi 2/3 defa kalkıyor. Sen nasılsın? Bu gün bizim burda çok sıcak. İkindiye doğru çocukları parka çıkaracam. Şimdi temizlik yemek işlerini halletmeye çalışıyorum.Hayırlı sabahlar kızlar. Nasılsınız A Asya89 ,rahat uyudunmu bebeğin nasıl? Ahtapot Anne kolaylıklar dilerim.
bebek mi istiyorsunuz ? Kaç evladınız var bu arada Allah hayırlısıyla Temmuz ayında güzel haberi alıp sevindirsin , buradan yazınAminnnn umarım bende temmuzda pozitifi görürüm. Hayallerim gerçek olur ❤❤❤
Teşekkürler cnm bugün evdeydik malum okullar tatil. Simdi yagmur yagiyor ama ikindiden sonra parka gidecegiz ödev ve çocuklarla geciyor zamanHayırlı sabahlar kızlar. Nasılsınız A Asya89 ,rahat uyudunmu bebeğin nasıl? Ahtapot Anne kolaylıklar dilerim.
Bizde evdeyiz baya yağışlı hava. Dersler iş güç derken geçti vakit. yemek yapıyorum şimdi. İyiyim elhamdülillah çok şükür. Bebeğin gittikçe düzene oturur canım daha iyi olur.Hayırlı günler canım. Çok şükür rahat uyudu. Eskiden 5/6 defa kalkıyordu. Şimdi 2/3 defa kalkıyor. Sen nasılsın? Bu gün bizim burda çok sıcak. İkindiye doğru çocukları parka çıkaracam. Şimdi temizlik yemek işlerini halletmeye çalışıyorum.
Evet inşallah. 3 evladımız var Rabbim bağışlasın. Ellerinden öperler. Yazarım tabi nasip olsun inşallah.bebek mi istiyorsunuz ? Kaç evladınız var bu arada Allah hayırlısıyla Temmuz ayında güzel haberi alıp sevindirsin , buradan yazın
Bizimde aynı elhamdülillah. Rabbim sağlık versin. Biz 2 ay korona geçirdik. Sağlık gibisi yok. İnsan hasta olunca daha iyi anlıyor.Teşekkürler cnm bugün evdeydik malum okullar tatil. Simdi yagmur yagiyor ama ikindiden sonra parka gidecegiz ödev ve çocuklarla geciyor zaman
Hay maşallah. Hemen ayrıntıları alalım4. Tanecik var olar mi
Burdayım canım. Yarın misafirlerim gelecek hazırlık yapıyorum. Tatlı yaptım. Yanına birkaç tane daha atıştırmalık yaptım. Öyle işte Burda çok şiddetli yağmur yağıyor. Sen nasılsın ne yapıyorsun.
Hoş geldin. Olur olur,bizlere de tecrübe olur4. Tanecik var olar mi