Üç çocuklular, çok çocuklular

Aksi halde yapamam. Ama arada bir dağınık olsana sinirlenmek gerilme niye? Bunu aşmam lazım
Ben oyuncak dağınıklığını görmüyorum artik ama basarsam canim acirsa biraz carliyorum oyun odamiz var arada oyuncaklar evi gezmeye çıkıyor

Ben oyuncak dağınıklığını görmüyorum artik ama basarsam canim acirsa biraz carliyorum oyun odamiz var arada oyuncaklar evi gezmeye çıkıyor
Bizde mümkün değil evv zatenn küçük. Balkonda odalarında oyuncak dağınıklığı hep vsr aça salona gelince toplayıp düzenliyorlar sağolsunlar

Maşallah kızlar hep çocuklara ve sizlere de maşallah Allah gücümüzü arttırsin ve güzel yetiştirmek nasip etsin
Çok zordu bu salgında çocuklarla ders ödev oyun vs dengesi kurmak birde hamilelik doğum ve küçük bebekle bu süreç beni daha da yordu herşeye yetişmeye çalışmak hiç kolay olmuyor
Şimdi biraz sizleri okuyum geriye doğru

Sabah küçük erkenden kalktı geceden uykusuzum kahvaltı hazırla büyüğü babayla okula yolla ortanca ve küçükle ilgilen evi toparla şimdi ortanca gidecek büyük gelecek işte böyle bir halonların varlığı sağlığı yetiyor.

Ben de uyuyakalmışım. Birazdan yatıp sabah okul maratonumuz baslsyacak..
Kolay gelsin yavrum. RABBİM kolayını versin.
Ya değilmi yeterkş canları sağ olsun. Benim 25 aylık kızımda hastalandı 3 hafta önce. O zamandan beri geceleri uyanıp duruyor.
O zorluğu küçük çocuğu olanlar daha çok yaşadı. Ama üstesinden geldik değilmi? Elhamdülillah çok şükür...

Merhaba kızlar bu gün nasılsınız? Benim iki gün önce sağ göğsümde ağrı oldu o geçti. Akşam duş aldım. Tam uyuyacağım sırada sol göğsümde çok şiddetli bir ağrı başladı. Düşününüz 22 derece sıcak olan odada, tir tir titremeye başladım. Yorgan battaniye üstüme örtüm. Baktım olmadı bir ağrı kesici aldım. Şimdilik biraz daha iyi. Ben aslında böyle şeylere inanmazdım. Acaba gerçekçiliği var mı onu merak ettim. Bizim orda derler emziren kadının canın istediği ve yiyemediği birşey olursa. Göğüslerde süt ağrısı olur. Bende geçen karpuz görmüştüm. Tam alacaktım baktım hem ağır hemde pusette yer yok. Başka gün alırım dedim. O gün bu gündür bir sağ göğsüm bir sol göğüsüm ağrıyor. Hiç böyle bir şey duydunuzmu? Benim diğer emzirme zamanımda da olmuştu. Bir kere televizyonda baklava görmüştüm. Aslında fazla sevmem nedense o an canım çekti. İki gün yine sağ göğsümde ağrı oldu.

Ben de uyuyakalmışım. Birazdan yatıp sabah okul maratonumuz baslsyacak..
Kolay gelsin yavrum. RABBİM kolayını versin.
Ya değilmi yeterkş canları sağ olsun. Benim 25 aylık kızımda hastalandı 3 hafta önce. O zamandan beri geceleri uyanıp duruyor.
O zorluğu küçük çocuğu olanlar daha çok yaşadı. Ama üstesinden geldik değilmi? Elhamdülillah çok şükür...
Bende burada yaşamaktan mutluyum.
Daim olsun mutluluğumuz .

Amin canım cümlemizin inşallah

Csnım
Allah Allah duydum evet ama hiç yaşamadım. Acabaa mastit denen süt birikmesi olabilirmi ? Bol bol emzir ağrıyan göğsünü. Birde madem öyle heöen karpuz al ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…