- 15 Temmuz 2013
- 4.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.611
- 358
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Ben oyuncak dağınıklığını görmüyorum artik ama basarsam canim acirsa biraz carliyorum oyun odamiz var arada oyuncaklar evi gezmeye çıkıyorAksi halde yapamam. Ama arada bir dağınık olsana sinirlenmek gerilme niye? Bunu aşmam lazım
Bende 32Ne güzel her yaşın ayrı bir tadı varmış ama 40 başkaymış bir komşum söyledi
Bende 33 buçuk
Sagol cnm. Hep 5 çocuğum olsun istedim, ortanca sağolsun 3 taneye bedel..Aaa bak ben bunu kaçırdım. Senin ikiz gibiler o zaman. Kolaylıklar diliyorum canım
Bizde mümkün değilBen oyuncak dağınıklığını görmüyorum artik ama basarsam canim acirsa biraz carliyorum oyun odamiz var arada oyuncaklar evi gezmeye çıkıyor
Büyük kızımın hayrına küçük kızım oldu. Öyle sakindi . Eğer küçük kızım ortanca olsaydı eşim asla derdi. Ama ben hala istiyorum bir tane dahaSagol cnm. Hep 5 çocuğum olsun istedim, ortanca sağolsun 3 taneye bedel..
İnşa hayalin zamanlıca gerçekleşir.Sagol cnm. Hep 5 çocuğum olsun istedim, ortanca sağolsun 3 taneye bedel..
E canım kendi mesajımı düzenledim. Senin kopyaladığını düzenleyemiyorumİstersen düzenleme yap sil ülke ismini
Hangi ülke anlamadımİstersen düzenleme yap sil ülke ismini
Evet ya olmadı. Aman boşver. Ben İstanbuldayım evlenip geldim. İyikide geldim istemiyorum kendi melekettimde yaşamayı. Burası güzel seviyorum.E canım kendi mesajımı düzenledim. Senin kopyaladığını düzenleyemiyorum
Herkes kendi mesajini duzeeyebilir kısıtlı sürede.E canım kendi mesajımı düzenledim. Senin kopyaladığını düzenleyemiyorum
Bende burada yaşamaktan mutluyum.Evet ya olmadı. Aman boşver. Ben İstanbuldayım evlenip geldim. İyikide geldim istemiyorum kendi melekettimde yaşamayı. Burası güzel seviyorum.
Kolay gelsin yavrum. RABBİM kolayını versin.Ben de uyuyakalmışım. Birazdan yatıp sabah okul maratonumuz baslsyacak..
Ya değilmi yeterkş canları sağ olsun. Benim 25 aylık kızımda hastalandı 3 hafta önce. O zamandan beri geceleri uyanıp duruyor.Sabah küçük erkenden kalktı geceden uykusuzumkahvaltı hazırla büyüğü babayla okula yolla ortanca ve küçükle ilgilen evi toparla şimdi ortanca gidecek büyük gelecek işte böyle bir hal onların varlığı sağlığı yetiyor.
O zorluğu küçük çocuğu olanlar daha çok yaşadı. Ama üstesinden geldik değilmi? Elhamdülillah çok şükür...Maşallah kızlar hep çocuklara ve sizlere de maşallah Allah gücümüzü arttırsin ve güzel yetiştirmek nasip etsin
Çok zordu bu salgında çocuklarla ders ödev oyun vs dengesi kurmak birde hamilelik doğum ve küçük bebekle bu süreç beni daha da yordu herşeye yetişmeye çalışmak hiç kolay olmuyor
Şimdi biraz sizleri okuyum geriye doğru
Kolay gelsin yavrum. RABBİM kolayını versin.Ben de uyuyakalmışım. Birazdan yatıp sabah okul maratonumuz baslsyacak..
Ya değilmi yeterkş canları sağ olsun. Benim 25 aylık kızımda hastalandı 3 hafta önce. O zamandan beri geceleri uyanıp duruyor.Sabah küçük erkenden kalktı geceden uykusuzumkahvaltı hazırla büyüğü babayla okula yolla ortanca ve küçükle ilgilen evi toparla şimdi ortanca gidecek büyük gelecek işte böyle bir hal onların varlığı sağlığı yetiyor.
O zorluğu küçük çocuğu olanlar daha çok yaşadı. Ama üstesinden geldik değilmi? Elhamdülillah çok şükür...Maşallah kızlar hep çocuklara ve sizlere de maşallah Allah gücümüzü arttırsin ve güzel yetiştirmek nasip etsin
Çok zordu bu salgında çocuklarla ders ödev oyun vs dengesi kurmak birde hamilelik doğum ve küçük bebekle bu süreç beni daha da yordu herşeye yetişmeye çalışmak hiç kolay olmuyor
Şimdi biraz sizleri okuyum geriye doğru
Daim olsun mutluluğumuz .Bende burada yaşamaktan mutluyum.
Amin canım cümlemizin inşallahKolay gelsin yavrum. RABBİM kolayını versin.
Ya değilmi yeterkş canları sağ olsun. Benim 25 aylık kızımda hastalandı 3 hafta önce. O zamandan beri geceleri uyanıp duruyor.
O zorluğu küçük çocuğu olanlar daha çok yaşadı. Ama üstesinden geldik değilmi? Elhamdülillah çok şükür...
Daim olsun mutluluğumuz .
Allah Allah duydum evet ama hiç yaşamadım. Acabaa mastit denen süt birikmesi olabilirmi ? Bol bol emzir ağrıyan göğsünü. Birde madem öyle heöen karpuz al ye.Merhaba kızlar bu gün nasılsınız? Benim iki gün önce sağ göğsümde ağrı oldu o geçti. Akşam duş aldım. Tam uyuyacağım sırada sol göğsümde çok şiddetli bir ağrı başladı. Düşününüz 22 derece sıcak olan odada, tir tir titremeye başladım. Yorgan battaniye üstüme örtüm. Baktım olmadı bir ağrı kesici aldım. Şimdilik biraz daha iyi. Ben aslında böyle şeylere inanmazdım. Acaba gerçekçiliği var mı onu merak ettim. Bizim orda derler emziren kadının canın istediği ve yiyemediği birşey olursa. Göğüslerde süt ağrısı olur. Bende geçen karpuz görmüştüm. Tam alacaktım baktım hem ağır hemde pusette yer yok. Başka gün alırım dedim. O gün bu gündür bir sağ göğsüm bir sol göğüsüm ağrıyor. Hiç böyle bir şey duydunuzmu? Benim diğer emzirme zamanımda da olmuştu. Bir kere televizyonda baklava görmüştüm. Aslında fazla sevmem nedense o an canım çekti. İki gün yine sağ göğsümde ağrı oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?