- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Aynen her yaşın ayrı bir güzelliği varNe güzel her yaşın ayrı bir tadı varmış ama 40 başkaymış bir komşum söyledi
Bende 33 buçuk
MaşallahEvet 39 yaşındayım ama haftaya 40 olacağım
Bende arkadaşta yalnızız. Vardır bundada bir hayır.Yok vallahi tek başıma büyüttümHemde ailemden, çevremden farklı bir şehirde
Çok teşekkür ederimMaşallahçok erken anne olmuşsunuz. Allah bağışlasın. Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun size ve sevdiklerinize mutluluklar güzellikler getirsin inşallah
1.5 yıl oldu memlekete geldik.Çocuklar büyüdüBende arkadaşta yalnızız. Vardır bundada bir hayır.
Evet ya yeni yaşında ne hayal ediyorsann bir bir ayaklarına serilsin. Ömrün güzelliklerle geçsin.Çok teşekkür ederimAllah razı olsun
Çok teşekkür ederimEvet ya yeni yaşında ne hayal ediueodan bir bir ayaklarına serilsin. Ömrün güzelliklerle geçsin.
Bizde de tablet telefon yok. Günde bir iki saat televizyon izliyorlar. Türkçe eğitici çizgi filmler. Biz evin içinde Türkçe bir de buranın dilini konuşuyoruz. Okulda da buranın dilini konuşuyorlar. Onun için Türkçeden fazla geri kalmaması için televizyon izlemelerine izin veriyorum.Bizde tv yok .
Ama bilgisayar ve laptop var. En fazla 1 saat . Bazen birlikte film izliyoruz. Telefonuma oyun yükledik günde iki kez sabah akşam 20 dk oynar. Ama bu değişebiliyor, bazen hiç izlemez. Canlı dersler yetiyor beynini yakmaya. Ekrana baka baka gözleri ağrıyor yavrumun.
Nerdesin tatlımmm. Ablamda yırt dışında.Bizde de tablet telefon yok. Günde bir iki saat televizyon izliyorlar. Türkçe eğitici çizgi filmler. Biz evin içinde Türkçe bir de buranın dilini konuşuyoruz. Okulda da buranın dilini konuşuyorlar. Onun için Türkçeden fazla geri kalmaması için televizyon izlemelerine izin veriyorum.
Ahh ben de böyleyim.Ben hayır dediysem dönmem ama herşeyede hayır demem. Genel olarak gayet mutlu çocukalar elhamdülillah çok şükür.
Oğlum birilerini sinir etmeyi çok seviyor bunu nasıl aşacağız. Konuşuyoruz sürekli ama gene haz alıyor çocuk. Mesela yapma dedikleri halde usrrala yapıp gülüyor. Gelde sinirlenme. Mükemmeliyetçi olduğum için gençliğimde çok mutsuz oldum çok kötü huylarım var, keşke değişsem ama aksa halde mutsuz oluyorum. Mesela ev temiz derli toplu değilse agresif sinirli oluyorum. Bunu aşmak istiyorum.
Ay canım çevreyi hiç sorma. Benim büyük öyle değiştiki. Hem kuzenleri hem okuldaki arkadaşlarından dolayı. Bende çoğu şeye yasak koydum. Ama uygulayana kadar canım çıkıyor.Kurallar sınırlar olmalı, ama inan çevremde en yakınımdaki insanları göre göre değişmeye başladık. Koruyamıyorum esnetmeye başladım. Mesela tv yok, işte abur cubur alerjisi vardiye yasak. Ama tatlı geliyor zararlı ne varsa. Yaşları yakın. Aralarında 2 yaş 9 ay var
Oğlum 7.5 yaşında, kısım 5, küçük kızım 25 aylık.
Aksi halde yapamam. Ama arada bir dağınık olsana sinirlenmek gerilme niye? Bunu aşmam lazımAhh ben de böyleyim.
Acaba deşifre olurmuyum bilmiyorum amaNerdesin tatlımmm. Ablamda yırt dışında.
Kararlı olduktan sonra kurallar işe yarıyor.Ay canım çevreyi hiç sorma. Benim büyük öyle değiştiki. Hem kuzenleri hem okuldaki arkadaşlarından dolayı. Bende çoğu şeye yasak koydum. Ama uygulayana kadar canım çıkıyor.
İstersen düzenleme yap sil ülke isminiAcaba deşifre olurmuyum bilmiyorum amaİsviçredeyim canım
Selam benim de 3 oğlum var.7, 2ve 1 yaslarindaAyy bende geldim 3 oğlan anası olaraktan 10 yaşında 7 yaşında birde bebek 7 aylık 3 oğlum var super yoğun bir hayatım var
Maşallah hepsine.nAllah bağışlasın. Bende bir oğlan daha istiyorum 2 kız 2 erkek süper olur. Bende süper yoğun geçiyor. Elhamdülillah çok şükür. Şu yasaklar bitsede gezsek rahat rahat. Çocuklar doyasıya eğlense.Ayy bende geldim 3 oğlan anası olaraktan 10 yaşında 7 yaşında birde bebek 7 aylık 3 oğlum var super yoğun bir hayatım var
Selam benim de 3 oğlum var.7, 2ve 1 yaslarinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?