- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #2.001
Lego 10696 bizde bu seriyi aldık kızıma. Ama o pek yapmıyor. Abisine izin veriyor şükür. Oğlum çok zaman geçiriyor.Lego 11717
11014
İki kutu. Kızım kendi harçlıklarından lego alacakmış. Hayır dedim. Şunları oynayın yani o kadar parça var.
Bana goril demee
Tevellüt 2007Kızlar bu arada kaç yıllık evlisiniz
11 yıllık elhamdülillah çok şükür.Kızlar bu arada kaç yıllık evlisiniz
Amin canım benim , daim olsun .Ben 10 yıllık evliyim elhamdüillah çok şükürRABBİM yuvalarımızdan sağlık mutluluk huzur bereketi eksik etmesin. Çocuklarımızı hayırlı evlat olmalarını nasip etsin doğru yoldan şaşırmasınlar inşallah
MaşallahTevellüt 2007
Cümlemizin inşallah canım11 yıllık elhamdülillah çok şükür.
Amin canım benim , daim olsun .
Pratik yemek ne olabilir?
Maşallah çok güzel olmuş. Ellerinize emeğinize sağlık . Harun Yusuf inşallah hayat boyu rehberin yolun islam olsun,Mevlam seni sevdiklerini sevenlerini nurlandırsın. Öpüyorum o güzel yanaklarındanUfaklığın etkinlikleri. Nasıl olmuş?
Birisi öğrendiği bir duayı yıldız şablonunda yapacaktı.
İkincisi çiçek kalıbını kesip "sevgi çiçekleri" yapacaktı. Beraber böyle birşey yaptık.Eki Görüntüle 2948365 Eki Görüntüle 2948364
Kız siparişe para dayanmaz, eşim nicedir lahmacun istiyor. Robotum bozuldu elde soğan doğramak eziyet.Pratik yemek ne olabilir?
Klasik makarna ama süzme değil, pilav gibi çekme olacak. Yoksa birsürü onda da bulaşık çıkıyor.
Mercimek tarhana çorbaları
...
En iyi pratik yemek bir telefonla evine sipariş ettiğin yemektir.
Yemek getiren komşu da iyidir hoştur.
Aaaa eeeennnn pratik yemek tabii nasıl da aklıma gelmedi çiğköfteKız siparişe para dayanmaz, eşim nicedir lahmacun istiyor. Robotum bozuldu elde soğan doğramak eziyet.
Komşularım sağolsunlar arada yollarlar ama mevcut sayımız 5. Ve Maşallah subhanAllah minik ve oğlum güzel yer , ortanca mızır mızır. Bir tabak yiyene kadar yürek şişirir. Buldum menü, mercimek çorbası çiğköfte.
Maalesef yorulmadan yapılan yemek yok canım
Maşallah çok çok güzel olmuş ellerine kollarına emeğine sağlıkUfaklığın etkinlikleri. Nasıl olmuş?
Birisi öğrendiği bir duayı yıldız şablonunda yapacaktı.
İkincisi çiçek kalıbını kesip "sevgi çiçekleri" yapacaktı. Beraber böyle birşey yaptık.Eki Görüntüle 2948365 Eki Görüntüle 2948364
İçli köfte benimdee yapmam lazım. Sol kolum tam iyileşmedi . Ağır işler yemek vs yapamıyorum.Maalesef yorulmadan yapılan yemek yok canımdışarda yersen olur tabi. Bu gün tavuk göğsü nuget yaptım yanına pilav salata ayran. Yarın içinde mercimek köftesi salata ayran turşu düşünüyorum. Yada kıymalı köfte yaparım biraz pilavım kaldı onu yanına koyarım israf etmemiş olurum.bu hafta eğer alışverişe çıkarsam kırmızı et alacam içli köfte yapacam inşallah. Eşimin bekar bir arkadaşı var çok seviyor. Biraz fazla yapacamki onada vereyim. Yazık Türk yemeklerine hasret kalmış
Patlıcanın tadı kalmadı artık. Bende aynısını soğan kebabı olarak yapıyorum. Lezzetli oluyor. Etin kendi yağlı olacak. Püf noktası bana göre.Bizim burda normal fırınlar olmadığı için kendi fırınımda patlıcan kebabı yapıyorum çok güzel oluyor. Zaten az kişi olduğumuz için yuvarlak tepside bir sıra patlıcan ortayada bolca domates soğan biber dilimleyip tuz pul biber çok az salça koyup karıştırıyorum çok güzel oluyor. Yanına çocuklar sevdiği için genelde pilav yaparım ayran ile güzel gidiyor.
Gel yavrum gel. Kim bilir birgün yolun düşer İstanbula... Gelir bir tabak yemeğimizi yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?