• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

Lego 11717
11014
İki kutu. Kızım kendi harçlıklarından lego alacakmış. Hayır dedim. Şunları oynayın yani o kadar parça var.😄
Bana goril demee🙈
Lego 10696 bizde bu seriyi aldık kızıma. Ama o pek yapmıyor. Abisine izin veriyor şükür. Oğlum çok zaman geçiriyor.
Oğlum 1.sınıf şimdilik dersler zorlamıyor. Elhamdülillah çok şükür.
Kızımda okulunu çok seviyor.
Yaaa bu aralar bebeğim çok güzel gelişti.
Ballı lokma. Rabbim korusun nazarlardan , görünen görünmeyen bütün kazalardan.

Benim oğlum salçalı gıdalara karşı önyargılı. Kızım tam bir urfalı acı ekşi ne olsa yer.

Bende evde ne varsa ikram ediyorum.
Yiyen yer gerisi kendi bilecekler şey.

Yangın kılan ev halkına Rabbim serinlik versin.. zor imtihan :(

Ben 10 yıllık evliyim elhamdüillah çok şükür🥰RABBİM yuvalarımızdan sağlık mutluluk huzur bereketi eksik etmesin. Çocuklarımızı hayırlı evlat olmalarını nasip etsin doğru yoldan şaşırmasınlar inşallah

Kızlar bu arada kaç yıllık evlisiniz🥰
11 yıllık elhamdülillah çok şükür.
Ben 10 yıllık evliyim elhamdüillah çok şükür🥰RABBİM yuvalarımızdan sağlık mutluluk huzur bereketi eksik etmesin. Çocuklarımızı hayırlı evlat olmalarını nasip etsin doğru yoldan şaşırmasınlar inşallah
Amin canım benim , daim olsun .

Kızlar yemek fikirleri istiyorum . Yarına ne pişirsem acabaaaa 😊
A Asya89 Becerikli hatun. İki bebekle maşallah hergün yapıyorsun .
Ben son günlerde baya yorucu yemekler yaptım.. arkadaş yorulmadan yapılan yemek yokmu :D

Ufaklığın etkinlikleri. Nasıl olmuş?
Birisi öğrendiği bir duayı yıldız şablonunda yapacaktı.
İkincisi çiçek kalıbını kesip "sevgi çiçekleri" yapacaktı. Beraber böyle birşey yaptık. 20211108_225449.jpg 20211108_225552.jpg

Ben son günlerde baya yorucu yemekler yaptım.. arkadaş yorulmadan yapılan yemek yokmu :D
Pratik yemek ne olabilir?
Klasik makarna ama süzme değil, pilav gibi çekme olacak. Yoksa birsürü onda da bulaşık çıkıyor.
Mercimek tarhana çorbaları
...
En iyi pratik yemek bir telefonla evine sipariş ettiğin yemektir.😅
Yemek getiren komşu da iyidir hoştur.🤩

Ufaklığın etkinlikleri. Nasıl olmuş?
Birisi öğrendiği bir duayı yıldız şablonunda yapacaktı.
İkincisi çiçek kalıbını kesip "sevgi çiçekleri" yapacaktı. Beraber böyle birşey yaptık.Eki Görüntüle 2948365 Eki Görüntüle 2948364
Maşallah çok güzel olmuş. Ellerinize emeğinize sağlık . Harun Yusuf inşallah hayat boyu rehberin yolun islam olsun,Mevlam seni sevdiklerini sevenlerini nurlandırsın. Öpüyorum o güzel yanaklarından 🥰🤩

Pratik yemek ne olabilir?
Klasik makarna ama süzme değil, pilav gibi çekme olacak. Yoksa birsürü onda da bulaşık çıkıyor.
Mercimek tarhana çorbaları
...
En iyi pratik yemek bir telefonla evine sipariş ettiğin yemektir.😅
Yemek getiren komşu da iyidir hoştur.🤩
Kız siparişe para dayanmaz, eşim nicedir lahmacun istiyor. Robotum bozuldu elde soğan doğramak eziyet.
Komşularım sağolsunlar arada yollarlar ama mevcut sayımız 5. Ve Maşallah subhanAllah minik ve oğlum güzel yer , ortanca mızır mızır. Bir tabak yiyene kadar yürek şişirir. Buldum menü, mercimek çorbası çiğköfte.

Kız siparişe para dayanmaz, eşim nicedir lahmacun istiyor. Robotum bozuldu elde soğan doğramak eziyet.
Komşularım sağolsunlar arada yollarlar ama mevcut sayımız 5. Ve Maşallah subhanAllah minik ve oğlum güzel yer , ortanca mızır mızır. Bir tabak yiyene kadar yürek şişirir. Buldum menü, mercimek çorbası çiğköfte.
Aaaa eeeennnn pratik yemek tabii nasıl da aklıma gelmedi çiğköfte🤦‍♀️🤪
Bundan sonra tarif isteyenlere tek geçeceğim ama sen önce bana ver tarifi.😄

Maalesef yorulmadan yapılan yemek yok canım😂dışarda yersen olur tabi. Bu gün tavuk göğsü nuget yaptım yanına pilav salata ayran. Yarın içinde mercimek köftesi salata ayran turşu düşünüyorum. Yada kıymalı köfte yaparım biraz pilavım kaldı onu yanına koyarım israf etmemiş olurum.bu hafta eğer alışverişe çıkarsam kırmızı et alacam içli köfte yapacam inşallah. Eşimin bekar bir arkadaşı var çok seviyor. Biraz fazla yapacamki onada vereyim. Yazık Türk yemeklerine hasret kalmış

Bizim burda normal fırınlar olmadığı için kendi fırınımda patlıcan kebabı yapıyorum çok güzel oluyor. Zaten az kişi olduğumuz için yuvarlak tepside bir sıra patlıcan ortayada bolca domates soğan biber dilimleyip tuz pul biber çok az salça koyup karıştırıyorum çok güzel oluyor. Yanına çocuklar sevdiği için genelde pilav yaparım ayran ile güzel gidiyor.

Maalesef yorulmadan yapılan yemek yok canım😂dışarda yersen olur tabi. Bu gün tavuk göğsü nuget yaptım yanına pilav salata ayran. Yarın içinde mercimek köftesi salata ayran turşu düşünüyorum. Yada kıymalı köfte yaparım biraz pilavım kaldı onu yanına koyarım israf etmemiş olurum.bu hafta eğer alışverişe çıkarsam kırmızı et alacam içli köfte yapacam inşallah. Eşimin bekar bir arkadaşı var çok seviyor. Biraz fazla yapacamki onada vereyim. Yazık Türk yemeklerine hasret kalmış
İçli köfte benimdee yapmam lazım. Sol kolum tam iyileşmedi . Ağır işler yemek vs yapamıyorum.
Afiyet olsun canım.

Bizim burda normal fırınlar olmadığı için kendi fırınımda patlıcan kebabı yapıyorum çok güzel oluyor. Zaten az kişi olduğumuz için yuvarlak tepside bir sıra patlıcan ortayada bolca domates soğan biber dilimleyip tuz pul biber çok az salça koyup karıştırıyorum çok güzel oluyor. Yanına çocuklar sevdiği için genelde pilav yaparım ayran ile güzel gidiyor.
Patlıcanın tadı kalmadı artık. Bende aynısını soğan kebabı olarak yapıyorum. Lezzetli oluyor. Etin kendi yağlı olacak. Püf noktası bana göre.

Back