Üç cocukla çalışmak...

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.143
448
Merhaba herkese. Evet üç oğlum var ve artık çalışmak istiyorum. Bakıcı gibi değil ama bir abla bulmam gerekiyor. Bu işler nasıl oluyor bilmiyorum. Bakıcılık bebeğim yok. Büyük oğlum 13 ortanca 8 ufak da 5 yaşında. Hepsi okula gidiyor. Nerden başlayacağım nasıl yapacağım deneyimli annelerden yardım bekliyorum. Annem ve kayınvalidem aynı şehirde değiller bakacak durum yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Üçünün de okul saati aynı mi, onları okula bırakacak, alacak, siz gelene kadar refakat edecek biri gerekiyor..
Cevrenizden yada, iş arama sitelerinden bulabilirsiniz.

Bizim burda sokağa ilan yapıştırma çok revaçta , yakın yerlere dağıtabilirsiniz. Alttaki kısma telefon ya da email yazılıyor . İhtiyacı olan koparıyor kağıdı sizi arıyor
0594CA07-EE88-4B55-B633-8502ACA1FC94.webp

Mesleğiniz nedir asgari ücretli bir işte çalışacaksanız yapmanıza değmez çünkü evde olmadığınız zaman giderlerin artacak giyim kuşam ulaşım ve bakıcı ne bileyim 5 yaşındaki çocuğa bakıcı olacaktır okul kreş yoksa
Muhasebe muduruydum en son ayrıldığım iş yerimde. Asgari ücretle çalışmam tabi ki deneyimim ve diplomam var.

İlan asma kısmını bende denemeyi düşündüm ama sonra aklıma buz var yada iş ilanı diye paylaşılan abuk sabuk işler geldi vazgeçtim

Merhaba herkese. Evet üç oğlum var ve artık çalışmak istiyorum. Bakıcı gibi değil ama bir abla bulmam gerekiyor. Bu işler nasıl oluyor bilmiyorum. Bakıcılık bebeğim yok. Büyük oğlum 13 ortanca 8 ufak da 5 yaşında. Hepsi okula gidiyor. Nerden başlayacağım nasıl yapacağım deneyimli annelerden yardım bekliyorum. Annem ve kayınvalidem aynı şehirde değiller bakacak durum yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Eşiniz yok mu acaba?büyük oğlan okula kendi gidip gelebilir..hatta okul saatleri uygunsa ortanca ile gidip gelebilir,küçük için de tam gün anaokulu olmalı,küçük şehirde yaşıyorsanız tam gün, makul fiyatlı özel okul bakın

Eşiniz yok mu acaba?büyük oğlan okula kendi gidip gelebilir..hatta okul saatleri uygunsa ortanca ile gidip gelebilir,küçük için de tam gün anaokulu olmalı,küçük şehirde yaşıyorsanız tam gün, makul fiyatlı özel okul bakın
Eşim var tabi ki çalışıyor ama işi uzak onun

Büyük olan kendini idare edebilir diye düşünüyorum
Küçük ve ortanca için gerekiyor asıl
Çocukları emanet edeceğiniz kişi çok önemli
Bence çevrenize soruşturun
Böyle bir iş arayan illa ki vardır.

Büyük olan kendini idare edebilir diye düşünüyorum
Küçük ve ortanca için gerekiyor asıl
Çocukları emanet edeceğiniz kişi çok önemli
Bence çevrenize soruşturun
Böyle bir iş arayan illa ki vardır.
Evet büyük kendini de kardeşlerini de idare edebiliyor çok şükür. Sadece sabah ikinoglani kahvaltı ettirecek ve okula gönderecek birine ihtiyacım var. Bakalım haber saldım etraftakilere ve okul aile birliğine de haber verdim.

Evet büyük kendini de kardeşlerini de idare edebiliyor çok şükür. Sadece sabah ikinoglani kahvaltı ettirecek ve okula gönderecek birine ihtiyacım var. Bakalım haber saldım etraftakilere ve okul aile birliğine de haber verdim.
İnşallah bulursunuz
Başarılar işinizde de şimdiden

Kelin ilacı olsa başına sürer modundayım şuan

aslimda üniversitelilerin yogun oldugu bir insta sayfasina ilan mi verseniz. Oyle biri cok iyi olurdu hem derslerine yardim eder hem goz kulak olur. Hem de univliye de harclik olurdu. Tabi çocuklarin saatleri uyarsa

Iline gore değişir kuçük illerin populer sayfaları oluyor. Universiteye ilan asin o da mantıklı. Cinsiyet yaş saatler vs belirtin
Esim bir ara işyerinde part time calistiriyordu. 4 ogrenci . Saati uygun olan geliyordu sabit biri degil de. Siz de iki ogrenci ile anlasabilirsiniz sabah oglen farkli oluyorsa. Günluk çıkarken de verirsiniz harclik mahiyetinde ne miktara anlasirsaniz. Beraber mutfakta kurabiye yaparlar resim odev. Film ozlerler gatet guzel gecer.

Bend e tanısmiştım eşimin ninda calisanlarla çok terbiyeli kulturlu gayet tatlilardı.

3 çocuk annesiyim.
Büyük kızım 4 yaşında, ikizlerim 19 aylık.
Ocak ayında tekrar işe döndüm. Çocuklarımın hepsi kreşe gidiyor.
Salı günleri bakıcı 16’da alıyor kreşten, 18:30, 19:00 arası evde oluyorum.
Perşembe günleri eşim alıyor. Ve o ilgileniyor.
Cuma günleri ise ben 13’e kadar çalışıyorum bu sebeple ben alıyorum.
Pazartesi günü evden çalışıyorum, çarşamba ise çalışmıyorum.

Kış biraz meşakkatli geçti her okul-kreş çocuğunda olduğu gibi hastalıklar ile boğuştuk, ama onun dışında çalışmak çok iyi geliyor. Hayatımın geri kalanına ‘sadece’ anne olarak devam etmek istemiyorum.

Okullari uzak mi birbirinden ? Cikis saatleri uyuyor ise ve uzak degilse buyuk olan kardeslerini alip Eve gitse ,siz gec gelmiyor iseniz ?

İlk önce evinizin her yerine sesli kamera taktırmakla başlayın.

Back
X