Üç Basamaklı Ben

Erkek arkadaşın destekçin ne mutlu sana yapabilirsin canım yaşında henüz çok genç.

Gel bize katıl.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.224023/page-17514#post-49776458

Piskolog destegine filan ihtiyacin yok bence. bi baslasan sonu gelecek, biliyosun. akilli bi kizsin. seviyosun seviliyosun, hic gerek yok bukadar karamsarliga. basla, 'soylemesi kolay' deme hic bosuna, asil bekleyip, bisey yapmayip yerinde sayip, kendine haksizlik etmek cok kolay bence.
pazartesini beklemene luzum bile yok (hani rejim yapanlar ptesi baslarya), yarindan itibaren basla. nasil verilmesi gerektigini biliyorum diyosan nasil baslanilmasi gerektiginide biliyosun. gozunde buyuttukce baslamayida erteliyosun elbette, evet yolun uzun, ama sen nekadar gec baslarsan hedefine ulastigin zamanda okadar uzar.

50 Kilo diyince insanın gözünde büyüyo bi. Siz bu rakamı atın kafanizdan bence. Ben kilo verirken 1 kilo hedef koyardım. Hatta bazen yarım kilo. Böylece sık aralıklarla daha mutlu oluyodum

benım sana tavsıyem kucuk hedefler belırle
50 kg. vermem gerek, demek var
bıde 10 kg. yı hedefleyıp once ondan kurtulmak daha sonra yıne kucuk bı hedef belırleyıp ona ulasmak ve boyle bole gıtmıs olacak kılolar
daha oncede vermıssın kılo verdıkce nasıl motıve oluyo ınsan emınım bılıyosundur

Hiç bir sağlık sorunun yok ve 100 kilo olmuşsun.. İstediğin kadar zeki,özgüvenli ol dış görünüş çok önemli. O seni seven adam da normal standartta bir sevgili ister ki. Şişman insanların anlamadığı bir nokta var o da inanin zayıf kalmakta zayıf olmakta kolay değil. Sen dışarda yemek yedikten sonra evde de yiyormussun ya öyle bir dünya yok canım. Ben de çok isterim mantı börek, hamburger,tatlıları yemeyi de inan nefsimle savaşıyorum çoğu kez. Akşamları az yiyerek aç uyumak hiç te güzel değil ama sağlık ve fit olmak için mecburuz. Bu hayat tarzin olmalı. Başka yolu yok malesef...

Büyük rakamlarda kilo vermek iyi değildir
20 veririsin 30 alırsın
Kendine mesela 5 kilo hedef koy, verdikten sonra iki üç hafta onu koru sonra bir 5 kilo daha, böylece alışır vücudun, yeniden alma eğilimin olmaz, yemen düzene girer

Merhabalar. ..nasıl besleniyorsunuz bendede Hipoglisemi var ..Dr kontrolundeyim ben de ama bebek istediğim için ilaç kullanmıyorum. ..rica etsem beslenme surecinizi kısaca anlatır mısınız? Ve kilo verdiyseniz nasıl verdiniz acaba? Geçmiş olsun. ..sevgiler

Karatay beslenmesi yapın. Diyet değil, sağlıklı beslenme. Tıka basa yerken yağlarınızdan kurtuluyorsunuz.

Aç kalmayarak 6 öğün mutlaka beslenerek
gece yatarken tarçınlı süt içerek
meyveden mümkün olduğu sürece uzak durarak yersem de mutlaka yanında yoğurt tüketerek
kepekten uzak durup tam buğdaya yönelerek
pirinci unutup bulguru severek :)
doktor bunların çok daha iyilerini zaten söylemiştir size ve daha detaylısını
sadece sağlıklıo ve öğün atlamadan aç kalmadan besleniyorum,

Çok teşekkür ederim öyle içten yazıyorsunuz ki hepiniz...

Çok Teşekkür ederim,sağlık sorunu olmasına inanın çok üzüldüm.Çok kıymetli bir insan olduğunuz o kadar belli ki..Umarım en yakın zamanda daha iyi olursunuz.

Kesinlikle haklısınız :) Teşekkür ederim

Çok Teşekkür ederim haziran ayında mezuniyetim var o zamana kadar gözle görülür bir fark istiyorum gerçekten..

Karatay diyetini hiç anlayamadım
Ben de başta anlamamıştım, yapınca anladım. Sanırım yanlış yaptığım kısımları vardır ama buna rağmen hem güzel kilo verdim (ve almadım geri) hem de sıkılaştım. Hatta eskiden aktif spor yapardım, o zamanlardan kalma bazı kaslarım görünmeye başladı çok hafif düzeyde. Tekrar başlasam spora iyice kendilerine gelecekler sanırım.

Kuzenim 3 sene önce yaklaşık 80 kiloydu şimdi ise 50 55 kg civarında. Azimle,istekle ve disiplinle her şey olur. Önemli olan belli bir disipline ayak uydurman..

Evde kitabı var ilk ünlü olduğunda bu diyet o zaman almıştım.Başladım ama devam etmemiştim.Elime alsam iyi olucak :)

hayatım boyunca hep normal kilomun üstünde seyrettim. evet 3 basamak hiç olmadım. ama 165 boyuna göre 85i gördüğümde obez olduğumu söledi doktor. 75 kiloyla evlenip 83le bebek yapma kararı aldım. ama kilom yüzünden polikistikover olduğumu kilo vermem gerektiğini söledi doktorum. nasıl gaza geldiysem (anne olma isteği :)) 3 ayda 15 kiloverip 68 ile hamile kaldım. yaniiiii kküçük hedef koy ilk önce 95i hedefle vee kendine ödül olarak tişört al. 86 da ayakkabı falan :) ilk 7li rakamda (79 vs) yemek ısmarla :) bunun gibi tatlı hedefler koyun erkek arkadaşınızla. ne güzel bir desteğin var yanında ilk 10 kilonu verince mesela şöyle güzel bir tatlı ısmarlasın (dondurma veya diyet tatlılarda var ya :)) ve emin ol zayıfladıkça hareket özgürlüğün artıcak nefes darlığın gidicek yıllarca hamallık etmişim diceksin. başarırsın sakın yılma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…