• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç Basamaklı Ben

hayatım boyunca hep normal kilomun üstünde seyrettim. evet 3 basamak hiç olmadım. ama 165 boyuna göre 85i gördüğümde obez olduğumu söledi doktor. 75 kiloyla evlenip 83le bebek yapma kararı aldım. ama kilom yüzünden polikistikover olduğumu kilo vermem gerektiğini söledi doktorum. nasıl gaza geldiysem (anne olma isteği :)) 3 ayda 15 kiloverip 68 ile hamile kaldım. yaniiiii kküçük hedef koy ilk önce 95i hedefle vee kendine ödül olarak tişört al. 86 da ayakkabı falan :) ilk 7li rakamda (79 vs) yemek ısmarla :) bunun gibi tatlı hedefler koyun erkek arkadaşınızla. ne güzel bir desteğin var yanında ilk 10 kilonu verince mesela şöyle güzel bir tatlı ısmarlasın (dondurma veya diyet tatlılarda var ya :)) ve emin ol zayıfladıkça hareket özgürlüğün artıcak nefes darlığın gidicek yıllarca hamallık etmişim diceksin. başarırsın sakın yılma :)
Haklısınız küçük hedefler koymalıyım,beni rakamlar korkutuyor..Ufak hediyelerle güzel tavsiyeler verdiniz gerçekten teşekkür ederim:)

canım instagramda kilo verme blogları var...

40kilo nasıl gider, 10 kilo nasıl gider ,kilo veriyorum, kiloveren anne gibi birçok birçok isimler var...hatta 100 kilo nasıl gider diye biri vardı inanamazsın 6 ay gibi bir sürede ne kilolar veriliyor.. önemli olan senin bir diyetisyenle görüşüp bu işe karar vermen..

yürüyüş yapman.. hergün vücudundan tişörtünü ıslatacak kadar terlemen... kalori yaktıracaktır sana..

başarabilirsin yaşın çok genç harika kilo verebilirsin

canım instagramda kilo verme blogları var...

40kilo nasıl gider, 10 kilo nasıl gider ,kilo veriyorum, kiloveren anne gibi birçok birçok isimler var...hatta 100 kilo nasıl gider diye biri vardı inanamazsın 6 ay gibi bir sürede ne kilolar veriliyor.. önemli olan senin bir diyetisyenle görüşüp bu işe karar vermen..

yürüyüş yapman.. hergün vücudundan tişörtünü ıslatacak kadar terlemen... kalori yaktıracaktır sana..

başarabilirsin yaşın çok genç harika kilo verebilirsin
Bu seneyi kendime adıyorum zaten 2017de bunun üzerine calışıcam,inşallah hedeflerime ulaşabilirim. :)

50 kilo verince.. diye düşünme..
10 kilo bile bambaşka bir görüntü..
Onun tadını çıkarırken bi 10 kilo daha verince yine çok daha iyi hissedeceksin..
Hergün daha fit daha sağlıklı olacağım yıl başlıyor de.. tadını çıkar incelemenin..

50 kilo verince.. diye düşünme..
10 kilo bile bambaşka bir görüntü..
Onun tadını çıkarırken bi 10 kilo daha verince yine çok daha iyi hissedeceksin..
Hergün daha fit daha sağlıklı olacağım yıl başlıyor de.. tadını çıkar incelemenin..
Umarım dediğiniz gibi olur küçük hedeflerle gideceğim her verdiğim kilo bana kar :)

Çok sevinirim gerçekten birbirimize yardım edebiliriz tabiki :)
Ben de 23 yaşındayım kilolarımiz yakın malesef :/ destek grubu olustursak birbirimize yardımcı olsak ne iyi olur.

insanlar acımasız işte..

Genceciksin, akıllsın da. Bence sen bu işin üstesinden gelirsin ;)

Annen de seni gaza getirmek için oyle söylüyordur emin ol. Ne guzel ya sevgilin kendini nasıl da kibarca ifade etmis. Diyet topiklerine bak motive olursun.

canım merhaba kesinlikle moral bozukluğu ile başlama devamı gelmiyor istersen diyet arkadaşı olabiliriz.. bir dönem beslenme üzerine danışmanlık yapmıştım birbirimize destek olalım..

Farkındalık en önemli şeydir bana göre kilo verme de..Siz herseyin farkındasiniz ve kendinizi kandirmiyorsunuz..
Yapabilecek irade var bana göre sizde..
Ne denli faydali olur bilemiyorum sizde ama doğum kilolarım üstüme yapıştığı anda instagramda bi kadının verdiği mücadele 10 kilo fazlalığımi atma da acaip motive etmişti beni..

Yakın bir akrabam, diyetisyene giderek 40 kilo verdi, sen de 50 kilo verebilirsin bence. Ama çok iradeli olman gerekir. Zor bir süreç tabi ama zayıfladığını gördükçe hırslanacağını düşünüyorum

canım merhaba kesinlikle moral bozukluğu ile başlama devamı gelmiyor istersen diyet arkadaşı olabiliriz.. bir dönem beslenme üzerine danışmanlık yapmıştım birbirimize destek olalım..
Teşekkür ediyorum,diyetisyene basladım artık sonuc alıyoruz :)

Farkındalık en önemli şeydir bana göre kilo verme de..Siz herseyin farkındasiniz ve kendinizi kandirmiyorsunuz..
Yapabilecek irade var bana göre sizde..
Ne denli faydali olur bilemiyorum sizde ama doğum kilolarım üstüme yapıştığı anda instagramda bi kadının verdiği mücadele 10 kilo fazlalığımi atma da acaip motive etmişti beni..
Bende kendimi mezuniyetim için motive ediyorum suan tesekkür ederim
Yakın bir akrabam, diyetisyene giderek 40 kilo verdi, sen de 50 kilo verebilirsin bence. Ama çok iradeli olman gerekir. Zor bir süreç tabi ama zayıfladığını gördükçe hırslanacağını düşünüyorum
Evet zor ve uzun ama gözle görülür bir fark olduğunda devam edeceğimden hiç şüphem yok çok tesekkürler:)

Yazdıklarından güçlü olduğunu hissettim,başarabilirsin bunu.

Buraya 10 konu açmışsam 3ü kiloyla alakalı. Ama çok şükür beni anlayan birisini buldum.
Kendinize iyi bir diyetisyen bulun derim.

Back