u sralar almak isteyip de alamadklarnz?

Ugg bot:

Hırkalar:

Uzunkollular/Sweatler:

Çanta:

Mont:

Spor ayakkabı :

Fotoğraf makinesi:

Siyah ve gri jeans, benzer modelde:

Laptop:

Şimdilik bu kadar kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
pastel in mat rujları var liv cim 61 numarasını kullanıyorum rengi güzel ama dudakları kurutuyo bayağı nemlendirici olmadan sürülmez yani

ama mat ve doğal rengi
bende oyle istiyorum cnm dudakları kurutsun yaglı hissi vermesin

tatlımmmm onerin için cok tesekkur ederim nette resmini buldum
cok hosuma gitti mutlaka deneyecegim
opuyorumnanaktan

soluk değil livim.. çok kırmızıda değil ikisinin arası.

bebegim alix avien nin 389 numarasını tavsiye ederim rengi inanılmaz koyu ...surdukten sonra pecete ile sildiginde acayıp bir guzel dudak rengi olusuyor mutlaka dedigim gibi dene tatlım seninde cok begenecegini dusunuyorum

saol livimm umarım bulabilirimm

liv cim netteki resimde koyu çıkmış aslında bundan daha açık normalde rengi denediğinde farkdersin zaten doğal bir renk dudakta çok doğal duruyor

rica ederim canım umarım beğenirsin sen de Şeniz

daha açık bir rengini almıştım ama yakışmadı bana hiç o da nude bir renkti yanlış hatırlamıyosam numarası 01 di. tabi sen standına gidince bakarsın

Ayyynen canım daha bi dünya şey ekleyebilirim buna:)Ama o kıllı şapkalı olanın beyazını istiyorum ben :)

Ayyynen canım daha bi dünya şey ekleyebilirim buna:)Ama o kıllı şapkalı olanın beyazını istiyorum ben :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen ben de ekleyebilirimm delikafadulden kaydirigubbakcemile3

ben de beyazını çok beğeniyorum ama onun fotoğrafını bulamadım internetten :sm_confused:

dar paça jeans,kahverengi ve siyah tayt,uzun binici tipi çizme,ankle bot,trençkot,mini elbise...liste uzar gider

Şu sıralar almak istediğim o kadar çok şey varkiiii
Bir türlü alışverişe çıkamadım
Bol bir kot pantolon almak istiyorum
Beyaz süslü püslü bir gömlek
Gri kısa fırfırlı bir hırka
Kot pantolon , kısa çizme ve çantakaydirigubbakcemile3
Hafta sonu artık eve gelmem alışveriş yapmaktan :ecrin_bebek:

livim,
senin motor ehliyetin var mı ?
ben almayı düşünüyorum A2 ehliyet yaz gelmeden...=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…