u sralar almak isteyip de alamadklarnz?

güzel bir tranchot,çanta ,ayakkabı,çizme,öf... hepsini istiyorum hepsi benim olsun... ama alamıyorum...Çünkü 3 aydır işsizim

darısıda benim başıma

ray-ban gözlükkk iki sezondur almak istiyorum ama kıyamıyorum onca paraya cimrimiyim neyim ben yaa alt tarafı bi gözlük olsada olur olmasada olur diyip acıyorum bi bana hediye etse keşkem

allaha şükür bir eksigim yok 2 prensesim var bir eşim var sagolsun eşim bana yeni bir ev aldı üzerime daha ne isteyimmm

bnde abercrombenin başta jean olmak üzere tüm ürünlerinden almak istiorum ama sanırım önce amerika yada kanadaya gitmem lazım türkiyede ürünleri satılmıo....

hmm buaralar bi jean gomlek ıle pembe dar kesım bır kota ıhtıyacım var :Saruboceq:

ev almak ıstıyoruz ama bulamıyoruz

ayrıca bır canta begendım cok pahalı sahtesını arıyorum ama onuda bulamıyorum

çanta almam lazım ,adidas süper star istiyorum siyah var ama beyazda istiyorum , jean ,t-shırt, parfüm (hala karar veremiyorum) , telefonumu değiştirmem lazım , düzleştirici almam lazım , kolye felan birdee takı =D

tabi bunların parasını bababanktan çekmem lazım önce =D

siyah gömlek üstü yelek almak istyrm dar bi tayt aldım onla giycem altınada topuklulaımm ben çok klasik oldum ya bu sene hayrdr bana

stradivarius da gördüğüm kısa montlardan istiyorum ama maaş suyunu çekti annem sağolsun. habire tabak çanak aldırıyo bana düğünm var diye ama ben o montu istiyorummmmmmmm bu fotodakinin yakası kürksüz hali

bide bunu beğendim kış bitti gerçi ama ben daha yenigördüm kış başında görsem kesin alırdım ama belki alır da seneye koyarım

deri montlar epey ucuzladı aslında canım her yerde a.s
o koyduğun resimdekinin yakası kürksüz hali her yerde var Pull & Bear'da, Bershka'da vs. ama gerçek deri değiller tabii ki

sayim mi ama bayılmayınn lütfenn :)
miu miu çantam eksik kaldı
nokia e 71
clingue 3.adım tonik

o kadarda yokmus yahu :))
800 küsür lira yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…