- 8 Şubat 2009
- 4.654
- 3
-
- Konu Sahibi BeyazPerim
Bunları istiyomm, daha çoookkk var hepsini istiyorum :kedi:
bir yerde bi canta gordummmmmmmm ama satılmıs ya =( onu almak istiyordum =sinifsinif:
bende bershka da görmüştüm bayramda inş hala duruyordur .. alıcam gidip süperdi ya :/
ins tatlım kacırmazsın
evet livim bulayım sanada alıcam bi tane :) seversin eminim..yeni sezon ya devamı vardır mutlaka diye umut ediyorum
cok incesin tatlım :kedi:
bende kacırdıgım cantayı gostereyim bari =)kesin sizde begenceksiniz ooooof oooooof
çok tarz mış.. kışın aynı renk botlarla çok güzel durur..
deri ceket nasıl sence ? bu kış deri ceket almak istiyorum.. bu ceket bershka nın yeni sezonundan..
deri ceketleri pek sevmem ama yakısana fenalı oluyor ...sana yakısacagını dusunuyorum tatlım yalnız kesimi dar mı bele oturan mı pek anlayamadım
dar değil bolda değill,ikisinin arası. bele oturanlar pek hoşuma gitmiyor.. modelden modele değişiyor livim ya bazıları çok itici oluyor gerçektende ,bu nasıl diye sana sorayım dedim o yüzden,hoşuma gitti
bende mat simli olamayan yaglı hissi vermeyen rujlardan istiyorum (hepsinden istiyorummmmmmm delikafadulden )
ben mat ruj pek denemedim.. bi tane kırmızı var mat gibi ama yinede çok az parlak sanki (simli bende sevmiyorum) bana önersene bi tane dudak rengine yakın (yada senin hoşuna giden) mat ,deniyeceğim çok mrk ettim
tabiki tatlım oneririm birsey sorcam ama normalde dudakların rengi nasıl ruj surmeden ona gore birsey onersem daha ii olur sekercim
cok incesin tatlım :kedi:
bende kacırdıgım cantayı gostereyim bari =)kesin sizde begenceksiniz ooooof oooooof