u sralar almak isteyip de alamadklarnz?

çıt çıt mont ve bottt ..ama istanbulda hıc bı yer bılmıyom gg alım dıom numarası ya olmazsa..alan varmı piitipidiyordan????

pittipidiyordan ayakkabı alan varmı kızlar ya nosu olmazsa..süper botlar begndım ama nosu tedrgın edıoo

2843-54-JAPON-STYLE-tulum-KARGO-DAHIL-S-M-L__21018156_0.jpg

JAPON-STYLE-KADIFE-PONPON-TAVSAN-HIRKA-KARGOSUZ__21133114_0.jpg

JAPON-STYLE-ENFES-DESENLI-UZUN-SIK-KARGOSUZ__20809325_0.jpg

Bunları istiyomm, daha çoookkk var hepsini istiyorum :kedi:

bunları bende istiyorum japon style elbiseler çok güzel oluyor ama kalitesiz ve çok pahalıya satıyorlar ,değmez...

allam bu aralar almak istediklerim okadar birikti kafamda bissuru bisey var bi alisverise ciksam iflas edeceum bu kesinkilaelaelaelaelae

ne görürsem alıyorum artı birde kocama ayrı siparişler veriyorum int.üzerinden o da canım benim markasını söyle yeter diyor sağolsun.....
bu yıl çok güzel modeller var tutumlar elbiseler çok güzel beğendiğim herşeyi aldımmmmmmmmmm...
onlara uygun bot ve ayakkabılar...değişik tarzda mevsimlik yağmurluk tarzda montlar aldım...bugünde sabah gelirkennnnn
çoooooooooooookkkkkkkkkkk manyak güzel bir elbise gördümmmmm
iş çıkışında onu alacam:))))))))))))))) yaşasın alışveriş.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

çok tarz mış.. kışın aynı renk botlarla çok güzel durur..

col_img_chica10.jpg

deri ceket nasıl sence ? bu kış deri ceket almak istiyorum.. bu ceket bershka nın yeni sezonundan..

deri ceketleri pek sevmem ama yakısana fenalı oluyor ...sana yakısacagını dusunuyorum tatlım yalnız kesimi dar mı bele oturan mı pek anlayamadım

deri ceketleri pek sevmem ama yakısana fenalı oluyor ...sana yakısacagını dusunuyorum tatlım yalnız kesimi dar mı bele oturan mı pek anlayamadım

dar değil bolda değill,ikisinin arası. bele oturanlar pek hoşuma gitmiyor.. modelden modele değişiyor livim ya bazıları çok itici oluyor gerçektende ,bu nasıl diye sana sorayım dedim o yüzden,hoşuma gitti

bende mat simli olamayan yaglı hissi vermeyen rujlardan istiyorum (hepsinden istiyorummmmmmm delikafadulden )

bende mat simli olamayan yaglı hissi vermeyen rujlardan istiyorum (hepsinden istiyorummmmmmm delikafadulden )

ben mat ruj pek denemedim.. bi tane kırmızı var mat gibi ama yinede çok az parlak sanki (simli bende sevmiyorum) bana önersene bi tane dudak rengine yakın (yada senin hoşuna giden) mat ,deniyeceğim çok mrk ettim

ben mat ruj pek denemedim.. bi tane kırmızı var mat gibi ama yinede çok az parlak sanki (simli bende sevmiyorum) bana önersene bi tane dudak rengine yakın (yada senin hoşuna giden) mat ,deniyeceğim çok mrk ettim

tabiki tatlım oneririm birsey sorcam ama normalde dudakların rengi nasıl ruj surmeden ona gore birsey onersem daha ii olur sekercim

pastel in mat rujları var liv cim 61 numarasını kullanıyorum rengi güzel ama dudakları kurutuyo bayağı nemlendirici olmadan sürülmez yani

ama mat ve doğal rengi

X