- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
-
- Konu Sahibi BeyazPerim
livim,
senin motor ehliyetin var mı ?
ben almayı düşünüyorum A2 ehliyet yaz gelmeden...=)
çok istediğim çantaya baktım bgn satılmış, geç kaldım :çok üzgünüm:
yok tatlım bende alacagım ama annemleri ikna edersem ...forumda bir motorcu kız daha varmıs nasıl sevindim =)
cnm cok uzuldummm =(
benimde gecen gun koydugum cantanın siyahından alcam adam benim için yurtdısından getirtecekmısss.... kahverengisi daha guzeldi ama olsun napalım :sm_cool:
yok tatlım bende alacagım ama annemleri ikna edersem ...forumda bir motorcu kız daha varmıs nasıl sevindim =)
kuzummm biz de sizin gibi motorcu çiftiz sevdalımla...
ben çok dil döktüm aileme ama bir vespayla başlayayım diye, yok! mümkün değil izin çıkmıyor...olsun ben de evlenince gönlümce gezerim müşterek motorumuzla =) kaydirigubbakcemile2
Scooter dusunuyorsun yani yakısır arkadasıma ...sorma benimlerkılerde oyle sakın binme motora diye hergun tembih ederler =)
seninkısı hangi motoru kullanıyor kuzum? benimkısının altında kawasaki er6n var 600 luk yani ...bunu satacak galiba 1000 alana kadar yukselticek gibi gorunuyor =(
Bitanem ben kolaydan başliyim diye Vespa düşünüyorum ama,
Asıl hayalim Honda Shadow...:asigim:
Chopper sevdalısıyız biz yani, basit bir chopper ile başladı motor maceramız, yani benden önce aldığı bir Maruder Chopper la baya gezdik, sonra alçak gelmeye başladı belimiz çok ağrıdı, BMW enduro tipi F 650 GS serisinden bir motor aldık 2004 model...
Hani şu polislerin kullandıklarından. Yüksek oluşu çok iyi ve tabii güçlü motorlar.
Ama ben kullanamadım onu beceremedim, kontrol edemiyorum...
Benim annem başlarda çok korkmuştu, rüyalarıma giriyor sakın binmeyeceksin diyordu ama alıştı zamanla ancak benim kendi kullanmama izin yok hala...benneyaptımki
motorcuları seviyorum ya opuyorumnanaktan
tatlım dedigin gibi siz chopper sevdalısınız ...yalnız bmw f650 ile chopper sevdanızı noktalandırmıssınız gibi tam uzun yol motoru harika ...
bizimde motor maceramız honda cbr 125 ile basladı yerden alcak geldigi için pek rahat edemedik sonrasında suzuki gs 500 aldı ...500 luk ten sıkılınca son olarak kawasaki er6n 600 cc lık aldı bunuda yukselticek gibi duruyor zaten motorcuların geneli boyle baslayınca gerisi geliyor ...anladıgım kadarıyla seninkısıde oyle cnm ...
Şenizopuyorumnanaktan
kesinlikle öyle bitanem, akseuar gibi geliyor insana motor, taşıttan ziyade kaydirigubbakcemile3
Bir de biz motora binerken robocop gibi giyiniyoruz benimkinin güvenlik takıntısı yüzünden
Siz de öyle misiniz Livim :) dirseklik, bellik, dizlik vs. kaydirigubbakcemile3
(topiki konudan saptırdım affola):kedi:
Almayı istediğim şeylere gelince, az önce Turkcell'den gelen mesaj beni heeycanlandırdı,
İnci kundurada çılgın indirim varmış.
Yazlık modelleri gidip talan etmek istiyorumhihoyyyt
İki hafta önce istanbula gittiğimde mangodan çok şık bir kaban begendim fakat almadım eskişehirde de vardır diye malesef yokmuş arkadaşlartüm modeller gelmiyormuş çok üzüldüm halen gözümün önünde
Şeniz
evet tatlım sehir içinde cok buyuk kolaylık saglıyor...motorsuz bir hayat dusumıyorum opuyorumnanaktan
yok tatlım biz o kadar degiliz dirsekllik ve dizlik kullanmıyoruz ...helede yazın sıcaklarda kask takmak iskence gibi geliyor ...tatlım kask takmadıgın zaman sacların dolasıyor mu ...benim felekat dolasıyor kremde kullansam asla acamıyorum =(