• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Yani oyle siyledi ama yine de umit etmek istemiyorum bugun regl agrisi gibi sanci yasamaya başladım isin kotu yani estrofem ilacimi evde bulamadim ve ilacsiz ise gelmek zorunda kaldim bisey olur mu acaba cok huzursuzum 😞
Akşam eve gidince iç mutlaka , ilaçlar çok önemli.

Kızlar kan verdim sonucu bekliyorum kalbim ağzımda 🫣🙏🏻 7.gün değerim 54,58 di. İnşallah yükselmiştir inşallahhh 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kızlar sonucum 144,25 🙏🏻🧿🥰🤩☀️ doktorumla konuştum 1 tanesi tutmuş görünüyor dedi. İnşallah yükselerek artar sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi 🙏🏻🧿🙏🏻🧿🙏🏻🧿

Kızlar sonucum 144,25 🙏🏻🧿🥰🤩☀️ doktorumla konuştum 1 tanesi tutmuş görünüyor dedi. İnşallah yükselerek artar sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi 🙏🏻🧿🙏🏻🧿🙏🏻🧿
Tebrikler 🎊 sağlıkla büyüsün , sağlıkla gelsin inşallah 🌸
bugün hep güzel haberler aldık kızlar inşallah çok güzel sorunsuz hamilelik geçiririz ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı :anne:

Tebrikler 🎊 sağlıkla büyüsün , sağlıkla gelsin inşallah 🌸
bugün hep güzel haberler aldık kızlar inşallah çok güzel sorunsuz hamilelik geçiririz ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı :anne:
Çok teşekkür ederim canım inşallah inşallah 🙏🏻 değerim düşük biraz tedirgin olmalımıyım. Bir önceki gebeliğimde değerim daha yüksekti tabi o düşük oldu 2.ayda o yüzdende tedirgin oluyorum. Ay sevinçle endişeyi bir arada yaşıyorum resmen.

Çok teşekkür ederim canım inşallah inşallah 🙏🏻 değerim düşük biraz tedirgin olmalımıyım. Bir önceki gebeliğimde değerim daha yüksekti tabi o düşük oldu 2.ayda o yüzdende tedirgin oluyorum. Ay sevinçle endişeyi bir arada yaşıyorum resmen.
Profil resmin çok güzel olmuş canımm 😍🧿 maşallah :anneadayı: sağlıkla al kucağına bebişini

Back